Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Mai si eu am fost cuminte si mosul mi-a adus deja o perche de blugi..:018: . E o mare realizare, fiindca sunt la o luna dupa nastere si mi-am luat exact marimea pe care o aveam inainte de nastere... (bine, nu ca atunci nu eram suficent de garsunica, dar macar e un inceput frumos de...dieta )
Va pupacesc si va doresc sa primiti tot ce va doriti!!! |
|
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| eu vreau sanatate si un laptop |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Sanatate vreau si eu, muuuuuulllltttttaaaa!!!!!! |
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| bereea wrote:Mi-a adus parfumul, crema de corp si un gel-sus de la dior - j'adore Sa le folosesti sanatoasa .Astea le folosesc si eu de cativa ani la rand si cum acum mie pe terminate parfumul sunt convinsa ca mosul meu asta o sa imi aduca,,numai ca nu de mos,, sotul ma cadoriseste de REGII MAGI,,EL ASA E OBISNUIT,, |
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| S.ELENA wrote:Sanatate vreau si eu, muuuuuulllltttttaaaa!!!!!! Mosul e bun si ai sa vezi ca iti va darui darul cel mai de pret(sanatatea). |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Un set Adi click nu m-ar supara. |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| t-mihaela wrote: Un set Adi click nu m-ar supara. Sa vina, sa vina, dar sa ni-l arati si noua |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| marivic wrote:BRANDUSA,frumos cadoul.Sa-l folosesti cu placere.Miroase frumos?Am auzit de gama asta,dar nu am avut niciodata,:018: Am vazut si pe net,.....dar nu mi-am luat caci nu stiu cum miroase
Da, are un miros sublim
Si pe langa asta am inteles ca din ianuarie mosul imi adfuce o fata care sa-mi faca curat o data pe saptamana in casa.De asta chiar ca am nevoie |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Eu imi doresc toata familia in jur,sanatate pentru toata lumea dar si pentru mine si familia mea,pace in toata lumea,liniste,iubire si in mod special pentru mine....o masina.Poate acest lucru ma va motiva mai mult sa pun mana pe carte si sa-mi iau carnetul PS.Anul acesta,chiar va fi familia largita,avand in vedere si casatoria lui Alex,ne vom strange cu totii la o masa maaaareeeee |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ce sa-mi doresc? Lucruri nemateriale, vreau eu: liniste, sanatate si... sa ne fie tot asa muuulti ani inainte; nici mai bine, nici mai rau. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Imi doresc pace si liniste sufleteasca , sanatate si pace in lumea sta macinata de ura. |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Daca se poate... anul asta sa schimb prefixul cu 3 + putin mai mult timp + rabdare, rabdare, rabdare... Mai lumesti... sotul sa-mi repare masina, caci de nu
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cris-DL wrote:... rabdare, rabdare, rabdare...
Oooooo, daaaaaa... nu stiu cum de am uitat de asta. Si, eventual, mai mult calm si nervi de otel de mai buna calitate decat cei din dotare.
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Inafara de sanatate?Ceea ce ati punctat voi:liniste sufleteasca si nervi de otel.Asa le trecem pe toate.Desi linistea sufleteasca nu stiu daca e valabila.Sunt doar cu copilasii anul acesta,iubitul e plecat... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Esti singura de Craciun sau de Revelion,sis?
|
|
|