Cafeaua - de la ce varsta?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Wednesday, June 18, 2014 8:57 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
De la ce varsta putem permite copilului nostru sa bea cafea? Fiica-mea ma innebuneste, degeaba ii explic ca inca e prea mica pentru cafea, ei ii place si gata. De cand o stiu e innebunita dupa cafea.Daca nu stau atenta mi-o bea . Recunosc, ii dau cate o lingurita cateodata, dar nu mai mult.
roxinthya
Scris: Wednesday, June 18, 2014 9:18 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Bere si mie imi dadeau cand eram mica un strop pe fundul cescutzei - eram cum spui tu ca e Ale. ras . Poti sa ii pui mult lapte peste si gata.
Iar acum sunt o mare cafegioaica Crazy
bereea
Scris: Wednesday, June 18, 2014 9:24 AM
Nivel

Eu n-am baut cafea pana la 23 de ani. Si tot o mare cafegioaica sunt!Aici se spune " la vita senza caffè che vita è?" (viata fara cafea ce viata e?) si pentru mine cam asa este.
TatyKS
Scris: Wednesday, June 18, 2014 9:26 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Si mie imi placea de mica cafeaua ... imi punea mamaie pe fundul cestii si cica imi ghicea Lol "la drum de seara Haha dar aveam in jur de 14 ani ...." .De cafelit m-am apucat dupa 2008 .
kali
Scris: Wednesday, June 18, 2014 9:31 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Nu mi-am pus problema, stii? Probabil ca dupa 16 ani...
roxinthya
Scris: Wednesday, June 18, 2014 9:40 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
TatyKS wrote:
Si mie imi placea de mica cafeaua ... imi punea mamaie pe fundul cestii si cica imi ghicea Lol "la drum de seara Haha dar aveam in jur de 14 ani ...." .De cafelit m-am apucat dupa 2008 .

da , da si mie la fel - uitasem dar mi-ai amintit...parc-o vad cum zicea - "vad aici mamaie un cal alb - cred ca o sa iei o nota mare - ce ore ai azi?"Crazy
bereea
Scris: Wednesday, June 18, 2014 9:42 AM
Nivel

Barurile sunt pline de adolescenti de 12-13-14 ani care deja beau cafea, cappuccino (care oricum contine o canita de cafea).in Italia cafeaua e un cult, chiar nu stiu cum sa reactionez cu domnisoara mea.
TatyKS
Scris: Wednesday, June 18, 2014 9:44 AM
Nivel

roxinthya wrote:

da , da si mie la fel - uitasem dar mi-ai amintit...parc-o vad cum zicea - "vad aici mamaie un cal alb - cred ca o sa iei o nota mare - ce ore ai azi?"Crazy

Lol da si cate si mai cate ... ea stia de la mama ce fac si cica imi ghicea sic
kali
Scris: Wednesday, June 18, 2014 9:44 AM
Nivel

Cappuccino chiar mi se pare ok mai devreme.
bereea
Scris: Wednesday, June 18, 2014 9:46 AM
Nivel

Chiar si cappuccino contine o canita de cafea expresso...amestecata cu lapte.Nu tot bea cafea atunci? De la cappuccino eu o las sa ia doar spuma laptelui.
TatyKS
Scris: Wednesday, June 18, 2014 9:47 AM
Nivel

bereea wrote:
Barurile sunt pline de adolescenti de 12-13-14 ani care deja beau cafea, cappuccino (care oricum contine o canita de cafea).in Italia cafeaua e un cult, chiar nu stiu cum sa reactionez cu domnisoara mea.

Te adaptezi trend-ului chitara ! Fa-i capuccino Cheek Kiss si beti impreuna !
Eileen
Scris: Wednesday, June 18, 2014 9:51 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
roxinthya wrote:

hohot hohot hohot hohot hohot Vai cat am ras , asa e , ne jucam si noi cand eram mici cu zatul de cafea
Taty wrote:
ea stia de la mama ce fac si cica imi ghicea

Asta e si mai tare hohot hohot

Nepotelul meu are 4 ani , si daca nu sta cu maica'sa sa bea cafeaua e jale , ii pune si lui intr-o cana ...apa hohot hohot Mai nou a descoperit ciocata cada ...ciocolata calda si vrea si el sa aiba cana lui . Ei copie tot ce vad la noi .
Cat despre Ale mi se pare devreme sa bea cafea , cateva gurite cu muuult lapte mi s-ar parea ok si mai bun decat capucino care contine o gramada de tampenii .
Eu beau de vreo 2 ani cafea doar in timpul saptamanii la servici , asta inseamna de pe la 24 ani Lol
bereea
Scris: Wednesday, June 18, 2014 9:59 AM
Nivel

Eileen, cappuccino nu contine decat cafea si lapte si ti-l face in fata ta.Nu vorbim de cappuccino la pliculete pentru ca e chemat improprio asa.
Si eu ii puneam lapte intr-o canita de cafea si adaugam o lingurita mica de cafea, doar ca acum nu se mai multuemste cu atat.
kali
Scris: Wednesday, June 18, 2014 10:04 AM
Nivel

Eileen, nu ma refeream la cappuccino praf, la plic.

Bereea, aici poti primi cappucino cum vrei tu, respectiv din 1/2 expresso sau din cafea decofeinizata. Nu stiu cum e in It.

Tot cafea bea, sigur, dar vad pe mine care e efectul unui expresso fata de o cafea cu mult lapte. Plus ca... nu ma gandeam ca incepi sa-i dai lui Ale de pe acum... rectificam afirmatia mea de mai sus. Daca as da copilului cafea dupa 16 ani, cappucino i-as permite de pe la 14, cred...

Intre timp, daca te preseaza, poate accepta Inka sau cafea deco.
Eileen
Scris: Wednesday, June 18, 2014 10:08 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Scuzele mele , aveti dreptate DistanceKiss
Kali , sunt de acord cu tine , cappucino si apoi cafea . Sau cafea decof, perfecta , dar problema e cred ca si ea vrea ce bea mamiras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.