Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Ce cadouri ati primit / facut cu ocazia aniversarii a ... ani de casatorie ?
Ce v-ar placea sa primiti anul acesta? Ce va ganditi sa cumparati anul acesta? |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| In familia mea, eu sunt cu cadourile, sotiorul meu cam lasa de dorit la capitolul asta (de regula aduce flori) iar eu iau ceva pentru casa, ce stiu ca-mi trebuie...nu m-am gandit ce mi-as dori anul asta (poate o vacanta-n doi, sau macar un week-end, desi stiu ca n-o sa se poata)...oricum, mai e pana pe 19 august! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Noi pentru aniversarea a 10 ani de casatorie a nasilor nostri de cununie, am oferit un set de cupe de sampanie, pictura fiind realizata manual, impreuna cu sampania aferenta. La aceeasi aniversare, nasul a oferit dragei lui sotii o excursie de 8 zile in Grecia! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| cute_baby_of_mine wrote:Noi pentru aniversarea a 10 ani de casatorie a nasilor nostri de cununie, am oferit un set de cupe de sampanie, pictura fiind realizata manual, impreuna cu sampania aferenta. La aceeasi aniversare, nasul a oferit dragei lui sotii o excursie de 8 zile in Grecia!
Mai, dar ce nas darnic!!!
La noi, tot eu sunt cu surprizele si cadourile, sotul meu este cu florile si din cand ii mai sclipeste cate o idee. Anul trecut mi-a adus cand am facut 3 ani de la casatorie 27 de trandafiri (varsta mea de anul trecut) si am mancat in oras. Sa vedem anul asta ce ii trazneste prin cap. |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Sotul meu imi daruieste cate o bijuterie la fiecare aniversare. Anul asta am implinit 4 ani si am primit o bratara. Imi place ca am ceva care imi aduce aminte de fiecare an petrecut impreuna. |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Si la noi se apropie...eu cred ca o sa ma fac cadou pe mine |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si eu am primit o pereche de cercei cu cristale SWAROVSKI ,rosii la culoare va si voua adresa poate valuati sau poate bateti niste apropouri sotilor! adresa :www.carlabrillanti.ro |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| yuby_tica wrote:Si eu am primit o pereche de cercei cu cristale SWAROVSKI ,rosii la culoare va si voua adresa poate valuati sau poate bateti niste apropouri sotilor!  adresa :www.carlabrillanti.ro Desi prefer aurul, m-ai terminat! Bijuteriile sunt slabiciunea mea. Nu mai fa asemenea ''imprudente'' ca raman leftera, mai ales ca e atat de usor sa comanzi on-line! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Topicul asta mi-a dat de gandit. Nu reusesc sa-mi amintesc ce cadouri ne-am facut de-a lungul anilor. Cand ne-am casatorit eu i-am daruit un aparat electric de ras si el mi-a dat o bratara superba pe care in aceasta primavara am reusit sa o pierd. Anul trecut cand am facut 3 ani de casnicie ne-am facut cadou camera digitala..... dar in primul si al doilea an nu-mi amintesc poti sa ma picuri cu ceara. Anul asta i-as face cadou o zi intreaga petrecuta cu Alexandra, fara mine, sa vada cam cum sunt zilele mele. |
|

| g_nicoleta2000 wrote:Anul asta i-as face cadou o zi intreaga petrecuta cu Alexandra, fara mine, sa vada cam cum sunt zilele mele.
E foarte interesanta ideea. Mi-ai dat de gandit, avand in vedere ca aniversarea noastra bate la usa. |
|

| La idei de acest fel sunt tare buna. I-as lasa si baia plina de incaltari murdare, chiuveta plina de resturi de la salata sau masa de la calculator acoperita de pahare si farfurii. Si pe Alex dezlantuita, mergand prin casa vesela si tragand totul dupa ea. Si la 5 sa vin acasa si sa spun " de ce esti obosit tati?" |
|

Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| ce tare esti nico |
|

| miraa wrote:ce tare esti nico Pacat ca doar cu gura... sunt un catel din ala care latra mult si nu stie sa muste |
|

| g_nicoleta2000 wrote:Pacat ca doar cu gura... sunt un catel din ala care latra mult si nu stie sa muste
Te inteleg perfect. De cate ori nu am zis ca plec si eu de la 7 la 5, cum este el plecat si sa vedem cum e cand ajung acasa. Am mai plecat eu pana la farmacie, vis-a-vis de bloc, si i-am gasit pe amandoi la geam cu nasurile lipite de el uitandu-se dupa mine...Cum ar fi de la 7 la 5? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Anul acesta, cu ocazia aniversarii primului an de casatorie, am primit o geanta Louis Vuitton pe care mi-o doream foarte mult.
Eu i-am oferit o noapte fierbinte , imbracata bineinteles cu o lenjerie noua, special cumparata pentru acesta zi/seara.
Am comandat pizza si am ciocanit cu cele 2 pahare luate special pentru aniversarile noastre ( Craciun, Revelion, zi de nastere sau alte evenimente ce se desfasoara in familia noastra ). Am incheiat seara cu o partida de amor si ...maine, Taka isi serbeaza ziua de nastere: i-am dat comanda de un ghiveci mare de orhidee pe care o sa-l primeasca maine, la office, pana in ora 10 dimineata...iar seara, o sa cumpar un tort si o sticla mica de sampanie, poate o sa fac si o prajiturica ( ca sa fie shock pentru el, ca de cateva luni nu am mai gatit nimic, absolut nimic ) si ...va urma!
taki attached the following image(s):

|
|
|