Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Putem bea cafea in timpul sarcinii? Voi ati baut? |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Dr,mi-a zis ca nu e nicio problema sa beau o cafeluta pe zi ,dar orice exces dauneaza . Eu fara cafea am stat primele 3luni cand nu-i suportam nici mirosul ,dar acum beau cu placere o cescuta de ness dimineata .Imi ajuta tranzitul intestinal si nu am dureri de cap la propriu.Am zis sa renunt la cafea total si am avut 2zile dureri si senzatia de ,,apa in cap''si nu mi-a trecut in nici un chip cu Paracetamol si cum am baut cafea in 10 minute si nu exagerez mi-a trecut ca prin minune durerea ,iar de atunci nu ratez o cafeluta . |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Si eu la fel ca si Oana am baut in timpul sarcini câte o cafea pe zi. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| La primele doua sarcini n-am baut deloc, la urmatoarele doua, moderat, iar la ultima am baut la greu Nici o diferenta! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu am baut constant 1-2 cafele/zi, avand tensiunea foarte mica... |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Este drept, si eu am avut mereu tensiunea mica. Cred ca este important acest aspect. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Eu nu am baut decat foarte rar fiindca atunci chiar nu eram dependenta de cafea.Acum sunt.Nu pot incepe dimineata fara cafeaua mea de la expresor si e singura din toata ziua fiindca deja daca o beau pe a doua incep sa ametesc,sa tremur,etc...Cand voi fi insarcinata cred ca voi bea in continuare fiindca am o tensiune mica de fel... |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/20/2012 Mesaje: 188
| nu ma omor eu dupa cafea, inca din cand in cand am simtit nevoia sa beau cate o cafea mica.. cu muuuuult lapte. si cate un pahar de cola.. ocazional |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| La prima sarcina am renuntat la cafea pana prin luna a 6-a, a 7-a cand imi scazuse tensiunea si mi s-a recmandat sa o reiau. Acum, la cea de-a doua, beau o cescuta de cafea sau ness. La inceput nu am putut din cauza greturilor, dar acum e bine! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| La prima sarcina nu eram bautoare de cafea , iar la a doua nu am suportat-o din cauza fierei , care mi-a dat mari batai de cap. Doctorul spunea ca daca simt nevoia, pot bea o cafea dimineata fara probleme. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Am baut primele doua luni de sarcina si in ultima luna. In rest, nu am suportat mirosul. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Fiind bautoare de cafea inraita deci 3-4 cafele pe zi cu lapte si una neagra la mine faptul ca nu vroiam cafea dimineatza si daca imi faceam nu o puteam bea era primul semn ca sunt insarcinata. Deci in primele luni deloc si pe urma c-am 2 pe zi cu cofeina inrest daca simteam lipsa beam fara cofeina si ceva organic numai ca sa ma pacalesc. |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Si eu tot cu tensiune mica si in ambele sarcini am baut la greu! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| cum nu sunt o mare consumatoare si nici fan cafea,nu s-a pus problema asta.am mai consumat foarte rar cate un pahar de cola si cel mai des cappuccino dar doar cand iesim la "o cafea" cu cineva,acasa nu consum. |
|
|