Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Mamicilor cu bebelusi ce le dati pentru colici si sunteti multumite ? Eu am de la Hymalaya =BONISAN si azi am luat si INFACOL ca am citit aici despre el .Pretul fiecaruia e in jur de 23 lei . Farmacistele spun ca cel mai bun e COLIEF -la 80lei -50ml mi se pare enorm si nu sunt dispusa sa dau atatia bani pe o cantitate care-mi ajunge 2-3 sapt. La Stefi am folosit SABSIMPLEX care disparuse o vreme de pe piata ,dar a reaparut la 16lei .Atunci am fost multumita,dar acum am vrut sa iau altceva ca acum 4 ani nu exista din cate stiu eu pe piata la noi Bonisan sau Infacol.
|
|

| ingerash wrote:La amandoi copii am folosit Bonnisan si nu am avut probleme , dar am urmat si un regim alimentar fara condimente, varza , fasole si a fost ok Uite aici despre Bonisan.Il mai folosesti si la Davidutu?Mie mi-a facut cadou dr.de fam.2 flacoane de Bonisan dar nu stiam nimic despre el . |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| noi am folosit mai multe produse: sabsimplex, infacol, apa de colici (cea cu girafa) si nici una nu a dat rezultate miraculoase. dc are colici are si va plange cu toate picaturile de pe lume. totusi pe noi ne-a ajutat putin apa de colici. |
|

| Noi suntem d evreo saptamana cu BONISAN si sunt foarte multumita -nici urma de colici pana acum. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Oana ii dai chiar daca nu are? Adica asa preventiv? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Noi am folosit Sabsimplex fara nici un rezultat notabil. Colieful a fost cel care nea ajutat enorm. Am folosit in total 4 sticlute pana am tercut de faza lor. Oana, nu e nevoie sa ii dai ceva impotriva colicilor daca nu are inca. Daca observi ca se scranceste (grimase pe fata) si aduce picioarusele pana la stomac, atunci are ceva crampe si il poti masa cu o creme care ajuta la tranzitul intestinal. Iti trimit PM cu numele cremei si locul unde o gasesti, sa nu se considere reclama. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| roxinthya wrote:Oana ii dai chiar daca nu are? Adica asa preventiv? Asta am vrut sa o întreb si eu pe Oana. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| La noi a mers cu infacol Nu prea a facut el colici, doar vreo 3 sapt. A fost super bine! si.. "Maria, Mirabela" - super-eficient |
|

Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Si Timea a avut colici vreo luna si ceva si am folosit Espumisan care a mers perfect, e bun la gust si calmeaza imediat. |
|

Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Eu cu feti?a mea am avut probleme cu colici de 2 ori pana acum si i-am dat Minifom dimetikon 5 picaturi la fiecare masa. |
|

| Eu ii dau preventiv inainte de masa de 3ori pe zi . |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| oanamaria wrote: Uite aici despre Bonisan.Il mai folosesti si la Davidutu?Mie mi-a facut cadou dr.de fam.2 flacoane de Bonisan dar nu stiam nimic despre el .
Oana aici nu am gasit Bonisan,am folosit Infacol si ceai de fincen;colici a avut pana in 3 luni. E super Bonisanul chiar si pentru adulti! |
|

| Sunt multumita de Bonisan si are mai multe proprietati nu e doar pentru colici . Infacol nu mi-a placut si e asa de vascos si de greu de administrat -nu mi-a placut si pace . E unul bun am auzit -COLIEF ,dar e foarte scump 90lei -nu cred ca se merita mai ales daca ai un inlocuitor bun -adica care merge la copil .aS LUA cOLIEF doar daca variantele mai ieftine n-ar da rezultate . |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Sab simplex am folosit si noi . SI Bonisan...am inteles ca i mai natural.Pe asta am de gand sa l cumpar acum. Abea astept |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Am o intrebare pt cine a folosit Infacol, a-ti dat la bebe inainte de fiecare masa , cum scrie pe prospect?Asta inseamna cam de 6 ori pe zi... |
|
|