Cafeaua - de la ce varsta?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Wednesday, June 18, 2014 10:08 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Am inteles, Kali! Da, si aici ti-l face cum vrei tu...poate incercam cu cafea decof. si cerem un cappuccino doar cu foarte putina cafea, cat s aschimbe culoarea laptelui. Multumesc de idee.
kali
Scris: Wednesday, June 18, 2014 10:23 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
DistanceKiss
carmenalina
Scris: Wednesday, June 18, 2014 5:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/3/2008
Cafeaua decofeinizata nu e sanatoasa, i se scoate cafeina si pt a nu-si pierde gustul sau aroma se introduc chimicale. Mai bine mai tarziu cu cafeluta, eu si ciocolata o fac cu cacao naturala, fara prea multe adausuri din comert. Eu beau cafea de la 19 ani, dar la mine acasa nu s-a baut, doar cand veneau musafiri.....Daca totusi le dati copiilor, diluati-o cu lapte, si nu va fi o problema, eu ma gandesc sa nu-i agite prea mult....
aurishta
Scris: Wednesday, June 18, 2014 6:07 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Copiii mei au inceput pe la 13 ani sa bea cafea....Patricia are 12 ani si mai bea cate un capuccino...
N-am observat nici un inconvenient, caci altfel as fi oprit asta!
leila
Scris: Wednesday, June 18, 2014 10:28 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/16/2014
Sora mea are 13 ani si ne mai cafelim cateodata Lol ii pun un pic pe fundul cestii si cu mult lapte.. E mai mult de idee, la cafea vorbim lucruri pecare nu le vbm in restul zilei ;)))
kali
Scris: Thursday, June 19, 2014 2:50 PM
Nivel

Cris-DL
Scris: Thursday, June 19, 2014 3:05 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Deei nu-i place (mai bine!!); a incercat din curiozitate si s-a strambat toata...

Lilly of the valley
Scris: Friday, June 20, 2014 12:11 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
cacao, preparata in acelasi mod ca si cafeaua. nu cacao instant.
bereea
Scris: Friday, June 20, 2014 9:09 AM
Nivel

Azi dimineata i-am oferita la bar un cappuccino molto , molto chiaro, adica doar lapte cu un strop de cafea.Stiti ce mi-a spus? Ca am stricat gustul cafelei cu lapte.Deci, domnisoara mea mai are de asteptat daca vrea numai cafea.
kali
Scris: Friday, June 20, 2014 10:35 AM
Nivel

Hilar Isi ia in serios statutul de iubitor de cafea... ce draguuuut! Parca vad ca-ti va calca pe urme cu succes.

Ai mei nu suporta nici mirosul de cafea, d'apai sa guste... Sigur, mai vorbim peste cativa ani.
bereea
Scris: Friday, June 20, 2014 10:38 AM
Nivel

Daaaaa, e toata fata lu' mama. Si a lui bunica-su!Lol
aurishta
Scris: Friday, June 20, 2014 2:50 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
kali wrote:

Ai mei nu suporta nici mirosul de cafea, d'apai sa guste... Sigur, mai vorbim peste cativa ani.
Hilar La mine, doar Angelica nu vrea Hilar Hilar Lol
mhldvrc
Scris: Thursday, July 3, 2014 7:59 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/3/2008
Eu le-am dat cafea si cand erau mai mici, cafeaua cu lapte era facuta din cafea naturala sau ness, niciodata nu am folosit inlocuitori. N-am tinut cont de prejudecati, eu sunt o mare cafegioaica, practic Tatiana a baut cafea inainte de a se naste, cu asta m-am alimentat 9 luni Hilar , Mihai a inceput sa bea mai multa in clasa a XI-a pentru ca nu se putea trezi dimineta. Nu am observat nici un fel de schimbare, sincer, nici la el si nici la Tatiana, la mine da, nu pot fara cafea, daca nu beau cateva zile sunt foarte nervoasa si nelinistita Lol, iar seara daca nu beau nu pot adormi, deci dublu efect, ziua imi da energie si seara ma adoarme.
Lilly of the valley
Scris: Thursday, July 3, 2014 6:58 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
mhldvrc wrote:
eu sunt o mare cafegioaica...

o spune si foto de profil angel
bulibuli
Scris: Friday, July 4, 2014 1:24 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
bereea wrote:
Azi dimineata i-am oferita la bar un cappuccino molto , molto chiaro, adica doar lapte cu un strop de cafea.Stiti ce mi-a spus? Ca am stricat gustul cafelei cu lapte.Deci, domnisoara mea mai are de asteptat daca vrea numai cafea.

Ai in fata ta o adevarata iubitoare de cafea, care stie sa-i aprecieze gustul si calitatile nealterate. N-ai ce face. Ma vad pe mine... in clasa a 4-a sau a 5-a primeam cate o gurita, dar nu ma multumea.. beam pe furis. Pana intr-a 8-a eram bautoare constiincioasa. De regula nu beau mai mult de 1-2 cafelute pe zi, doar cand am garzi sau examene mai sar calul, dar daca intr-o zi nu beau... ma doare capul si n-am pic de energie. E mai buna si mai sanatoasa o cafea naturala decat cola sau bauturile energizante.

PS - in sarcina ai baut?? eu nu am baut, a fost greu dar m-am obisnuit..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.