Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| Iubeste prietenia Dar nu o arata Caci ea va fi aceea Ce te va trada. |
|

| haideti fetelor nu stiti...
eu mai stiu o gramada, si incep sa le scriu |
|

| Frumoasa-i prietenia Sa nu o lasi sa piara Caci este-un vis frumos Al anilor de scoala
Pe masuta mea de brad Stau cu capul aplecat, Aplecat si pus pe ganduri, Cum sa-ncep aceste randuri...
|
|

| 1000 sa te iubeasca, 100 sa te doreasca 10 sa te vrea, 1 sa te ia.
cateva sunt luate din oracol de la Andreea |
|

| Nu pune credinta In orice gurita, Ca gurita de vei da, Carte nu vai invata. |
|

| Frumos sa-ti fie viitorul Ca cerul fara pic de nor, Frumosi sa-ti fie anii vietii, Succes in anii tineretii. |
|

| Salut, sunt ... Si as vrea sa-ti spun, In cateva cuvinte Tot ce simt acum: Esti o fata buna, Esti un ingeras, Poate cea mai dulce Fata din oras. |
|

| "Adio" i-o vorba scurta Dar e cu durere Deci nu-ti spun "adio" Ci: "La revedere"
2 mere 2 pere eu iti spun La revedere! |
|

| Cand te nasti spui "A" Cand mori spui "MOR" Deci viata e formata Numai din "AMOR"
|
|

| La umbra unui stajar Sta ....... militar In repaus 5 minute Pe .... s-o sarute. |
|

| Baiatul fara gagica E ca lampa fara sticla Iar fata fara gagic E ca graul fara spic. __________________________ Cand totul iti merge rau Si lumea te barfeste Asculta glasul meu: zambeste!! __________________________ Din miile de flori ce infloresc Si din a lor sclipire Eu iti urez noroc si multa fericire. |
|

| Nu-i nimic mai greu pe lume Si mai greu de suferit Decat dorul si iubirea Cand in suflet au venit. ________________________ Dragostea este compusa Din 4 petale: Cunostiinta si iubire Despartire si uitare. ________________________ Trista-i floarea ce-nfloreste Pe pamantul cel uscat Dar mai trista este viata Cand doi tineri se despart. ________________________ NU te gandi la maritat Ca frunza la scuturat Ca frunza mai creste odata Dar tu nu mai ramai fata. ________________________ Engleza nu cunosc Franceza nu vorbesc Doar cuvantul romanesc Si-ti spun sincer "Te iubesc". |
|

| cat ma mai gandesc la cateva.....mai puneti voi |
|

| Trandafirul se cunoaste Dupa flori,dupa miros Dar eu te cunosc pe tine Dupa chipul tau frumos. |
|

| Nu iubi cat esti eleva Ca i-ei note mici in teza La ore cu ochii pe pereti Numai cu gandu la baieti. |
|
|