Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Mi-a recomandar si mie Dr, Calciu gluconic sau natural pentru Karina .Ai gasit undeva Adriana?
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Ma intereseaza pe mine ! |

| Miri wrote:Ok!Promit sa ma interesez la farmacie!
Multumesc frumos! |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Ce am reusit sa aflu referitor la calciul natural ce l-am vazut in farmacie: -compozitia: calciu, magneziu, vitD; -este recomandat persoanelor cu hipocalcemie cronica, in perioada de sarcina si lahuzie , persoanelor virstnice.....nu scria nimic despre bebelusi! - o cutie contine 30 de tablete; -pretul este 208.000 lei.
Cam putin, dar atit am reusit sa obtin de la farmacista, care mi-a citit de pe prospect.
Mi-a mai spus ca pentru bebelusi exista pe piata un sirop ce contine calciu natural, se numeste CIPCAL si are vitamina D3 inclusa in compozitie. |

| Multumesc, MIri! |

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Miri wrote:Ce am reusit sa aflu referitor la calciul natural ce l-am vazut in farmacie: -compozitia: calciu, magneziu, vitD; -este recomandat persoanelor cu hipocalcemie cronica, in perioada de sarcina si lahuzie , persoanelor virstnice.....nu scria nimic despre bebelusi! - o cutie contine 30 de tablete; -pretul este 208.000 lei. Cam putin, dar atit am reusit sa obtin de la farmacista, care mi-a citit de pe prospect. Mi-a mai spus ca pentru bebelusi exista pe piata un sirop ce contine calciu natural, se numeste CIPCAL si are vitamina D3 inclusa in compozitie.
Cand cautam noi calciu gluconic ne-a spus farmacista ca nu are decat formula asta, cu magenziu, dra care nu e recomandata pentru copii mici, noi aveam atunci 3 lunitze |