Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Bogdan la aproape 18 ani,bea ness unul pe zi la greu cam de 1/2 de an..... Offffff,copiii astia..... |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| marivic wrote:Bogdan la aproape 18 ani,bea ness unul pe zi la greu cam de 1/2 de an..... Offffff,copiii astia.....
In fiecare dimineata barurile sunt pline de elevi de liceu care isi savureaza cafeaua.Aici, unde exista un cult a cafelei, e o chestie normala.1-2 cafele pe zi nu fac rau cu conditia sa fie o cafea expresso , pregatita dupa toate regulile artei, nu lunga sau americana . |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Eu pe la 12-13 ani ii faceam maica-mii cafeaua de la amiaza. Imi placea cum miroase. N-am avut curiozitatea sa o gust, insa. Prin clasa a XI-a am inceput sa beau cafea. Citeam mult, pierdeam noptile citind si ma foloseam de licoarea magica sa rezist. In facultate cred ca beam litri de cafea zilnic: acasa, la bar, la colege... Mirosul de cafea ma innebuneste si acum, imi face pofta de parca as fi gravida Ca sa revin la subiect, am citit candva pe net ca in Brazilia beau copiii cafea de la varste foarte fragede, in loc de cacao. Nu stiu daca e sau nu adevarat (n-am ajuns sa verific ). Fiu-meu a gustat din cafeaua mea (fara zahar) pe la 7 ani. Nici acum n-a uitat senzatia . Daca vede cafea pe ambalajul de la ceva dulce (ciocolata, bomboane etc.) se stramba. Peste cativa ani, daca uita senzatia, o sa-i mai dau sa guste o data . Cred ca totusi de la 15-16 ani nu le face rau in cantitati rezonabile (1-2 pe zi). Sau, in functie de dezvoltarea copilului, si mai repede putin. O sa revin aici cand va incepe fiu-meu sa bea cafea, daca va bea vreodata. O sa ma plang daca e prea repede sau o sa ma plang daca nu bea deloc. Cine stie
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Mie, personal, mi se pare devreme la 15-16 ani. Posibil, si pentru ca eu am inceput abea pe la 26, nici atunci nu de placere.nu stiu. ...deocamdata nu sunt deloc atrasi copiii,nici macar sa guste de la noi |