Profil: cameliadinu1980
Despre
Utilizator: cameliadinu1980
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, November 5, 2012
Ultima vizita: Wednesday, November 21, 2012 3:36 PM
Numarul de postari: 3
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Racelile repetate la copii
Postat: Wednesday, November 21, 2012 3:36 PM
Mda...si noi avem probleme cu raceala si tusea, mai ales.
Dar am descoperit pentru tuse cel mai bun remediu...si sunt fericita ca functioneaza de fiecare data! E un siropel pentru copii...Fluimucil se numeste. Piticului meu ii place...zice ca are gust de suc :))
Eu as vrea, in schimb, sa nu se mai imbolnaveasca in fiecare sezon, mai ales cand se schimba brusc temperatura...dar pana se va intampla asta...macar stiu ca am descoperit reteta pentru insanatosirea lui cand raceste si tuseste :)
Subiect: raceala cu tuse
Postat: Wednesday, November 21, 2012 1:50 PM
Buna tuturor!
M-am intors sa va dau cele mai bune vesti! :)
Stefan al meu s-a insanatosit! Am reusit intr-un final sa gasim remediul cel mai bun pentru tusea lui: o prietena mi-a recomandat Fluimucil (un sirop pentru copii impotriva tusei) si-am zis sa-l incerc...macar vreo 2-3 zile sa vedem daca are vreun efect. Intre timp am ajuns si la medic si mi-a recomandat sa continuam tratamentul cu aceasta formula pentru ca este foarte eficienta. Si chiar a fost!
Il recomand cu incredere mamicilor ingrijorate...mai ales pe vremea asta!
Subiect: raceala cu tuse
Postat: Tuesday, November 6, 2012 1:24 PM
Salutare tuturor!
Nu stiu cum sa-l mai ajut pe Stefan al meu...
Are o tuse chinuitoare de vreo 2 zile...de nici nu mai stiu ce sa-i fac!
A inceput ca o raceala usoara...cu nas infundat, un pic de tuse...dar nimic ingrijorator, sau cel putin asa am crezut. L-am tratat cu remedii naturiste...am zis sa nu-i dau medicamente puternice asa...din prima! Am inceput cu inhalatii, ceaiuri calde, bai fierbinti, sirop din muguri de pin, miere si lamaie...din astea.
Dar acum...deja nu mai stiu ce sa fac! Nici n-as incepe cu medicamente asa...dupa ureche.
Avem programarea la medic abia vineri, ca mai devreme nu avea liber...si nu stiu ce sa fac pana atunci...cum sa-l ajut :(
Vreun sfat de la cineva trecut prin asa ceva?