Cadouri pentru aniversari casatorie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Wednesday, May 31, 2006 5:15 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Kiki wrote:

Te inteleg perfect. De cate ori nu am zis ca plec si eu de la 7 la 5, cum este el plecat si sa vedem cum e cand ajung acasa. Am mai plecat eu pana la farmacie, vis-a-vis de bloc, si i-am gasit pe amandoi la geam cu nasurile lipite de el uitandu-se dupa mine...Cum ar fi de la 7 la 5? sic

Ce sa mai zic eu care stau singura de la 7 dimineata la 9 searaplans plans
Ar trebui sa va bucurati ca-i aveti pe sotii vostri asa devreme acasa... ma gandesc ca mai aveti timp si de una-alta prin casa. Eu,nuplans
Waw, Taki, asa da. Distractie placuta maine.
Kiki
Scris: Wednesday, May 31, 2006 6:02 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Taki, dragutza lenjeria!!! Nu i-au iesit ochii lui Taka? hohot
taki
Scris: Thursday, June 1, 2006 2:24 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Kiki wrote:
Taki, dragutza lenjeria!!! Nu i-au iesit ochii lui Taka? hohot

Lenjeria e dragutasic , dar my body nu are dimensiuni de fotomodel uff , deci nu as putea spune ca i-au iesit ochii, dar macar am incercat...pana la urma tot fara lenjerie ramai, mai ales pe caldurile astea ras sunny .
delfinasa
Scris: Thursday, June 1, 2006 6:12 AM
Nivel
Nivel: Senior

Ce draguta, e belea lenjeria, taki! Sa iasa scantei de fiecare data cand te imbraci cu easic ras...si geanta e misto, s-o porti cu placere si sa iti aminteasca de ziua speciala in care-ai primit-o.

hohot M-am prapadit de ras cand am citit ce tot scrie Nicoleta pe-aici...ei bine si eu tot un asa cadou cel mai cel as vrea sa-i fac lui Dan, ca tot zice ca toata ziua stau cu Karina si sunt fresh, am timp de toate...sa stea si el cu printesa lui care nu sta intr-un loc nici 5 secunde sa vada si el ca nu se mai poate s-o lasi nesupravegheata deloc ca face o boacana chiar daca e in patut.

Kali, nu fii trista ca sunt alte fete mai rau decat tine...au sotii plecati din tara sau vin numai pe la 12-1 noaptea, lucreaza weekendurile...al meu cand vine la 9-10 seara acasa e eveniment; dupa ce-o culc pe Karina il tin treaz vreo ora prin dormitorsic ras, ca nu stiu daca mai apuc zilele urmatoare asa cadou ras
Ely
Scris: Thursday, June 1, 2006 11:41 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Kiki wrote:

Am mai plecat eu pana la farmacie, vis-a-vis de bloc, si i-am gasit pe amandoi la geam cu nasurile lipite de el uitandu-se dupa mine...Cum ar fi de la 7 la 5? sic

Kiki m-ai facut sa rad cu lacrimi ce haioasa esti se vede ca te iubesc mult de stateau ei cu nasurile lipite de geam

ras
kali
Scris: Thursday, June 1, 2006 11:47 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
delfinasa wrote:

Kali, nu fii trista ca sunt alte fete mai rau decat tine...au sotii plecati din tara sau vin numai pe la 12-1 noaptea, lucreaza weekendurile...al meu cand vine la 9-10 seara acasa e eveniment; dupa ce-o culc pe Karina il tin treaz vreo ora prin dormitorsic ras, ca nu stiu daca mai apuc zilele urmatoare asa cadou ras

Ai dreptate, cateodata uit ca se poate si mai rau ( a fost si la noi)... Bine ca mai este cate cineva care sa-mi aduca aminte. Saru'manapupici
stele_pe_cer
Scris: Thursday, June 8, 2006 10:56 PM
Nivel

g_nicoleta2000 wrote:
Topicul asta mi-a dat de gandit.

