Calatoria cu avionul
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Laura&Alfonso
Scris: Monday, July 2, 2007 7:04 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/4/2006
Andismom wrote:

aaa si f bun pontul ala cu cafeaua...dar cum naiba de nu iti dau nici o cafea frate? ca eu tin minte ca acu' 7 ani de la Bucuresti la Amsterdam am avut si mancare si cafea si de toate...scratch scratch nici macar o cafea nu e moca?what rusinica la cati euroi dau pentru un bilet pana colea, peste parleaz!Thumb down Thumb down

eu cred ca e in fuctie de compania cu care se zboara....in fine eu am 3 ani fara sa zbor...dar bauturile erau gratuite atunci...iar dupa masa iti ofereau ei cafea...(ma refer la KLM; IBERIA; AIR FRANCE )..poate ca s-a schimbat
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, July 4, 2007 9:45 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
ne-am decis in favoarea avionului! am rezervat si biletele azi, plecam pe 18 iulie si revenim pe 31, cu ajutorul lui Dumnezeu!hail

am discutat azi la Tarom, agentia din Brasov, despre posibilitatea de a primi pt pici un scaunel special (nu un loc separat ca ala cica se plateste aproape 70% din biletul pt adult) si au zis ca e ok!yes maine va merge sotul meu sa plateasca biletele (ca le-am rezervat online - e mai ieftin cu vreo 30 euroi fool decat in agentie fool ) si va specifica acolo, la emiterea biletului, ca dorim scaun de copil mic.cool
taki
Scris: Wednesday, July 4, 2007 9:52 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Calatorie placuta si o vacanta minunata!flowers
Kiki
Scris: Wednesday, July 4, 2007 9:53 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Calatorie placuta, Anca!

Daca faceati rezervarile mai din timp probabil plateati si mai putin. Asa e la unele companii. Cu cat iti rezervi biletul din timp cu atat platesti mai putin.
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, July 4, 2007 9:55 PM
Nivel

taki wrote:
Calatorie placuta si o vacanta minunata!flowers

multumim mult Alina si Sasha, le fel va dorim si voua!pupici

chiar am ceva emotii legat de zborul asta! eu nu am nici o treaba cu zburatul, am fost cu avionul si nu am emotii decat pt sotul meu (care azi ma intreba obsedant fool "cum e?") si de cum se va acomoda Andi in avion. plus ca am fost pilot de planor si am zburat destul de mult so... nu am temeri de zbor.alcool
MNiko
Scris: Thursday, July 5, 2007 5:58 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Calatorie placuta Anca. Sa speram ca Andi iti seamana si se va adapta usor la zbor.
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, July 5, 2007 9:12 AM
Nivel

MNiko wrote:
Calatorie placuta Anca. Sa speram ca Andi iti seamana si se va adapta usor la zbor.

ah, multumim Miha! si eu sper sa imi semene!angel

Kiki, ai dreptate, cu cat rezervi mai repede, cu atat e mai ieftin. eu nu am stiut pana ieri faza asta dar avem noroc ca am gasit din 18 iulie cele mai ieftine bilete pe ruta noastra: 500 euro!
Laura&Alfonso
Scris: Thursday, July 5, 2007 9:26 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/4/2006
Andismom wrote:
ne-am decis in favoarea avionului! am rezervat si biletele azi, plecam pe 18 iulie si revenim pe 31, cu ajutorul lui Dumnezeu!hail

am discutat azi la Tarom, agentia din Brasov, despre posibilitatea de a primi pt pici un scaunel special (nu un loc separat ca ala cica se plateste aproape 70% din biletul pt adult) si au zis ca e ok!yes maine va merge sotul meu sa plateasca biletele (ca le-am rezervat online - e mai ieftin cu vreo 30 euroi fool decat in agentie fool ) si va specifica acolo, la emiterea biletului, ca dorim scaun de copil mic.cool

oare de ce mie mi s-a spus ca am posibilitatea sa primesc cosulet dor daca au vreun loc liber oare ...si eu tot prin internet am facut rezervarea (asa m-a costat doar 12 euro de bilet cheltuielile de gestiune ca la agentie era 47 pt fiecare bilet)... a si am facut rezervarea prin Corte ingles..si ce m-a pus pe ganduri .e ca daca o fateam direct prin tarom ma costau biletele mai scump (aprox 300 euro diferenta)oare de ce ??scratch oare
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, July 5, 2007 9:42 AM
Nivel

