|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Multumesc fetelor |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ema, ce frumuseti! M-ai dat gata, mai ales ca bijuteriile sunt slabiciunea mea. Sa le porti cu placere! |
| Kali multumesc |
| Salut, ma cheama Radu. Cautand pe net un cadou frumos pentru aniversarea unui an de casatorie am dat de acest topic, unde voi, fetelor tot dati idei si povesteti ce ati primit cadou. mai intai sa va zic si eu problema mea: starea civila DONE, religioasa NOT. ma gandeam sa iau un inel de logodna , dar cum totul nu poate fi frumos aseara m-am certat cu ea, adica pe 11, noi sarbatorim pe 12. stau si ma gandesc ca inelul as putea sa-l fac cadou si cu alta ocazie, eu am intrebato ce vrea si nu era prea hotarata, imi zicea doar de inel, dar cum ne-am certat,,nah , ma gandesc la altceva. (ea vrea un cadou care sa ramana in amintire)
acum, dupa ce am citit pe aici pe la voi, m-am gandit sa iau un pui facut, ca eu nu ma risc sa-l fac , si ea sigur nu il face ca e suparata, apoi un set de pahare pentru sampanie, o sampanie, si 2 prajituri (ma gandesc la tort, dar se strica ca nu prea mancam tort) si astea ca un " iarta-ma ca te-am chinuit un an" parerile si sugestiile sunt binevenite. |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu nu as renunta la ideea cu inelul. Chiar daca v-ati certat, va iubiti in continuare, nu? Iar daca nu se asteapta -tinand cont de circumstante-, e si mai frumos. ... Si ar putea fi si un minunat motiv de impacare. Ori i-l iei tu -cu rezerva de a-l putea schimba in caz de dai gres-... ori iti iei doamna de mana si mergeti la o plimbare prin mall, opriti la bijuterii, studiezi reactia si-l achizitionezi.
Acum... merita sa faci si surpriza cu puiul... deh... niciodata nu e prea mult pentru noi, minunatele, nu? ... Si fii sigur ca nu o sa mai aveti muuult timp motive de cearta. |
| mc de sfat, Ok nu renunt la ideea inelului, dar e complicat deoarece am uitat masura ei la deget, si la verigheta am avut o mica problema ca avea si inca are degetul subtirel , nu pot zice , decat:ureaza-mi noroc sa o pot convinge.
"niciodata nu e prea mult pentru noi, minunatele, nu?" asa e, niciodata ;)
p.s sorry ca am reinviat acest topic, vad ca ultimul post inaintea mea fusese acum 3 ani ? :D |
| de_mmonic wrote:mc de sfat, Ok nu renunt la ideea inelului, dar e complicat deoarece am uitat masura ei la deget, si la verigheta am avut o mica problema ca avea si inca are degetul subtirel , nu pot zice , decat:ureaza-mi noroc sa o pot convinge.
"niciodata nu e prea mult pentru noi, minunatele, nu?" asa e, niciodata ;)
p.s sorry ca am reinviat acest topic, vad ca ultimul post inaintea mea fusese acum 3 ani ? :D
Buna. Pai nu are bijuterii, alte inele, nu stii unde le tine? Ia si tu un inelus si asa ai masura. Alin, sotul meu asa face mereu si mi le ia perfect si mai are si gusturi extraordinar de bune la bijuterii. Nici nu-i greu caci mie imi plac mai ciudate. Insa si la mine se apropie aniversarea unui an de casatorie si n-am idei, care sa ramana :). Vreun sfat? |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Eu am primit acum de ziua mea pe 4 aprilie un inel de argint superb si un lantisor si un pandantiv cu zodia mea(berbec)din aur de 14 K.Acum de ziua noastra de castorie imi doresc un alt inel ,,de logodna''ca sa zic asa,caci inelul meu de logodna a pierit subit din casa acum cativa ani.Si imi mai doresc sa pot pleca intr-o excursie doar eu si sotul meu sa sarbatorim cum se cuvine varsta casatoriei.Pe 25 aprilie implinim 22 de ani de casatorie si 23 de cand ne cunoastem. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Mie mi-ar place o calatorie intr-un loc exotic numai in doi, fara bebe. Sau un stilou de argint cu numele meu inscriptionat pe el. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Eu mi-as dori o minivacanta in Grecia . |
|
| pe 31 august se implineste 1 an de la casatoria noastra si nu stiu ce cadou as putea sa ii fac sotului meu ,ma poate ajuta cineva cu o idee? |
|
|