Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Bonnisan am avut...mie mi se pare mult Infacol la fiecare masa...azi i-am dat doar dimineata si acum seara .Sper sa nu fie nevoie mai mult,am si eu grija la ce mananc. |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Am avut si noi Infacol trimis din Uk ,ca cica ala e cel mai bun dar nu ne-a mers deloc , e similar Sabsimplex .Am revenit la Bonisan, care a si mers la ambii copii. Eu ii mai faceam masaj usor la burtica , sa-l incalzesc putin, il tineam lipt de mine si se calma. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| taty wrote:Am avut si noi Infacol trimis din Uk ,ca cica ala e cel mai bun dar nu ne-a mers deloc , e similar Sabsimplex .Am revenit la Bonisan, care a si mers la ambii copii. Eu ii mai faceam masaj usor la burtica , sa-l incalzesc putin, il tineam lipt de mine si se calma. Al meu este din farmacie de la noi,fabricat in Olanda... dar cred ca revin si eu la Bonnisan...are niste crampe cand mananca de cand ia Infacol ca abia mananca saracuta. Multumesc pt raspuns fetelor |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/3/2021 Mesaje: 2
| Am o Bebelina de 2 luni. Nu avem colici mari dar cand o doare burta geme de durere. Nu o doare des o doare odată la cateva zile. Am încercat colief si protectis. Ce altceva as putea incerca sa dea rezultate? |