Cadouri pretentioase
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stele_pe_cer
Scris: Friday, December 15, 2006 11:47 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
De Craciun suntem invitati de viitorii nostri nasi si....suntem in impas cu ieile de cadouri.Nasii sunt tineri, de varsta noastra, fara copii.Va trebui sa cadorisim atat nasii, cat si bunica nasului dar mai ales pe Murasic ,catelusa lor.

Pt Mura voi cumpara un ursulet de plus, ca le adora sa le smotoceasca.Dar pt ei ce cadouri "de casa" sa le iau?Parca m-ar tenta sa le iau ceva folositor, nu doar de ...simbol!Dar bunicutei ce sa ii iau?Are aproape 80 de ani si are probleme cu inima (zic asta ca nu pot sa ii iau bomboane sau ceva de genul asta).

Ajutati-ma cu niste idei, va rog!Maine plec prin oras sa vad ce gasesc la fata locului, dar parca e cam greu sa alegi ceva ce nici nu stii ca cauti!
Kiki
Scris: Friday, December 15, 2006 11:49 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Pai, bunicutzei poti sa ii iei un fular gros sau niste papuci de casa grosi si caldurosi...sau un halat de casa gros...

Pentru nasi, ma mai gandesc.
stele_pe_cer
Scris: Friday, December 15, 2006 11:50 PM
Nivel

Daaaaaaa, papuci ar fi o idee buna pt.bunica, dar...ce numarras ?Ceva universal, un 37-38 o fi "universal" la femeiuff ?

Multumesc, kikipupici !

Pt nasi ar 4trebui ceva mai cu motz, dar nu cesti de cafea, seturi de farfurii, tigai si oale.Ahhhh, pt.mine asta ar fi o adevarata injuratura de Craciunplans !Bine, nasa gateste, nu ca mine, dar....parca vesela nu merge de Craciun.Nu stiu ce produse cosmetice folosesc, si oricum nu m-as baga la capitolul asta.

Sunt romantici.El adora masinile si calculatorul si ea kestiile sensibile.O maisna nu pot sa le cumpar, calculator au, ba kiar si laptop, nu ca le-as fi luat una din asteasic ....
Kiki
Scris: Friday, December 15, 2006 11:53 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
stele_pe_cer wrote:
Daaaaaaa, papuci ar fi o idee buna pt.bunica, dar...ce numarras ?Ceva universal, un 37-38 o fi "universal" la femeiuff ?

Multumesc, kikipupici !

Ei, cred ca un 37 e suficient.
Cu placere.pupici
Maria & Mario
Scris: Saturday, December 16, 2006 12:23 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Era undeva postat cadoul luat de Miri pentru o prietena de-a ei. O cutie set cadou pentru doua persoane, cuplu, cu halate, papucei de casa, prosoape, sampanie , cred ca era si lenjerie de pat totul ambalat super, de foarte buna calitate. E o idee, parerea mea. caut si postez link-ul, daca te intereseaza !

Cat pentru Buni e buna ideea ! capot de casa si papucei !

Pt catel, merge si un costumas gros pentru afara , o caciulitza haioasa !

Miri
Scris: Saturday, December 16, 2006 8:36 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Oana, exact la asta ma gandisem si eu, cand am citit postarea lui Stele!
Era o valiza, cu trei sertare, ce continea halate de baie, papucei, prosoape,mici si mari, covorase pentru baie, un cantar...
Daca ea e romantica, e imposibil sa nu ii placa asa ceva!

MNiko
Scris: Saturday, December 16, 2006 8:54 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
E super setul Miri. Poti sa-mi spui de unde si cat costa?
Miri
Scris: Saturday, December 16, 2006 8:59 PM
Nivel

MNiko wrote:
E super setul Miri. Poti sa-mi spui de unde si cat costa?

L-am cumparat dintr-un supermarket,din Deva, de la raionul cu lenjerie de pat, paturi, prosoape...Nu mai stiu exact cat a fost, parca in jur de 400 RON.scratch
MNiko
Scris: Saturday, December 16, 2006 9:06 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Miri wrote:

L-am cumparat dintr-un supermarket,din Deva, de la raionul cu lenjerie de pat, paturi, prosoape...Nu mai stiu exact cat a fost, parca in jur de 400 RON.scratch

Merci de informatie
Miri
Scris: Saturday, December 16, 2006 9:14 PM
Nivel

MNiko wrote:

Merci de informatie

Cu placere!
mihaela75
Scris: Saturday, December 16, 2006 10:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
waw, ce frumos, e cadoul perfect pt nasi.cyclops
Miri
Scris: Saturday, December 16, 2006 10:03 PM
Nivel

Noi l-am luat pentru tineri casatoriti, dar nu mi-ar displace nici mie asa ceva!ras
Cred ca e frumos pentru persoane dragi, carora vrei sa le faci cadou ceva util!
stele_pe_cer
Scris: Saturday, December 16, 2006 10:10 PM
Nivel

Multumesc pt idei, fetelorangel !Pana una-alta, ma mai orientez.Pt catel am luat deja cadoul perfect:un ursulet de smotocit, ca tot ii plac jucariile de plussic !
Miri
Scris: Saturday, December 16, 2006 10:17 PM
Nivel

Mult succes in alegerea cadoului potrivit!
stele_pe_cer
Scris: Saturday, December 16, 2006 10:24 PM
Nivel

Miri wrote:
Mult succes in alegerea cadoului potrivit!

Multumesc frumopupici !Ideea cu setul este ideala si absolut minunatasic .Numai sa gasesc un asemenea set.Astazi am gasit ceva, dar nu prea mi-a placut materialul.Tot 2 halate, 4 prosoape si 2 pereki de papuci, totul la 1.500.000, dar...calitatea lasa de dorit, asa ca...mai cautcry !

Cred ca pt.buni iau pana la urma o cutie de bomboane si un Mos Craciun in miniatura, dar nici Mosi frumosi nu prea am vazut. Abunda piata de kitchuripuker !

Am mai vazut un set frumos de lenjerie de pat, cu o broderie absolut finutza, care tare imi mai face cu okiul.Dar...oare ar fi un cadou potrivit?Setul este ambalat intr-o cutie foarte frumoasa, gen geanta diplomat rosie, cu maner, iar materialul este un bbc plin, foarte bun calitativ.Cred ca mi-a luat okii atat cu calitatea, cat si designul si migala lucraturii.Este simplu si in acelasi timp rafinat.La 200RON.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.