|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| De Craciun suntem invitati de viitorii nostri nasi si....suntem in impas cu ieile de cadouri.Nasii sunt tineri, de varsta noastra, fara copii.Va trebui sa cadorisim atat nasii, cat si bunica nasului dar mai ales pe Mura ,catelusa lor.
Pt Mura voi cumpara un ursulet de plus, ca le adora sa le smotoceasca.Dar pt ei ce cadouri "de casa" sa le iau?Parca m-ar tenta sa le iau ceva folositor, nu doar de ...simbol!Dar bunicutei ce sa ii iau?Are aproape 80 de ani si are probleme cu inima (zic asta ca nu pot sa ii iau bomboane sau ceva de genul asta).
Ajutati-ma cu niste idei, va rog!Maine plec prin oras sa vad ce gasesc la fata locului, dar parca e cam greu sa alegi ceva ce nici nu stii ca cauti! |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Pai, bunicutzei poti sa ii iei un fular gros sau niste papuci de casa grosi si caldurosi...sau un halat de casa gros...
Pentru nasi, ma mai gandesc. |

| Daaaaaaa, papuci ar fi o idee buna pt.bunica, dar...ce numar ?Ceva universal, un 37-38 o fi "universal" la femei ?
Multumesc, kiki !
Pt nasi ar 4trebui ceva mai cu motz, dar nu cesti de cafea, seturi de farfurii, tigai si oale.Ahhhh, pt.mine asta ar fi o adevarata injuratura de Craciun !Bine, nasa gateste, nu ca mine, dar....parca vesela nu merge de Craciun.Nu stiu ce produse cosmetice folosesc, si oricum nu m-as baga la capitolul asta.
Sunt romantici.El adora masinile si calculatorul si ea kestiile sensibile.O maisna nu pot sa le cumpar, calculator au, ba kiar si laptop, nu ca le-as fi luat una din astea .... |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| stele_pe_cer wrote:Daaaaaaa, papuci ar fi o idee buna pt.bunica, dar...ce numar  ?Ceva universal, un 37-38 o fi "universal" la femei  ? Multumesc, kiki !
Ei, cred ca un 37 e suficient. Cu placere. |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Era undeva postat cadoul luat de Miri pentru o prietena de-a ei. O cutie set cadou pentru doua persoane, cuplu, cu halate, papucei de casa, prosoape, sampanie , cred ca era si lenjerie de pat totul ambalat super, de foarte buna calitate. E o idee, parerea mea. caut si postez link-ul, daca te intereseaza !
Cat pentru Buni e buna ideea ! capot de casa si papucei !
Pt catel, merge si un costumas gros pentru afara , o caciulitza haioasa !
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Oana, exact la asta ma gandisem si eu, cand am citit postarea lui Stele! Era o valiza, cu trei sertare, ce continea halate de baie, papucei, prosoape,mici si mari, covorase pentru baie, un cantar... Daca ea e romantica, e imposibil sa nu ii placa asa ceva!

|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| E super setul Miri. Poti sa-mi spui de unde si cat costa? |

| MNiko wrote:E super setul Miri. Poti sa-mi spui de unde si cat costa?
L-am cumparat dintr-un supermarket,din Deva, de la raionul cu lenjerie de pat, paturi, prosoape...Nu mai stiu exact cat a fost, parca in jur de 400 RON. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Miri wrote:L-am cumparat dintr-un supermarket,din Deva, de la raionul cu lenjerie de pat, paturi, prosoape...Nu mai stiu exact cat a fost, parca in jur de 400 RON. Merci de informatie |

| MNiko wrote: Merci de informatie
Cu placere! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| waw, ce frumos, e cadoul perfect pt nasi. |

| Noi l-am luat pentru tineri casatoriti, dar nu mi-ar displace nici mie asa ceva! Cred ca e frumos pentru persoane dragi, carora vrei sa le faci cadou ceva util! |

| Multumesc pt idei, fetelor !Pana una-alta, ma mai orientez.Pt catel am luat deja cadoul perfect:un ursulet de smotocit, ca tot ii plac jucariile de plus ! |

| Mult succes in alegerea cadoului potrivit! |
|

| Miri wrote:Mult succes in alegerea cadoului potrivit!
Multumesc frumo !Ideea cu setul este ideala si absolut minunata .Numai sa gasesc un asemenea set.Astazi am gasit ceva, dar nu prea mi-a placut materialul.Tot 2 halate, 4 prosoape si 2 pereki de papuci, totul la 1.500.000, dar...calitatea lasa de dorit, asa ca...mai caut !
Cred ca pt.buni iau pana la urma o cutie de bomboane si un Mos Craciun in miniatura, dar nici Mosi frumosi nu prea am vazut. Abunda piata de kitchuri !
Am mai vazut un set frumos de lenjerie de pat, cu o broderie absolut finutza, care tare imi mai face cu okiul.Dar...oare ar fi un cadou potrivit?Setul este ambalat intr-o cutie foarte frumoasa, gen geanta diplomat rosie, cu maner, iar materialul este un bbc plin, foarte bun calitativ.Cred ca mi-a luat okii atat cu calitatea, cat si designul si migala lucraturii.Este simplu si in acelasi timp rafinat.La 200RON. |
|
|