Anul asta i-as face cadou o zi intreaga petrecuta cu Alexandra, fara mine, sa vada cam cum sunt zilele mele.ras

Cadoul perfect pt.sotiorul meuyes , dar nu numai o zi, ci...o saptamana intreagayes hohot !
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, June 9, 2006 8:11 AM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Super frumoase cadourile, Taki! Imi plac la nebunie!
taki
Scris: Friday, June 9, 2006 8:15 AM
Nivel

cute_baby_of_mine wrote:
Super frumoase cadourile, Taki! Imi plac la nebunie!

Pe lenjerie am dat doar $ 19 si e cu tot cu halat, am luat la reduceri dupa net. ras
TatyKS
Scris: Sunday, June 11, 2006 10:38 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Cand ne-am casatorit am primit un set de bijuterii din aur ( pe care il mai iau doar la anumite ocazii ), la 1 an parfum parca, la 2 ani cercelusi(aur alb+aur galben), inel ( patrat ca si vereghieta pe care il port langa ea) si lantisor, dar pe care le pot purta zi de zi, la 3 ani un inel foarte dragut(aur alb si aur galben pentru cealalta mana), si la 4 ani sa vedem , ca urmeazapupici . Bineinteles la toate aniversarile eu ma innoiam cu ceva lenjerie( am vazut ca toate cam asa am procedat), si il asteptam cu o cina romantica - odata am facut paste ,altadata pitza si anul trecut am experimentat pui thailandez cu legume si am luat un tortulet mic . Sotul a venit de fiecare data cu florile si sampania pupici si...da-i petrecere!sic ras
delfinasa
Scris: Friday, September 1, 2006 5:25 PM
Nivel

Fetelor, veniti repede cu idei pentru cadou aniversare 30 de ani de casatorie ca luna asta e mare sarbatoare la ai mei, nunta de perla ras bravosi trebuie sa le iau ceva repede sa le trimit sa le ajunga de ziua lor, 26 sept.
Maria & Mario
Scris: Friday, September 1, 2006 6:06 PM
Nivel

Da , interesant topic. La un an de la casatorie am primit cadou un inel cu diamant ( care trebuia sa fie inainte , de logodna , dar....) , la doi ani eu eram in Ro , el aici , si mi-am cumparat eu ceva pe acasa..... nu mai stiu , am ciocnit sampanie ....etc.
sa vedem cum va fi pe viitor !

Si pe mine ma intereseaza raspunsul pentru nunta de perla , parintii implinesc 30 ani de casatorie , .... acusica....
dya
Scris: Friday, September 1, 2006 6:11 PM
Nivel

Inregistrat: 5/12/2006
mihaela75 wrote:
Si la noi se apropie...eu cred ca o sa ma fac cadou pe mineras

hohot hohot thumleft Buna idee cred ca o sa te copiezras

Dlefinasa ... " Fetelor, veniti repede cu idei pentru cadou aniversare 30 de ani de casatorie ca luna asta e mare sarbatoare la ai mei, nunta de perla si trebuie sa le iau ceva repede sa le trimit sa le ajunga de ziua lor, 26 sept. " ...

Sa le dea Dumnezeu multa sanatate si fericireinca 30 de ani de acum incolo si chiar mai multdance . Idei despre ce cadou ai putea sa le faci nu prea am dar poate te pot ajuta celelalte fete.pupici
dya
Scris: Friday, September 1, 2006 6:19 PM
Nivel

Inregistrat: 5/12/2006
Maria & mami wrote:
Da , interesant topic. La un an de la casatorie am primit cadou un inel cu diamant ( care trebuia sa fie inainte , de logodna , dar....) , la doi ani eu eram in Ro , el aici , si mi-am cumparat eu ceva pe acasa..... nu mai stiu , am ciocnit sampanie ....etc.
sa vedem cum va fi pe viitor !

Si pe mine ma intereseaza raspunsul pentru nunta de perla , parintii implinesc 30 ani de casatorie , .... acusica....

Si parintilor tai le doresc multa sanatate si fericire inca 30 ani de acum incolo si chiar mai mult.dance pupici
Maria & Mario
Scris: Friday, September 1, 2006 6:54 PM
Nivel

Multumim, asemenea , Dya ! pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.