Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Daca la cafeaua de dimineata nu am strigat "prezent", va invit acum la una. O dupa-amiaza placuta! |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Mami,eu vin cu restul de cafea de dimineata!Eu o ceasca de cafea o beau in 8 ore .Ce imi pasa,nu ?! |
|

Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| dimineata am intrat, dar am uitat sa semnez condica la cafea, am scuza sa mai beau una acum. cine vine?
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| aici sunt ,prezenta cu o cafeluta |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
|  Sunt acasa, am facut o cafea tare. Veniti sa-mi tineti de urat? |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Alina eu vin cu un pahar de lapte ! |
|

| N-am mai baut de mult cafeaua impreuna ,dar acum va tin companie la o cafeluta delicioasa . |
|

| Si eu imi termin c afeaua de dimineata cu voi. Va pup si o zi frumoasa de toamna sa aveti. |
|

Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| gata si eu, aici prezenta cu cafeaua, am gatit si acum ma relaxez citindu-va |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Si eu la a doua cafelutza si cu oalele pe foc! Weekend-ul asta sunt "mamica" de 4 copii! Pot sa spun ca e super tare, asta si pentru ca sunt maricei deja ceilalti 3 (a4a e pitica mea), clasa aIIa si clasa aIVa. Sa vedeti voi ce distractie o sa fie diseara la baita!!! Poate asa mai prind si eu curaj pentru al doilea bebe. |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Anelise,mult spor cu atatia copilasi!Te vei descurca de minune Eu cu o mica cafeluta pe aici.O zi minunata fetelor |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Anelise wrote:Si eu la a doua cafelutza si cu oalele pe foc!  Weekend-ul asta sunt "mamica" de 4 copii!  Pot sa spun ca e super tare, asta si pentru ca sunt maricei deja ceilalti 3 (a4a e pitica mea), clasa aIIa si clasa aIVa. Sa vedeti voi ce distractie o sa fie diseara la baita!!!  Poate asa mai prind si eu curaj pentru al doilea bebe.
Sa vezi ce usor ti se va parea cand vor pleca, casa va parea pustie! |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| uff,nu mai pot si n-am facut nici jumatate din ce mi-am propus asa ca energizantul de baza,cafeaua! anelise!super....pot sa ti-l livrez si eu pe rares o zi de vis! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Va pup! Giulia, ne descurcam, ne descurcam! Serarg, se rezolva! Aurishta, cred ca mi se va parea prea liniste! A fost o chiuiala aseara si azi dimineata ... mama-mama! E greu cu mai multi copilasi si totusi atat de frumos! Astept sa se trezeasca pitica si o luam de la capat cu fugareala! |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| si eu cu voi la cafea ca mai am multe de facut... |
|
|