Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Va mai amintiti,fetelor de CAIETELE DE AMINTIRI sau ORACOLE,frumos decorate cu inimioare floricele, catrene(amintiri),indemnuri,citate etc. in care raspundeam la diverse intrebari si la final lasam un gand bun proprietarei caietului?Imi aduc aminte ce mandra eram cand completam in cate un caiet, mai ales daca fata respectiva era mai mare ca mine.Mai am si acum acel caiet, facut in liceu si din cand in cand il deschid si mai citesc in el si-mi aduc cu drag aminte de vechi prieteni ,multi dintre ei plecati de nevoie in tari straine si pe care nu i-am mai vazut de ani de zile,de unii dintre ei nu mai stiu nimic dar ma rog la Doamne Doamne ca acolo unde sunt sa le fie bine.Hai ca m-a cam luat nostalgia si am uitat scopul acestui nou topic. Ideea,e sa scriem fiecare catrenele, indemnurile, proverbele, tot ce lasam ca amintire la timpul respectiv prietenelor noastre. Am sa incep eu:
Te iubesc din suflet, Cat pe lume voi trai. Blestemat sa fie acela, Care ne va desparti.
|
|

Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| Cand pe camp vei merge Si flori vei culege Sa-ti aduci aminte Ca am fost colege |
|

| Porumbita dute-n zbor La ... in dormitor Si spune-i sa se trezeasca La mine sa se gandeasca |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| eheeee........ce vremuri frumoase. |
|

| Acum moda e mai faina, si fiicamea are pe net oracol, iar rezultatele le poate vedea doar ea. |
|

| Când otravite gânduri În minte ti se-aduna, Nu le lasa, ci lupta, Caci lupta este buna.
Când inima ti-e plina De ura si amar, Nu te lasa, ci lupta, Nimic nu e-n zadar.
Când patimi si ispite Cumplit te împresoara, Adu-ti degrab’ aminte De-a raiului comoara. |
|

| Bate vantul tare, Crengile se rup, Eu inchei scrisoarea Si incep sa plang. |
|

| Din oceanul Pacific A iesit un peste mic Si pe coada lui scria Te iubesc nu ma uita. |
|

| Cnd vei sta pe ganduri Si te -ntrebin de ce traiesti Un singur lucru iti va raspunde Sa lupti sa speri si sa iubesti. |
|

| L uminile
O rasului
V egheza
E tern |
|

| E greu sa stai afara Si lumea s-o privesti Cand nu e langa tine Persoana ce-o iubesti. |
|

| Sa poti sa crezi daca altii te inseala, Sa poti sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii vor sa alunge, Sa razi chiar daca sufletul plange, Si cald tu sa ramai chiar daca afara ninge... ASTA-I ARTA DE-A INVINGE |
|

| La fereastra scolii mele Stau adesea si privesc Si cu ochii plini de lacrimi Tot la tine ma gandesc. |
|

| Cand gurita vei deschide Amintirea sa citesti Lasa-o lacrima sa cada Ca sa stiu ca ma iubesti
|
|

| O floare si-un suspin Un vis si o speranta O dragoste plina de chin Si astfel se sfarseste o viata . |
|
|