Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Se apropie Craciunul cu pasi repezi. Ce v-ati dori sa primiti cadou de Craciun? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| As vrea sa primesc un covor pe nunate de bej, pufos si mumos, o perdea multicolora pe galben cu verde (se accepta si alba cu motive discrete florale ), si o cutie mare de vopsea verde.
Mai vreau sanatate, intelegere, armonie, liniste sufleteasca si fericire din belsug ! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| As vrea sa primesc o mini vacanta undeva prin Europa de Revelion! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| pPai eu am primit bugetul de Craciun si depinde de mine cum il gestionez sa imi mai iau si eu ce doresc. Cred ca o pereche de cercei e neaparat. Restul , mai vedem. Tinuta de sezon e deja completa...... o excursie in familie, care deja e programata ...... cam asta. multumim lui tati ca ne iubeste asa cum suntem si ca are mare grija de noi. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu vreau sa fiu sanatoasa, la fel si familia mea, prietenii dragi! In rest, ce o pune Mosu' sub brad e bine venit! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Maria & mami wrote: pPai eu am primit bugetul de Craciun si depinde de mine cum il gestionez sa imi mai iau si eu ce doresc. Cred ca o pereche de cercei e neaparat. Restul , mai vedem. Tinuta de sezon e deja completa...... o excursie in familie, care deja e programata ...... cam asta. multumim lui tati ca ne iubeste asa cum suntem si ca are mare grija de noi.
Mumos, mumos.
Eu as vrea: - 3 portii de sanatate - 3 siropuri pentru veselie - 1 tort de fericire - 1 cutie cu ganduri bune
.... si ce-o mai vrea Mosu'. |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Sincer, anul asta nu-mi doresc nimic in mod special; Alexia e vedeta si ma voi bucura de fericirea ei mai mult decat de orice altceva. Cum spunea si Kiki, orice e binevenit. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Roxanel wrote:Mumos, mumos. Eu as vrea: - 3 portii de sanatate - 3 siropuri pentru veselie - 1 tort de fericire - 1 cutie cu ganduri bune .... si ce-o mai vrea Mosu'.
Sa iti de-a Domnul tot ce iti doresti ! Eu eram la partea practica..... nu m-am mai gandit la astea..... Dar nu mi-ar displace cate putin din fiecare. |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Eu nu as vrea in mod deosebit ceva, dar daca ma intreaba mosu totusi as vrea niste cercei, stie el de care
Mai serios vorbind, imi doresc multa sanatate si numai bine sa ne fie la fel ca si anul acesta macar .... iar pe Deea ma chinui s-o invat o poezioara care mie imi place tare mult si ni se si potriveste ....
A sosit Craciunul O, ce bucurie, Tu ne aduci Isuse Har si veselie. Ce frumos e bradul, Ce frumos e tot O ce bucurie, Parca nu mai pot.
Noi avem hainute, Calde si frumoase Jucarii si paine, Case calduroase Dar atatia Doamne, N-au nici foc nici case, Nici maicuta buna Nici hainuta groasa. |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| as vrea sa primesc scrisorica multasteptata de la emigrari |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| mihaela75 wrote:as vrea sa primesc scrisorica multasteptata de la emigrari
Sa te ajute Dumnezeu, |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| multumesc |
|
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Sanatate, fericire-astea cine nu si le doreste la zi de sarbatoare?
Cat despre partea materiala, mie, sincer, mi-ar mai trebui niste hainute, caci garderoba mea s-a cam invechit, iar unele (bune si frumoase ) nu-mi mai vin bine. Mi-ar mai prinde bine si niste cosmeticale, ca am cam neglijat partea asta in ultimul an, dar pentru astea trebuie sa ma duc singura la cumparaturi, ca nu risc sa las in seama Mosului... |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
Off, Mihaela, sper din tot sufletul sa primesti cadoul pe care il astepti.
De fapt, sper ca toate mamicile sa primeasca ceea ce isi doresc, pentru ca merita. Cat despre puiutii nostri, sa curga cadourile... |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
Cred ca asta e cel mai asteptat si dorit cadou. Sa ti se indeplineasca dorinta! |
|
|