Laura&Alfonso wrote:

oare de ce mie mi s-a spus ca am posibilitatea sa primesc cosulet dor daca au vreun loc liber oare ...si eu tot prin internet am facut rezervarea (asa m-a costat doar 12 euro de bilet cheltuielile de gestiune ca la agentie era 47 pt fiecare bilet)... a si am facut rezervarea prin Corte ingles..si ce m-a pus pe ganduri .e ca daca o fateam direct prin tarom ma costau biletele mai scump (aprox 300 euro diferenta)oare de ce ??scratch oare

nu stiu ce sa iti zic, sper sa nu am si eu surprize cu scaunelul ca si-au gasit nasul cu mine!bataus

despre rezervare in agentie versus rezervare pe net chiar nu ma pricep! dar mi se pare o tampenie cum e in cazul meu: eu rezerv de la tarom, de la agentia lor si imi iau cu 30 euro in plus fata de rezervarea online? what sunt nebuni la cap!angry fool boxing
AdrianaC
Scris: Saturday, July 14, 2007 8:53 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Bun topic Anca ! Abia acum am dat si eu peste el, ca ma batea gandul sa deschid unul nou, dar am zis sa caut sa vad daca nu exista deja unul.

Si noi o sa plecam cu avionul si sunt cam ingrozita la ideea ca merg cu amandoi copiii dupa mine, plus Tzepii care nu e deloc fun zburat cu avionul.

Nu stiu cu ce fel de avion o sa mergem, e cursa charter, dar, pentru Alice am locul ei, iar pentru Andrei - trebuie sa il tin in brate. O sa intreb si eu acum la agentie daca e posibil sa beneficiem de un cosulet pentru Andrei.

Mie nu imi place ca nu stiu exact ce fel de avion este si cate locuri sunt pe 1 rand. Noua ne-ar trebui macar 3 locuri, ca sa stam toti impreuna uff uff

Noi zburam tot cu taromul, dar pe biletele de avion de la agentie scrie ca avem voie cate 20 kg fiecare, inclusiv copiii. scratch

In avion o sa iau la bagaj de mana pentru noi:

1. Actele (pasaport, permis conducere, buletine, bilete avion, voucher cazare)

2. Banii

3. Aparatul foto

4. Laptop-ul

5. Guma de mestecat

Pentru copii:

Andrei:

1. Pampers - 3 buc

2. Servetele umede - 1 pac de 24 buc

3. Apa

4. Biscuiti

5. Iaurt

6. Lingurita

7. Servetele uscate

8. Carte de colorat + creioane

9. Jucarii - 4 jucarii noi, cate una din 30 in 30 de min

10. Un antitermic, preventiv

11. Un rand de schimburi (body, tricou, pantalon lung - ajungem seara pe la 21:30, jacheta, fes)

Alice

1. Apa, napolitana, banana

2. Servetele uscate

3. Carte de colorat + creioane

4. Carte de povesti - sa ii citesc sa fie atenta la citit si nu la altele

5. Un calut (de jucarie ras)

6. Un rand de schimburi (tricou, maieu, pantaloni lungi, jacheta, palariuta)

7. Guma de mestecat

8. Un antitermic, preventiv

In cala o sa bagam cred :

1. Un geamantan cu haine si lucruri de-ale noastre

2. Un geamantan cu hainute de-ale copiilor

3. O valiza mai micuta cu
:

• pampersi
  • servetele umede
  • servetele uscate
  • medicamente Andrei + Alice
  • bol, lingurite
  • borcanele, biscuitei
  • apa plata pentru andrei, 2-3 sticle (daca avem voie)
  • razatoarea + cutit de ras pentru mere
  • cerealele + 1 cutie de lapte, sa am pentru prima zi
  • tigarile lui Tzepii (apropos, cu cate cartuse ai voie sa treci, ca el fumeaza ca turcul uff)
  • ness
  • incarcatoare de la telefoane, baterii aparat, incarcator baterii
  • carti de citit (pentru cand stam in camera si dorm piticii) + carti de joc

