Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Kiki wrote:Te inteleg perfect. De cate ori nu am zis ca plec si eu de la 7 la 5, cum este el plecat si sa vedem cum e cand ajung acasa. Am mai plecat eu pana la farmacie, vis-a-vis de bloc, si i-am gasit pe amandoi la geam cu nasurile lipite de el uitandu-se dupa mine...Cum ar fi de la 7 la 5? Ce sa mai zic eu care stau singura de la 7 dimineata la 9 seara Ar trebui sa va bucurati ca-i aveti pe sotii vostri asa devreme acasa... ma gandesc ca mai aveti timp si de una-alta prin casa. Eu,nu Waw, Taki, asa da. Distractie placuta maine. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Taki, dragutza lenjeria!!! Nu i-au iesit ochii lui Taka? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Kiki wrote:Taki, dragutza lenjeria!!! Nu i-au iesit ochii lui Taka?
Lenjeria e draguta , dar my body nu are dimensiuni de fotomodel , deci nu as putea spune ca i-au iesit ochii, dar macar am incercat...pana la urma tot fara lenjerie ramai, mai ales pe caldurile astea . |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Ce draguta, e belea lenjeria, taki! Sa iasa scantei de fiecare data cand te imbraci cu ea ...si geanta e misto, s-o porti cu placere si sa iti aminteasca de ziua speciala in care-ai primit-o.
M-am prapadit de ras cand am citit ce tot scrie Nicoleta pe-aici...ei bine si eu tot un asa cadou cel mai cel as vrea sa-i fac lui Dan, ca tot zice ca toata ziua stau cu Karina si sunt fresh, am timp de toate...sa stea si el cu printesa lui care nu sta intr-un loc nici 5 secunde sa vada si el ca nu se mai poate s-o lasi nesupravegheata deloc ca face o boacana chiar daca e in patut.
Kali, nu fii trista ca sunt alte fete mai rau decat tine...au sotii plecati din tara sau vin numai pe la 12-1 noaptea, lucreaza weekendurile...al meu cand vine la 9-10 seara acasa e eveniment; dupa ce-o culc pe Karina il tin treaz vreo ora prin dormitor , ca nu stiu daca mai apuc zilele urmatoare asa cadou |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Kiki wrote: Am mai plecat eu pana la farmacie, vis-a-vis de bloc, si i-am gasit pe amandoi la geam cu nasurile lipite de el uitandu-se dupa mine...Cum ar fi de la 7 la 5?
Kiki m-ai facut sa rad cu lacrimi ce haioasa esti se vede ca te iubesc mult de stateau ei cu nasurile lipite de geam
|
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| delfinasa wrote:Kali, nu fii trista ca sunt alte fete mai rau decat tine...au sotii plecati din tara sau vin numai pe la 12-1 noaptea, lucreaza weekendurile...al meu cand vine la 9-10 seara acasa e eveniment; dupa ce-o culc pe Karina il tin treaz vreo ora prin dormitor  , ca nu stiu daca mai apuc zilele urmatoare asa cadou Ai dreptate, cateodata uit ca se poate si mai rau ( a fost si la noi)... Bine ca mai este cate cineva care sa-mi aduca aminte. Saru'mana |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| g_nicoleta2000 wrote:Topicul asta mi-a dat de gandit. Anul asta i-as face cadou o zi intreaga petrecuta cu Alexandra, fara mine, sa vada cam cum sunt zilele mele.
Cadoul perfect pt.sotiorul meu , dar nu numai o zi, ci...o saptamana intreaga ! |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Super frumoase cadourile, Taki! Imi plac la nebunie! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| cute_baby_of_mine wrote:Super frumoase cadourile, Taki! Imi plac la nebunie!
Pe lenjerie am dat doar $ 19 si e cu tot cu halat, am luat la reduceri dupa net. |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Cand ne-am casatorit am primit un set de bijuterii din aur ( pe care il mai iau doar la anumite ocazii ), la 1 an parfum parca, la 2 ani cercelusi(aur alb+aur galben), inel ( patrat ca si vereghieta pe care il port langa ea) si lantisor, dar pe care le pot purta zi de zi, la 3 ani un inel foarte dragut(aur alb si aur galben pentru cealalta mana), si la 4 ani sa vedem , ca urmeaza . Bineinteles la toate aniversarile eu ma innoiam cu ceva lenjerie( am vazut ca toate cam asa am procedat), si il asteptam cu o cina romantica - odata am facut paste ,altadata pitza si anul trecut am experimentat pui thailandez cu legume si am luat un tortulet mic . Sotul a venit de fiecare data cu florile si sampania si...da-i petrecere! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Fetelor, veniti repede cu idei pentru cadou aniversare 30 de ani de casatorie ca luna asta e mare sarbatoare la ai mei, nunta de perla si trebuie sa le iau ceva repede sa le trimit sa le ajunga de ziua lor, 26 sept. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Da , interesant topic. La un an de la casatorie am primit cadou un inel cu diamant ( care trebuia sa fie inainte , de logodna , dar....) , la doi ani eu eram in Ro , el aici , si mi-am cumparat eu ceva pe acasa..... nu mai stiu , am ciocnit sampanie ....etc. sa vedem cum va fi pe viitor !
Si pe mine ma intereseaza raspunsul pentru nunta de perla , parintii implinesc 30 ani de casatorie , .... acusica.... |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| mihaela75 wrote:Si la noi se apropie...eu cred ca o sa ma fac cadou pe mine
Buna idee cred ca o sa te copiez
Dlefinasa ... " Fetelor, veniti repede cu idei pentru cadou aniversare 30 de ani de casatorie ca luna asta e mare sarbatoare la ai mei, nunta de perla si trebuie sa le iau ceva repede sa le trimit sa le ajunga de ziua lor, 26 sept. " ...
Sa le dea Dumnezeu multa sanatate si fericireinca 30 de ani de acum incolo si chiar mai mult . Idei despre ce cadou ai putea sa le faci nu prea am dar poate te pot ajuta celelalte fete. |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Maria & mami wrote: Da , interesant topic. La un an de la casatorie am primit cadou un inel cu diamant ( care trebuia sa fie inainte , de logodna , dar....) , la doi ani eu eram in Ro , el aici , si mi-am cumparat eu ceva pe acasa..... nu mai stiu , am ciocnit sampanie ....etc. sa vedem cum va fi pe viitor !
Si pe mine ma intereseaza raspunsul pentru nunta de perla , parintii implinesc 30 ani de casatorie , .... acusica....
Si parintilor tai le doresc multa sanatate si fericire inca 30 ani de acum incolo si chiar mai mult. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Multumim, asemenea , Dya ! |
|
|