Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| oanamaria wrote:La nici 3 ani iti spune cum sa-i mobilezi camera ?! E si asta ceva ! Eu mobilez cum imi place mie si lui Sorin momentan Stefi la 3 ani nu-mi spune cum sa mobilez are alte preocupari.
Oana uite de asta copii mei ma apreciaza (cred eu )pentru ca i-au in considerare si cerintele lor fiindca la urma urmei lui trebuie sa-i placa patul in care doarme si nu mie! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Sunt de acord ,dar sa nu extrapolam. Asta nu inseamna ca eu nu tin cont de dorintele copilului,dar adaptate varstei . Sa ramanem la subiect si sa ne arati ce pat si-a ales Oshry .
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Shirel, combinatia gri-albastru arata super! Am vazut un living asa! La camera copilului cred ca se potriveste foarte bine si alb-albastru. Mult spor si inspiratie! ... Noi abia la toamna ne pregatim pentru camera piticutzei! |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Cel mai important este ce-i palce lui Oshri.eu am tinutintotdeauna seama de parerile Alessandrei si daca nu-mi placea ce vroia a, am inercat sa-i schimb parerea cu multa diplomatie ca e incapatanata fata |
|

| Gata am comandat patul lui Oshry asa cum a vrut el dar am reusit sa-l conving ca-i frumos si cu inca o culoare asa ca avem un pat alb-crem deschis ,sertarele bleo si portocaliu.
|
|

| bereea wrote:Cel mai important este ce-i palce lui Oshri.eu am tinutintotdeauna seama de parerile Alessandrei si daca nu-mi placea ce vroia a, am inercat sa-i schimb parerea cu multa diplomatie ca e incapatanata fata
Binenteles cum sa nu fiindca la urma urmei el doarme in patul acela si nu eu si sigur trebuie sa-i placa.Sa-l fi vazut cum a mers la locul unde trebuia sa-si aleaga culorile si cu ce mandrie si le-a ales si inca si-a probat si salteaua daca este comoda de a ramas si vanzatorul paf. |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Stie baiatul ce vrea Abia astept sa vedem patul |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Copiii aleg din ce oferte le facem noi. Eu asa o consult pe fii-mea in general la ce-i iau: ii prezint 2-3 modele care-mi plac -nu mai multe- si ea face decizia. Oshry sa stapaneasca sanatos noul pat . Eu sunt pe stilul clasic si la mine-n casa nu am mobila colorata...lemnul e preponderent si culoarea lui naturala sau usor lacuita cu o nuanta mai inchisa. Fii-mea are pat din lemn de esenta de nu stiu care, proiectat si executat de ta-su, cu headboard si footboard in forma de inimioara...poate ii fac o poza odata sa ma laud cu ce barbat priceput am si ce perfect a iesit . Fii-mea a fost foarte incantata de el inca din faza de proiectare. As fi vrut sa fac o exceptie si sa-l vopsesc alb, ca dadea mai bine cu camera ei, dar m-a convins barbata-miu ca la ce textura frumoasa are lemnul, nu merita sa-l stricam cu vopsea si i-a dat doar cu niste tratamente speciale, nu stiu exact cum se numesc, el stie ca e lemnar. |
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| delfinasa wrote:Copiii aleg din ce oferte le facem noi. Eu asa o consult pe fii-mea in general la ce-i iau: ii prezint 2-3 modele care-mi plac -nu mai multe- si ea face decizia. Oshry sa stapaneasca sanatos noul pat  . Eu sunt pe stilul clasic si la mine-n casa nu am mobila colorata...lemnul e preponderent si culoarea lui naturala sau usor lacuita cu o nuanta mai inchisa. Fii-mea are pat din lemn de esenta de nu stiu care, proiectat si executat de ta-su, cu headboard si footboard in forma de inimioara...poate ii fac o poza odata sa ma laud cu ce barbat priceput am si ce perfect a iesit  . Fii-mea a fost foarte incantata de el inca din faza de proiectare. As fi vrut sa fac o exceptie si sa-l vopsesc alb, ca dadea mai bine cu camera ei, dar m-a convins barbata-miu ca la ce textura frumoasa are lemnul, nu merita sa-l stricam cu vopsea  si i-a dat doar cu niste tratamente speciale, nu stiu exact cum se numesc, el stie ca e lemnar.
Aceeasi treaba si cu fata lu' mama. Are pat de lemn.Eu am vrut sa l vopsesc alb dar...e mai frumos asa.
Shirel pui poze ,da??? |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/26/2010 Mesaje: 75
| Asta e camera lui bubu. Am terminat-o de desenat in doua zile, maxim 9 ore in total. Tati a varuit, mami a murdarit
http://s910.photobucket.com/albums/ac306/Anca_Mihaela/ |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Ai muncit ,nu jucarie.Si rezultatul e pe masura.Felicitari! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Foarte reusite desenele, Anca! Ai maini dibace si multa rabdare |
|

| Imi plac! oanamaria attached the following image(s):

|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Sunt in cautare de idei! Probabil voi lua topicul asta cap-coada. Vrem sa facem camera piticutzei acum in toamna. Deocamdata stiu doar culoarea, restul ce si cum trebuie sa caut idei pentru ca se face la comanda. Cum gasesc ceva ce-mi place, postez si aici! |
|

| Anelise sigur vei gasi numai frumuseti si idei care mai de care mai atractive acum depinde ce doresti. Spor la cautat si gasit si abia astept sa vad si eu camera Mirunei-ce dor mi-e de ea! |
|
|