Camera copilului - partea a 2-a
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Wednesday, June 29, 2011 11:28 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
oanamaria wrote:
La nici 3 ani iti spune cum sa-i mobilezi camera ?!
E si asta ceva !
Eu mobilez cum imi place mie si lui Sorin momentan Stefi la 3 ani nu-mi spune cum sa mobilez are alte preocupari.sic

Oana uite de asta copii mei ma apreciaza (cred eu ras )pentru ca i-au in considerare si cerintele lor fiindca la urma urmei lui trebuie sa-i placa patul in care doarme si nu mie!
oanamaria
Scris: Wednesday, June 29, 2011 11:33 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Sunt de acord ,dar sa nu extrapolam.
Asta nu inseamna ca eu nu tin cont de dorintele copilului,dar adaptate varstei .
Sa ramanem la subiect si sa ne arati ce pat si-a ales Oshry .pupici

Anelise
Scris: Wednesday, June 29, 2011 11:57 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Shirel, combinatia gri-albastru arata super! thumright Am vazut un living asa! La camera copilului cred ca se potriveste foarte bine si alb-albastru. Mult spor si inspiratie! computerlove ... Noi abia la toamna ne pregatim pentru camera piticutzei! angel
bereea
Scris: Wednesday, June 29, 2011 3:09 PM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Cel mai important este ce-i palce lui Oshri.eu am tinutintotdeauna seama de parerile Alessandrei si daca nu-mi placea ce vroia a, am inercat sa-i schimb parerea cu multa diplomatie ca e incapatanata fata
shirel
Scris: Thursday, June 30, 2011 9:17 PM
Nivel

Gata am comandat patul lui Oshry asa cum a vrut el dar am reusit sa-l conving ca-i frumos si cu inca o culoare asa ca avem un pat alb-crem deschis ,sertarele bleo si portocaliu.

shirel
Scris: Thursday, June 30, 2011 9:20 PM
Nivel

bereea wrote:
Cel mai important este ce-i palce lui Oshri.eu am tinutintotdeauna seama de parerile Alessandrei si daca nu-mi placea ce vroia a, am inercat sa-i schimb parerea cu multa diplomatie ca e incapatanata fata

Binenteles cum sa nu fiindca la urma urmei el doarme in patul acela si nu eu si sigur trebuie sa-i placa.Sa-l fi vazut cum a mers la locul unde trebuia sa-si aleaga culorile si cu ce mandrie si le-a ales si inca si-a probat si salteaua daca este comoda hohot hohot de a ramas si vanzatorul paf.
bereea
Scris: Thursday, June 30, 2011 9:21 PM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Stie baiatul ce vreacool Abia astept sa vedem patul
delfinasa
Scris: Thursday, June 30, 2011 9:47 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Copiii aleg din ce oferte le facem noi. Eu asa o consult pe fii-mea in general la ce-i iau: ii prezint 2-3 modele care-mi plac -nu mai multe- si ea face decizia.
Oshry sa stapaneasca sanatos noul patmajoreta.

Eu sunt pe stilul clasic si la mine-n casa nu am mobila colorata...lemnul e preponderent si culoarea lui naturala sau usor lacuita cu o nuanta mai inchisa. Fii-mea are pat din lemn de esenta de nu stiu care, proiectat si executat de ta-su, cu headboard si footboard in forma de inimioara...poate ii fac o poza odata sa ma laud cu ce barbat priceput am si ce perfect a iesitsic. Fii-mea a fost foarte incantata de el inca din faza de proiectare. As fi vrut sa fac o exceptie si sa-l vopsesc alb, ca dadea mai bine cu camera ei, dar m-a convins barbata-miu ca la ce textura frumoasa are lemnul, nu merita sa-l stricam cu vopsea nu si i-a dat doar cu niste tratamente speciale, nu stiu exact cum se numesc, el stie ca e lemnar.
koko2008
Scris: Friday, July 1, 2011 8:59 AM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
delfinasa wrote:
Copiii aleg din ce oferte le facem noi. Eu asa o consult pe fii-mea in general la ce-i iau: ii prezint 2-3 modele care-mi plac -nu mai multe- si ea face decizia.
Oshry sa stapaneasca sanatos noul patmajoreta.

Eu sunt pe stilul clasic si la mine-n casa nu am mobila colorata...lemnul e preponderent si culoarea lui naturala sau usor lacuita cu o nuanta mai inchisa. Fii-mea are pat din lemn de esenta de nu stiu care, proiectat si executat de ta-su, cu headboard si footboard in forma de inimioara...poate ii fac o poza odata sa ma laud cu ce barbat priceput am si ce perfect a iesitsic. Fii-mea a fost foarte incantata de el inca din faza de proiectare. As fi vrut sa fac o exceptie si sa-l vopsesc alb, ca dadea mai bine cu camera ei, dar m-a convins barbata-miu ca la ce textura frumoasa are lemnul, nu merita sa-l stricam cu vopsea nu si i-a dat doar cu niste tratamente speciale, nu stiu exact cum se numesc, el stie ca e lemnar.

Aceeasi treaba si cu fata lu' mama. Are pat de lemn.Eu am vrut sa l vopsesc alb dar...e mai frumos asa. cool

Shirel pui poze ,da???
anca_eu
Scris: Tuesday, July 19, 2011 6:29 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/26/2010
mirela74chris
Scris: Wednesday, July 20, 2011 12:06 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
delfinasa
Scris: Wednesday, July 20, 2011 11:24 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Foarte reusite desenele, Anca! bravo Ai maini dibace si multa rabdare firstprize
oanamaria
Scris: Friday, August 26, 2011 12:54 PM
Nivel

Imi plac!love

oanamaria attached the following image(s):
copiiverde2.jpgteen-bedroom-designs-pic1.jpg

Anelise
Scris: Thursday, September 8, 2011 9:02 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Sunt in cautare de idei! oare Probabil voi lua topicul asta cap-coada. Vrem sa facem camera piticutzei acum in toamna. Deocamdata stiu doar culoarea, restul ce si cum trebuie sa caut idei pentru ca se face la comanda. Cum gasesc ceva ce-mi place, postez si aici! thumright
oanamaria
Scris: Thursday, September 8, 2011 9:08 AM
Nivel

Anelise sigur vei gasi numai frumuseti si idei care mai de care mai atractive acum depinde ce doresti.
Spor la cautat si gasit si abia astept sa vad si eu camera Mirunei-ce dor mi-e de ea!coeur coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.