O sa mai citesc si eu pe aici sa vad ce se mai scrie, poate imi completez lista.ras
  • Fluturas
    Scris: Saturday, July 14, 2007 11:12 AM
    Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
    adriana,pt andrei platesti numa jumatate,nu?daca da,are dreptul la bagajul acela de 20kg?eu nu am avut cu copii.eram toti 4,si aveam voie doar cu 40kg.intreaba,nu cumva sa aveti mai mult si sa trebuiasca sa platesti in plus pt bagaje.si fii linistita,zborul va fii placut,ai sa vezi
    taki
    Scris: Saturday, July 14, 2007 11:16 AM
    Nivel

In avion e bine sa aveti si o paturica ca este destul de racoare. Noua nu ne-au dat ca nu aveau angry nervi rambo , asa ca am invelit-o pe Sasha cu camasa domnului ce statea langa noi.sic
    Kiki
    Scris: Saturday, July 14, 2007 12:05 PM
    Nivel
    Nivel: TOP TEAM

taki wrote:
    ... asa ca am invelit-o pe Sasha cu camasa domnului ce statea langa noi.sic

hohot hohot hohot Super tare! Uite un domn care isi da de-a dreptul camasa pentru cineva firstprize
    taki
    Scris: Saturday, July 14, 2007 12:49 PM
    Nivel

Kiki wrote:

hohot hohot hohot Super tare! Uite un domn care isi da de-a dreptul camasa pentru cineva firstprize

Sasha cucereste...love
    Andi&Mariuca
    Scris: Saturday, July 14, 2007 1:12 PM
    Nivel

Adriana, eu stiu de la cei de la Tarom (uita-te pe www.tarom.ro) ca fiecare adult are dreptul asa:

- bagaj de cala max 20 kg, bagaj de mana max 10 kg si se recomanda sa fie un singur bagaj - asta ca sa nu le pierzi (ma refer la cel de mana aici)

- pt copii: bagaj de cala max 10 kg, bagaj de mana nu e cazul.

nu stiu ce sa iti zic exact pt Alice, daca la ea te refereai. cel mai bine e sa suni si sa intrebi, asa cum am facut si eu. am sunat si am intrebat exact ce am voie si ce nu am voie sa pun in bagajul de cala si in cel de mana.

atentie, daca iti iei pila, forfecuta, unchiera si altele asemenea, musai sa le pui in bagajul de cala ca altfel o sa ai probleme cu ei. in cel de mana nu ai voie sa ai nimic contondent (cum are fi cele enumerate mai sus) sau lichide, in afara celor pt Andrei si Alice care sunt copii. eu sper sa nu fie probleme cu tampiteii de la OTP cu lichidele si mancarea pt copii ca ii zbor eu de acolo!bataus tipul care am vorbit la Otopeni, mi-a zis ca e probabil ca ma vor pune sa gust toate mancarurile si bauturile pt Andi ca sa le dovedesc ca nu sunt otravite!what fool angry chiar sunt curioasa dc ma vor pune sa fac asta pt ca o sa refuz sa deschid borcanele de Nestle (care stiti ca nu se mai inchid ci se servesc pe loc)...abia astept sa le servesc o ciorba de limba acolo!bataus

cat priveste tigarile, eu stiu ca exista o limita de 200 tigarete, aia vine 10 pachete sau un cartus. ai mare grija sa nu cumva sa isi ia mai multe ca va baga aia la contrabanda!hohot

cat priveste laptopul, ap foto si telefoanele mobile, daca nu ma insel, e bine sa le declarati acolo la vama ca sa nu cumva sa platiti si vama pt ele. cred ca trebuie declarate ca bunuri personale. oricum eu stiu ca nu ai voie cu tel sau laptop deschis in avion, nu la clasa economic. la business e alta treaba!cyclops
    Utilizatori in acelasi subiect
    NU poti posta subiecte noi in acest forum.
    NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
    NU poti sterge postari in acest forum.
    Nu poti edita postari in acest forum.
    Nu poti crea sondaje in acest forum.
    Nu poti vota in sondaj in acest forum.