Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3456
| Apa curge lin, Cerul e senin, Luna straluceste, ...te iubeste
A iubi e verb Verb de conjugat Care se conjuga C-un mic sarutat.
Dragostea e un izvor Nu da apa tuturor Cine-ncearca ca sa bea Il loveste Dragostea.
Din drumul lung si greu al vietii N-ai strabatut decat putin Dar lupta cu elanul tineretii Si vei invinge greul anilor ce vin
Timpul trece si se duce E ca gandul trecator
Iar eu Stau privind adesea Urmarind destinul tau. Bate ceasul inserarii E un ceas sentimental Sigur nu vei da uitarii Ce e scris pe vertical
Eram copii, Era frumos Era ca-ntr-o poveste Era atunci Era si-a fost Era si nu mai este.
Pe drumul care ti-e deschis Paseste fara frica Si toata viata ca un vis Sa-ti fie fericita.
Tarziu cand panzele uitarii Vor cuceri inima ta Aceasta mica amintire Iti va sopti "Nu ma uita".
Doua mere, Doua pere , Te sarut La revedere!
O barca se zbate Pe valurile marii O inima te roaga Sa nu o dai uitarii.
Pe panzele de visuri Brazdeaza-ti idealuri Vaporul fericirii Te va purta pe valuri.
Din valurile marii Am rasarit si eu Sa-ti las ca amintire Mai jos numele meu ...... .
Iti scriu aceasta amintire Din inima curata Ca sa-ti aduci aminte C-am fost colege odata.
Mai sunt foarte multe amintiri in caietul meu ,insa va invit si pe voi sa scrieti si poate mamicile care au fetite mai maricele si vor caiete de amintiri sa le poata ajuta sa-si faca niste caiete minunate pe care le vor deschide peste ani si vor sopti cu zambetul pe buze "A fost frumos A fost ce-a fost A fost ca-ntr-opoveste A fost si nu mai este." |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| am si eu o poezie care am scris-o sotului, dar sa o caut pe net ca nu o mai stiu, era lunguta.. |

Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| de-ar fi cerul o placinta si-o turta luna noua te-as chema numai pe tine sa le mancam amandoua]
cum doreste caprioara apa rece din izvor tot asa iti doresc eu tie fericire-n viitor
nu sunt Eminescu sa iti scriu poezi dar o amintire iti voi darui
trista-i ziua fara soare si noaptea fara cer senin dar mai trista-i ziua-n care dam teza si nu stim
de nu-ti plac vorbele mele rupi coala bucatele si-o arunci pe fereastra ca vantul sa o risipeasca |

Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| o sa ma mai uit prin caiet, am unul intreg |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/3/2013 Mesaje: 1
| din zbuciumul etern al vietii din tot trecutul tineretii din tot ce face omenirea ramane doar amintirea
multe fete iti vor spune te iubesc nu ma uita! eu iti spun sub alta fora uitama de vei putea!!
|