calmare colici
Subiectul anterior · Subiectul urmator
fane
Scris: Monday, February 26, 2007 7:56 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Am gasit in strainatate un medicament care mi-a facut noptile placute alaturi de fetita mea in varsta 5luni. De cand ii administrez Infacol NU MAI URLA NOAPTEA. POT sa o las singura si sa ma duc la bucatarie.
Nevasta mea poate sa se mai odihneasca noaptea, cu toate ca o mai trezeste din cand in cand pt mici manevre de rutina....un pampers si altele...
Multumesc lui Dumnezeu ca exista acest medicament.
delfinasa
Scris: Monday, February 26, 2007 8:13 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Da, am auzit de el, n-am folosit, dar e bine de stiut pe viitor...din fericire fetita mea n-a avut colici si n-am avut nevoie de remedii...aici sunt foarte bune picaturile Mylicon, Gripe water si mai sunt picaturi mai ieftine facute dupa astea de catre farmacii, purtand numele lor, dar cu aceeasi compozitie.
Bebelusii se calmeaza si cand stau cu burtica pe burtica mamei, piele pe piele, cand li se fac masaje la burtica, li se pun prosopele calde pe burtica, cand li se face baita sau cand merge in casa un aspirator, radio, feon.
Roxanel
Scris: Tuesday, February 27, 2007 9:33 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Eu am folosit numai Infacol si ai dreptate in ceea ce spui. Merge 100%.
georgy_adinutza
Scris: Tuesday, February 27, 2007 9:52 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Sincer eu nu am avut nevoie , deoarece Adina nu a vut colici ff mari , insa e de retinut . ai si ceva prospect sa il pui aici sa vedem si noi ce si cum ?? multumim fane

off topik : se pare ca a aparut inca un tatik pe forum ?? bravo bravo bravo ...deci :Lucian nu mai esti singur printre mamici hohot hohot
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, February 27, 2007 8:44 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
fericitelor! cel mai mare cosmar al vietii mele de proaspata mamica au fost colicii... chiar acum ii povesteam sotului de vremurile de anut trecut... si il intrebam daca mai tine minte ce faceam noi acum un an pe vremea asta si ne-am infrigurat amandoi la amintirile acelor vremuri cu colici... ne aminteam ce mititel era puiul nostru drag angel si ce vremuri am trait. cate nopti nedormite si zile urlate... mama, ce bine ca au trecut!maseluta

ehe, eu as mai vrea inca un pici dar acum altele sunt prioritatile.
oricum ma intereseaza si pe mine Infacol asta pt ca auzisem de la tine Roxanel ca e f bun. poate cand fac bebe 2 imi trimiti si mie un vagon, please? ras pupici alcool

noi mai folosim si acum Baby Gripe Water cand mai papam cate ceva care ar putea balona. asa ne-a saftuit pediatra noastra. si piciului ii place gustul.
Roxanel
Scris: Wednesday, February 28, 2007 9:55 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Andismom wrote:
oricum ma intereseaza si pe mine Infacol asta pt ca auzisem de la tine Roxanel ca e f bun. poate cand fac bebe 2 imi trimiti si mie un vagon, please? ras pupici alcool

noi mai folosim si acum Baby Gripe Water cand mai papam cate ceva care ar putea balona. asa ne-a saftuit pediatra noastra. si piciului ii place gustul.

Cu placere.pupici
Kiki
Scris: Wednesday, February 28, 2007 9:59 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Din fericire, noi nu am avut colici. I-am dat preventiv Baby Drink si Sab Simplex si asta a fost tot.
E bine de retzinut, oricum, ca acest INFACOL este bun. Nu se stie cand l-am putea folosi. Poate bb2 nu va mai fi la fel ca Dav.
Daria23
Scris: Saturday, January 26, 2008 6:48 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Salutare la toti piticii si toate piticele si multi pupici. eu sunt Nicoleta si am o pitica de 2 luni si 3 zile.Din 23 noiembrie 2007 sunt fericita mamica.love1 love1 eu i-am dat la pitica mea pt colici Sab simplex ca asta am auzit ca e cel mai bun dar......nimicnervi cand o luau colicile..nimic de facut.....ca norocul ca nu a avut prea multe.....dar am auzit de la voi de Infancol asta si as vrea sa stiu de unde l-ati procurat pt ca poate o sa am nevoie la bebe2

