Cadouri pentru aniversari casatorie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Saturday, September 2, 2006 9:53 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
delfinasa wrote:
Fetelor, veniti repede cu idei pentru cadou aniversare 30 de ani de casatorie ca luna asta e mare sarbatoare la ai mei, nunta de perla ras bravosi trebuie sa le iau ceva repede sa le trimit sa le ajunga de ziua lor, 26 sept.

Delfinasa, daca ei nu mai lucreaza, si va permiteti un mic efort financiar, ai putea sa le oferi drept cadou un circuit european de 7 / 14 zile, sau o mica vacanta in Franta pupici .

Si mai frumos era daca puteai sa le oferi 2 bilete pana la voi, sa isi cunoasca nepotica si sa mai stea si ei cu tine, dar... vezi tu.

Ma mai gandesc, si daca imi mai vine vreo idee... postez.
AdrianaC
Scris: Saturday, September 2, 2006 9:54 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Maria & mami wrote:
Da , interesant topic. La un an de la casatorie am primit cadou un inel cu diamant ( care trebuia sa fie inainte , de logodna , dar....) , la doi ani eu eram in Ro , el aici , si mi-am cumparat eu ceva pe acasa..... nu mai stiu , am ciocnit sampanie ....etc.
sa vedem cum va fi pe viitor !

Si pe mine ma intereseaza raspunsul pentru nunta de perla , parintii implinesc 30 ani de casatorie , .... acusica....

Maria & mami,

Si pentru tine am acelasi sfat.
Maria & Mario
Scris: Saturday, September 2, 2006 1:59 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
AdrianaC wrote:

Maria & mami,

Si pentru tine am acelasi sfat.

De ziua lor suntem noi IAR in Romania. ii tot chemam si nu vor sa vina. Gasesc motive mereu. Iar de plecat ei singuri undeva hohot hohot hohot , fara noi ??? nu nu nu

La vara incercam sa ii luam cu noi in Cipru sau Spania , la prieteni, dar cand au auzit au zis: O lasati la Maria la noi si va duceti voi. Poftim !

Asa ca.....ras Eu mai astept sugestiii. bounce bounce bounce
Kiki
Scris: Saturday, September 2, 2006 2:53 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Oana, Ella, nu ar fi dragutze niste medalioane din aur sau argint cu poza nepotelelor? Si o rama foto mai sofisticata cu nepotica (si voi, parintii eventual)?

stele_pe_cer
Scris: Monday, September 4, 2006 3:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Eu tocmai am primit inelul de logodnahohot !Asta dupa cununia civilaras ..ca cica ne apropiem de cununia religioasa si ....e nevoie si de inel de logodna...Cine stie ce i-o mai trazni barbatului meu prin cap pana la nunta!
g_nicoleta2000
Scris: Monday, September 4, 2006 3:31 PM
Nivel
Nivel: Avansat

stele_pe_cer wrote:
Eu tocmai am primit inelul de logodnahohot !Asta dupa cununia civilaras ..ca cica ne apropiem de cununia religioasa si ....e nevoie si de inel de logodna...Cine stie ce i-o mai trazni barbatului meu prin cap pana la nunta!

uff Eu tocami am pierdut inelul de logodna. In nebunia asta cu impachetatul nu-l mai gasesc nicaieri. Oare nu-i semn rau? ba da, de toanta!plans banghead
Kiki
Scris: Monday, September 4, 2006 4:03 PM
Nivel

stele_pe_cer wrote:

dance Sa il porti cu placere! e atent sotul asta al tau bounce
misha
Scris: Monday, September 4, 2006 5:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
g_nicoleta2000 wrote:

uff Eu tocami am pierdut inelul de logodna. In nebunia asta cu impachetatul nu-l mai gasesc nicaieri. Oare nu-i semn rau? ba da, de toanta!plans banghead

hohot hohot hohot...nico, scuza-ma ca fac haz de necaz, dar ai venit cu forte proaspete, nu gluma! ras ...oricum, iti spun aici Bine ai revenit!pupici pupici pupici
Kiki
Scris: Monday, September 4, 2006 5:23 PM
Nivel

g_nicoleta2000 wrote:

Nico, o sa il gasesti tu, sunt sigura! pupici
stele_pe_cer
Scris: Monday, September 4, 2006 11:00 PM
Nivel
Nivel: Senior

Kiki wrote:

dance Sa il porti cu placere! e atent sotul asta al tau bounce

stele_pe_cer attached the following image(s):
multumesc.gif

Ema
Scris: Saturday, October 28, 2006 9:37 PM
Nivel: Guest

Socrii mei au implinit in primavara 50 de ani de casatorie!
Au facut o petrecere foarte frumoasa , in care nu a lipsit nici tortul miresei....foarte frumos si emotionant...
Noi le-am facut cadou o icoana de argint foarte fin cizelata un 35cm / 45cm cu Maica Domnului cu Isus in brate, flori, un buchet imens, pt soacra mea un inel aur galben cu perla, pt socrul meu un set pt birou...aganda in piele +stilou elegant.

Iar eu in decursul anilor am avut o multime de cadouri...multe bijuterii, week end-uri romantice, cine, flori, posete+ pantofi asortati, parfumuri, petreceri surpriza, cuvinte frumoase, dragoste...si iar dragoste...vacante...tot ce mi-am dorit...

atasez o parte, dar numai pt ca vreau sa va arat inelul de logodna
(cel cu safir+diamante la stinga ceasului) si vereta de diamante(ramine in spatele bratarii) care mi-a fost daruita la 10 ani de casatorie

in fotografia aceasta e inelul de la aniversarea primului an impreuna
( ramine in spatele colanei de coral)

imi pare rau ca nu am foto separat, dar nu mai stau sa fac altele
(astea erau dintre fotografiile pt asigurare)

flowers
TatyKS
Scris: Saturday, October 28, 2006 9:59 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Superbe bijuterii Ema...sa le stapanesti cu placere. Dar ai achizitionat ceva nu glumapupici Bravo!bravo
Ema
Scris: Saturday, October 28, 2006 10:28 PM
Nivel: Guest

Taty sint numai o mica parte din bijuteriile mele ras
Maria & Mario
Scris: Saturday, October 28, 2006 10:44 PM
Nivel

Sa le porti cu mare drag , Ema !
taki
Scris: Saturday, October 28, 2006 11:18 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Frumoase bijuuri Ema, sa le porti cu placere! bravo cool thumright
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.