Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Si eu vreau la loto! |
|
|

Inregistrat: 8/12/2009 Mesaje: 2207
| Anul acesta chiar nu imi doresc nimica, doar sa am sarbatori fericite, frumoase si revelionul sa iasa asa cum s-a discutat! |
|
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Eu imi doresc sa-mi aduca Mosul un bebe sanatos si...cumintel daca se poate, dragoste si liniste in familie. |
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ca in fiecare an, imi doresc multa sanatate pentru toti 3! ... Daca e sa ma gandesc si la ceva material, imi doresc un ceas. |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Imi doresc ,de la Mos,un bebe , multa sanatate la toata familia si putere, sa am grija de ei. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| delfinasa wrote:O samanta mica din care sa creasca un bb mare si sanatos  . Chiar vorbeam zilele astea cu barbata-miu ca nu-sh' ce are ca l-au apucat niste pofte de gravida  si ar fi chiar culmea sa ramanem gravizi luna asta; data nasterii ar fi exact de ziua Karinei si ar insemna ca in alte luni noi nu stim sa facem copii  .
Mi s-a indeplinit dorintaaaaaa  Multumesc, Mosule si te iubesc! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
|
Felicitari, am si eu emotii pentru tine ,frumos cadou Mosule Eu am inchis pravalia cu seminte vreau o haina de iarna cu din puf pe care nu ma indur sa mi-o cumpar , mai astept poate are Mosul vreun gand Desi nu stiu daca e alegere buna oare cum se spala/curata ca n-am chef de de-asatea pretentioase
|
|

Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| felicitari delfinasa si la mine a venit mosul, dar nu cu bebe, ca nu mai vreau ci cu o pereche de cercei finuti din aur |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/15/2009 Mesaje: 453
| ce-mi doresc eu cu adevarat este imposibil.imi doresc liniste sufleteasca. asa ca imi doresc ceva mai posibil: sa merg acasa, si ceva si mai realizabil: carti in limba romana. cu cat mai multe carti cu atat mai bine. imposibil si asta. pana azi credeam ca nu imi doresc nimic, dar mi-am dat seama ca totusi imi doresc ceva. Mosul sa tina seama de dorinta fiecarei dintre voi si sa va aduca ceea ce va doriti! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Eu chiar imi doresc ceva material, pe plan sufletesc nu le aduce mos Craciun.Am scris mosului, acu sa vad daca considera ca merit |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu nu-mi doresc nimic in mod special. Ceva va fi, dar nu stiu ce. Iubitu' vroia sa-mi ia inca o pereche de cercei si, desi stiu ca m-ar fi bucurat mult de tot, l-am rugat sa nu o faca. La ce-mi doresc eu, cativa metri cubi de caramida ar fi numai buni. |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| sanatate la toti 3 cadoul de la sotul eu l-am primit mai devreme , un laptop nou !, nu mai astept sa primesc altceva. cadoul meu va mai fi bucuria copilului cand va deschide cadourile. |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Imi doresc o scrisorica scrisa de mana, din suflet. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Imi doresc in primul rand sanatate maxima la toti,apoi material vb,mi-as dori lucruri pt.o casa noua,printre care si o combina frigorifica,.....dar nu stiu daca o voi primi In alta ordine de idei,un cadou,orice ar fi el,venit din tot sufletul |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Eu imi doresc doar Bucuria copiilor sub bradul de Craciun ...si sarbatori frumoase ..linistite asa ca in fiecare an ..nu imi doresc ceva anume ....dar daca mosul poate aduce ceva cat de mic eu as fi multumita |
|
|
|