:801:
Lilly of the valley
Scris: Saturday, January 26, 2008 7:04 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Sab simplex e relativ cel mai bun.
Apa de colici, produsul romanesc, nu cel egiptean a fost eficace la noi. Spun cel romanesc pentru ca cel egi[tean e adaptat pt regimul alimentar din Egipt si nu din Romania, chiar daca e alaptat la san, mama are regim alimentar diferit fata de cel din Egipt.
Produsul de care vorbesc e indicat si pentru perioada eruptiilor dentare cand unii copii se deranjeaza la burtica.
oanalaurisa
Scris: Saturday, January 26, 2008 10:37 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007

Eu ii dau la micuta mea acum Bonnisan si Gripe Baby Water,ca din pacate cu Sab simplex n-am facut mare scofala...ideea e ca fiecare copil e diferit,asa ca...ce se potriveste aia e ok...in plus,pentru parintii cu pici care n-au apetit,Bonnisan mareste si apetitul.
mihaela75
Scris: Saturday, January 26, 2008 11:53 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Si eu tot Infacol ii dau lui Arti , de fapt mai e unul cu aceeasi compozitie se cheama OVOl , subst de baza la amandoua e Symeticone sau cam asa ceva, sparge bulele de aer si le face mici mici apoi ies pe unde pot si ele sic .Arti a fost de jale cu gazele si acum dar nu chiar asa dureroase ,acum e pericolul ca-i ridica laptele inapoi in gura si se pierde jumate din ce a papat.nervi
oanalaurisa
Scris: Sunday, January 27, 2008 10:21 AM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
mihaela75 wrote:
Si eu tot Infacol ii dau lui Arti , de fapt mai e unul cu aceeasi compozitie se cheama OVOl , subst de baza la amandoua e Symeticone sau cam asa ceva, sparge bulele de aer si le face mici mici apoi ies pe unde pot si ele sic .Arti a fost de jale cu gazele si acum dar nu chiar asa dureroase ,acum e pericolul ca-i ridica laptele inapoi in gura si se pierde jumate din ce a papat.nervi

Pai daca substanta activa e symeticone,inseamna ca e corespondentul aproximativ al Sab Simplex-ului si Espumisan-ului de la noi.
dya
Scris: Sunday, January 27, 2008 11:29 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Timp de 2 luni cit am alaptat au fost ceva colici dar le-am calmat cu Sab simplex si cu Debridat (ultimul a fost foarte util si i-am dat in cantitate mica , stiu ca uni sunt de parere ca se da doar dupa 3 luni insa noua ni la recomandat medicul de familie si a fost bine venit). Acum de cind Cezi papa lapte praf = Lactogen 1 am scapat si de colici.yes Chiar scrie pe prospectul lui ca are si proprietatea de a calma colicile insa in prima faza nu am crezut dar se pare ca nu scriu aia minciuni , chiar asa este.
ingerash
Scris: Sunday, January 27, 2008 8:05 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
La amandoi copii am folosit Bonnisan si nu am avut probleme , dar am urmat si un regim alimentar fara condimente, varza , fasole si a fost ok ras
georgy_adinutza
Scris: Monday, January 28, 2008 10:08 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
si eu ii dau acum Bonnisan , ceai Babycalm , eu beau ceai de chimen cu anason (ptr ca sporeste lactatia si ajuta la calmarea colicilor prin laptik ) ...si am grija la ce mananc , adica fara varza , fasole , mazare , cartofi prajiti , ciocolata , etc .....
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.