Calculator ovulatie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Thursday, September 14, 2006 9:53 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Calculator pentru estimarea datei ovulatiei

Atunci cand incerci sa ramai insarcinata este util sa poti aproxima momentul ovulatiei, pentru a determina perioada cea mai fertila a ciclului.

Statistic se considera ca ciclurile menstruala fertile sunt cele cuprinse intre 12 si 35 de zile. Ciclurile mai lungi sau mai scurte se considera a fi sterile (anovulatorii).

Estimarile exacte pentru stabilirea datei ovulatiei sunt imposibil de realizat, datorita factorilor care pot influenta ciclul menstrual, nivelurile hormonale. In medie ovulul poate fi fecundat in aproximativ 2 ore de la ovulatie. Spermatozoizii traiesc intre 3 si 5 zile.

Aici aveti un calculator pentru determinarea perioadei fertile prin determinarea datei ovulatiei in functie de durata ciclului menstrual.

Alte articole utile despre ovulatie:

Ce se intampla dupa ovulatie.

Testele de ovulatie

Testele de fertilitate
stele_pe_cer
Scris: Sunday, March 4, 2007 2:33 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Cum putem calcula ovulatia, daca nu avem menstruatie regulata si daca doar intuesc ca ovulatia are loc in timpul menstrei?De fapt stiu sigur ca la Matei si la a doua sarcina am ramas insarcinata in a treia zi de menstra (eu am menstre de maxim 3 zile).

Citisem cu mult timp in urma, imediat dupa ce am ramas insarcinata cu Matei cum ca aparuse un predictor de ovulatie, dar nu stiu nici cum se numeste, nici cat costa (este scump si trebuie luat in fiecare luna) si nici de unde sa il iau...
crista
Scris: Sunday, March 4, 2007 3:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/27/2007
Stele, eu tin minte ca anul trecut am vazut in farmacia Sensiblu "predictorii de ovulatie" sau testele de ovulatie, nu prea m-am interesat cum se folosesc dar stiu ca erau in jur de 11, 13 ron bucata. Poti sa incerci sa intrebi la Sensiblu...sigur trebuie sa gasesti pupici
stele_pe_cer
Scris: Sunday, March 4, 2007 3:35 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
crista wrote:
Stele, eu tin minte ca anul trecut am vazut in farmacia Sensiblu "predictorii de ovulatie" sau testele de ovulatie, nu prea m-am interesat cum se folosesc dar stiu ca erau in jur de 11, 13 ron bucata. Poti sa incerci sa intrebi la Sensiblu...sigur trebuie sa gasesti pupici

Multumescpupici !Deci exista asa ceva...Eu stiam ca acum vreo 3 ani era o smekerie d'asta 1 milion, dar acum poate au scos ceva, o varianta mai ieftina.Intreb ca si asa am un Sensi blu pe langa mine...Sunt kitita sa imi aflu perioada fertila/nefertila ca sa stiu cand ma pot feri si cand nu, mai ales ca am renuntat si la pills si la ideea de sterilet...inclusiv la ideea de bebe deocamdata ras !
crista
Scris: Sunday, March 4, 2007 7:19 PM
Nivel

Inregistrat: 1/27/2007
cu placere pupici
AdrianaC
Scris: Thursday, March 13, 2008 10:49 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
V-ati ghidat vreodata dupa un asemenea calculator?
Rody
Scris: Thursday, March 13, 2008 10:51 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
AdrianaC wrote:

Adi,la mine niciodata nu a nimerit ovulatia din pacatealcool alcool
oanalaurisa
Scris: Thursday, March 13, 2008 10:59 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
AdrianaC wrote:

E destul de ambigua treaba,eu am incercat dar n-a mers,pentru ca pana la urma fiecare dintre noi e diferita si medicii spun ca nu exista estimare exacta a zilelor de ovulatie,fiecare organism avand bioritmul lui propriu,dar cu teste de ovulatie sigur vei avea succes.
raly
Scris: Friday, March 14, 2008 6:34 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Da,eu am folosit testele de ovulatie inainte sa raman insarcinata cu Raul,am folosit testul dr Sigur(asa cred ca se numea)sunt 3 teste intr-o cutie.Stiu sa-ti spun ca sunt bune,mie mi-a aratat cu exactitate.
sharon rose
Scris: Saturday, September 3, 2011 3:03 PM
Nivel: Guest

buna,sunt noua pe site dar imi place foarte mult,am vazut multe sfaturi utile si multumesc celor care au facut acest site,am o intrebare....am auzit ca din data cand iti vn CM numeri 12 zile si chiar in a 12-a zi e ziua cand ramai insarcinata,e adevarat?
aurishta
Scris: Saturday, September 3, 2011 5:51 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Nu chiar in a 12-a zi, desi sunt sanse mari . Teoretic, intre a 13-a si a 14-a zi este intervalul optim.
sharon rose
Scris: Thursday, September 8, 2011 9:36 PM
Nivel: Guest

pai eu sper ca am ramas cu bebe in burticaangel
AdrianaC
Scris: Sunday, February 12, 2012 6:43 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Acum aveti disponibil un calculator pentru stabilirea momentului ovulatiei si pe portalul 7 pitici:

Calculator ovulatie
KIRI
Scris: Thursday, September 15, 2016 10:48 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/8/2016
pana acum testele de ovulatie imi ieseau ok, avand in vedere ca am aplicatie si eram atenta si la alte aspecte, acum ar trebui sa fie pozitiv si nu este, ori nu am luna asta ov ori e posibil sa fie cu ochi? O sa repet maine acest test
Lili Eu
Scris: Thursday, September 15, 2016 11:22 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
KIRI wrote:
pana acum testele de ovulatie imi ieseau ok, avand in vedere ca am aplicatie si eram atenta si la alte aspecte, acum ar trebui sa fie pozitiv si nu este, ori nu am luna asta ov ori e posibil sa fie cu ochi? O sa repet maine acest test
repeta maine un test, daca era sa fie cu ochii iesea pozitiv :) testele de ovulatie se pozitiveaza si cand e sarcina Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.