Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| AdrianaC wrote:Bun topic Anca ! Abia acum am dat si eu peste el, ca ma batea gandul sa deschid unul nou, dar am zis sa caut sa vad daca nu exista deja unul. O sa mai citesc si eu pe aici sa vad ce se mai scrie, poate imi completez lista.
O suzetica mica pentru Andrei nu iei? Nu se stie niciodata plus ca atunci cand li se infunda urechile este buna caci ei trag din suzeta si astfel ajuta la desfundatul urechilor ... zic si eu. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Roxanel wrote:
O suzetica mica pentru Andrei nu iei? Nu se stie niciodata plus ca atunci cand li se infunda urechile este buna caci ei trag din suzeta si astfel ajuta la desfundatul urechilor ... zic si eu.
La noi nu merge treaba cu suzeta . La decolare si aterizare ii dau sticluta cu apa prevazuta cu un pai si ii zic sa bea apita.
Daca bebe doarme sa nu-l treziti cand aterizati pentru ca nu i se intampla nimic.
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| sami wrote:cum e cu taxele de aeroport?se platesc si la plecare si la sosire?si pentru adulti,si pentru copii?
Ce taxe? Eu nu am platit nik. |
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| atunci sa fie incluse in pretul biletului? cred ca asa o fi... uite ce am gasit la o cautare rapida despre ele:" Taxele de aeroport sunt sume percepute de aeroporturi pentru a-si acoperi o parte din cheltuielile de operare. Fiecare aeroport percepe una sau mai multe taxe, in functie de necesitati: taxe de decolare/aterizare, taxe de securitate a pasagerilor, de dezvoltare, de securitate a bagajelor, taxe de tranzit sau taxe impuse de administratia publica locala." |
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| si asta nu stiam sigur:se platesc separat sau intra in pretul final al biletului? |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Super topic si de real ajutor! Aveam nevoie de lamuriri cu zborul cu copii si am gasit. |