Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| Eu nu ti-am scris versuri Dar cuvintele le pretuiesc Atata lucru pot sa-ti spun Din inima ca te iubesc.
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ioana bravo |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Ioana!! |
|

| Multumesc, va astept si pe voi!... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Ce amintiri, dulci amintiri. Cea mai mare emotie era cand asteptam sa citesc ce a scris baiatul pe care-l placeam . Si acum mai am la mama oracolul, trebuie neaparat sa-l rasfoiesc . |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Hihi,ce amintiri chiar si Vasi are un caiet si ma pus sa-i scriu cand ne-am cunoscut |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| o scoica de aur e inima mea . iar perla iubirii se afla in ea scoica se sparge pe stancile reci, iubirea din ea ramane pe veci. |
|
| de vrei iubirea s-o cunosti, paharul ei sa dea peste masura. cand ai gresit sa recunosti, cand ai dreptate taci din gura. |
|
| dragostea dupa formule chimice:
dragostea este elementul cu gust dulce, cu efect atragator, dragostea a fost descoperita de dr-ul Adam si de asistenta lui Eva. in fabricarea ei pe cale chimica este foarte costisitoare si da randament. in natura se gaseste foarte des. amestecata cu gelozia explodeaza. avand un efect devastator nu se evapora la cald , doar la rece.
|
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3456
| Ma bucur enorm de mult ca va place acest topic .Promit sa vin si eu cu cateva amintiri insa saptamana viitoare ca acum muncesc de zor pentru petrecerea lui Emilian ,de duminica. ........... . |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Frumos caiet de amintiri |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 355
| Da, nu m am mai gandit la astea de nu stiu cand. Noi nu am ajuns inca la oracole. Ce vremuri, ce amintiri. Am si eu cateva pe acasa, dar in Romania, cu prima ocazie, o sa le rasfoiesc.Sa ma gandesc daca mi amintesc vreuna.....
IUBESTE IN IUBIRE, DAR NU IUBI GLUMIND, CACI CEL CE TE IUBESTE GLUMIND TE PARASESTE
ITI DORESC CA IN CALEA VIETII SA URCI TREPTELE IUBIRII SI PE FIECARE TREAPTA SA-NFLOREASCA TRANDATIRII
|
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3456
| Acum ca am luat o pauza ,de cafea de cereale ,am zis sa pun si eu ceva "amintiri"
Vreau sa intreb fetele care au copii mai mari, copii, mai fac Oracole? Am intrebat o fetita, vecina cu mine, de 13 ani, a terminat cl. a VII a si nu a stiut ce o intreb,i-am explicat si a ramas incantata dar ca ea nu stie sa-si faca .As vrea sa-i fac o surpriza si sa-i fac eu unul,bineanteles impreuna cu ea,dar nu as vrea nici sa o pun intr-o postura proasta sa rada copii de ea.
"Din clipe dragi spre amintiri tarzii"
"Pentru atunci cand azi va fi un frumos trecut indepartat"
"Vor trece anii in goana lor nebuna Tu sa nu uiti de tot ce ne-a legat Si sa nu uiti ca impreuna Am ras, am plans...si ne-am distrat"
"Sa stii sa lupti cand vrei sa ai Sa nu regreti cand pierzi sau dai Sa fii buna si-nteleapta Si vei gasi calea cea dreapta"
"O vei gasi poate tarziu Aceasta pagina uitata O vei lua o vei citi Si vei rosti: A fost odata...!"
"Ridica-ti ochii tai frumosi Spre culmea departarii Intinde-mi mana sa ti-o prind Sa vezi ca nu te-am dat uitarii"
|
|

| Nu sunt Eminescu Nici Alecsandri Dar aceste randuri Iti vor aminti. |
|

| Nu iubi un fotbalist Ca e lucru cel mai trist Cand e dragostea mai dulce Isi ia mingea si se duce.
Acu fetelor, nu va suparati pe mine (vb de fetele care au soti fotbalisti) |
|
|