calmare colici
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, December 10, 2009 5:38 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Infacol rules! eu ii dai Mariei de la cateva zile de viata si, desi uneori o mai doare burticuta, nu are colici! ii multumesc lui Dumnezeu si cui a creat Infacolul!:bowing:
praslea_cel_voinic
Scris: Wednesday, April 28, 2010 9:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
Am ajuns si noi sa avem colici mai uratele...pana acum a mers cu Bonnisan dar de vreo 2 zile vad ca nu mai merge nici asa...Am luat azi Infacol si i-am dat la somnul de dupa-amiaza ca nu mai contenea cu stransul picioruselor si bagatul mainilor in guritza pana in fundul gatului...si...s-a linistit si doarme...yes yes yes Deci o sa ii dau si eu, sper sa nu ii apara ca la Alex eruptie pe piele...uff
Ely
Scris: Thursday, April 29, 2010 9:27 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Praslea bafta mare in lupta cu colicile.pupici

Si noi ne luptam cu colicile banghead , de la 1 luna si o saptamana,i-am dat infacol , l-a ajutat putin,saptamana trecuta i-am luat colikind produs homeopat,cand ajung acasa produs sub forma de granuleuff .M-am chinuit sa le dizolv in putina apa ,am vazut ca nu da rezultate am renuntat repede dupa o zi,era chin sa dizolvi tipa mititelul de foame pana ii dizolvam.Acum am inceput sa beau ceai de anason si de fenicul,sper sa-l ajute cat de cat.Din informatiile luate de pe net cica nu exista leac pentru colici si ca siropurile sunt date doar pèntru psihicul mamei, ca le dam ceva uff .
praslea_cel_voinic
Scris: Thursday, April 29, 2010 11:03 PM
Nivel

Elycomputerlove pana la urma inclin si eu sa cred ca asa e....Teo face atat de urat cand ii da Infacolul, nu-i place deloc....banghead banghead banghead O sa ii dau la nevoie, cand stiu ca are crizele (are un orar de colici...).Asta este, ai dreptate...alcool o sa continui cu Bonnisanul ca o ajuta putintel....si din experienta de la Alex care a avut coliuci pana tarziu,, o sa ii dau gripe water cand mi s-o termina Bonnisanul trimis de mama....
Caut si eu anason, eu beau ceai de chimen si soc, vreau si eu sa le combin, poate o iesi ceva...O sa adaug fenicul si eu ca de ala am vazut peste tot...pupici
Pupici si multumesc!!!!hearts
Ely
Scris: Sunday, May 2, 2010 12:39 PM
Nivel

Praslea la Infacol tipa si Erik nu-i placea deloc.Acum beau numai ceai de anason si de 5 seri pot sa spun ca nu mai tipa asa tare, este doar putin marait.Merg in continuare cu infuzie de anason ca Doamne ajuta s-a mai linistit si el si noi.A si mai este bun si un pic de masajcu picioarele, ca mersul pe bicicleta ajuta sa elimine gazele.Pup si sa treaca colicii cat mai repede.computerlove coeur
zaza_
Scris: Sunday, May 2, 2010 1:30 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Pentru ca de la doua luni si jumatate Matei a mancat lapte formula, cand ii pregateam laptele, in apa calda puneam un pliculet de ceai de anason si musetel si dupa ce scoteam ceaiul puneam laptele. Il lasam foarte putin in apa, numai sa ia un iz. Si ii facea foarte bine. Nu la fiecare masa, dar o data pe zi, da.
Am citit ca atunci cand bea ceai copilul mic, ceaiul nu trebuie sa fie colorat deloc.
praslea_cel_voinic
Scris: Sunday, May 2, 2010 3:55 PM
Nivel

Ely computerlove computerlove computerlove iloveyou O duminica placuta! O sa caut anason, am inteles ca gasesc pe la bulk food...
Ely
Scris: Sunday, May 2, 2010 4:03 PM
Nivel

praslea_cel_voinic wrote:
Ely computerlove computerlove computerlove iloveyou O duminica placuta! O sa caut anason, am inteles ca gasesc pe la bulk food...

Praslea multumesc.computerlove .Eu am gasit la centre speciale de produse naturiste,denumire stiintifica Pimpinella Anisum,aici se zice Anis.pupici
Zaza multumim pentru informatii pentru mamicile care nu alapteaza sunt binevenite .pupici
zaza_
Scris: Sunday, May 2, 2010 5:02 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Anis este. Se gaseste si la magazinele mari gen Metro sau Careffour la raionul de ceaiuri sau condimente chiar si in borcane mari. Este bun si pentru mamicile care alapteaza. Stiu ca ajuta lactatia. Si il ajuta si pe bebe la colici.pupici
praslea_cel_voinic
Scris: Monday, May 17, 2010 7:25 PM
Nivel

Elycomputerlove , cum mai sunteti cu colicile? Voi ar trebui sa scapati de ele de acum....La noi au inceput in verva mare, ca si la ALex intre 2 si 3 luni a fost coshmar...dar nu e asa rau ca la Alex, e cu acelasi program... Am gasit ieri finaly anise seeds si am luat, am facut ceai azi , chimen, fenicul si anason, sa vad ce se intampla in zilele urmatoare..pupici Mi-am facut de dimineata o oala de 2 litri de ceai si o beau pana seara...asa stiu si ca beau cantitatea necesara ca daca ar fi dupa mine...as bea numai o cana de apa pe zi...alcool Am gasit intr-adevar la bulk food, nu am intrat la naturiste, desi era langa..cred ca din comoditate si graba...alcool
alexandrabogdan
Scris: Monday, May 17, 2010 7:29 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
incercati apa de colici, aia cu girafa. la noi a fost singura care a mers. noroc ca am avut colici numa vreo 3 sapt. dar si acum mai bem ceai de colici de la fares.cica ceaiurile de la fares ar fii singurele naturale, fara alte adaosuri
praslea_cel_voinic
Scris: Monday, May 17, 2010 7:33 PM
Nivel

Alexandra, computerlove computerlove computerlove
alexandrabogdan
Scris: Monday, May 17, 2010 7:36 PM
Nivel

nu ai de ce. sa speram ca scapati cat mai repede de ele, ca sunt tare urateeeeeeeeeee
beblina2010
Scris: Thursday, July 8, 2010 10:26 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/18/2010
aveti idee pana la ce varsta tin colici astia????sunt epuizata,yes plange in fiecare seara rau de tot....are 2.5 lunite
alexandrabogdan
Scris: Thursday, July 8, 2010 10:48 AM
Nivel

beblina2010 wrote:
aveti idee pana la ce varsta tin colici astia????sunt epuizata,yes plange in fiecare seara rau de tot....are 2.5 lunite

pana pe la 4 luni, asa se zice. noi am avut 2 sapt dar rauuuuu de tot.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.