|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Sa-mi fie familia si prietenii langa mine. Sanatate, rabdare, liniste..mi le doresc tot timpul, nu doar de Craciun. Sa ni le daruiasca Domnul mereu si mai ales atunci cand e mai mare nevoie |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| marivic wrote: Esti singura de Craciun sau de Revelion,sis?
Da!Din pacate! |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Ufffff Pupici multi de la noi si o sumedenie de imbratisari! |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Sanatate si .....soare |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Fetelor, in asentiment cu voi...as mai adauga si...somn!!! Cu atatia mucisori, febra si dureri de burtica ba la unul ba la altul, am de recuperat! Aaa, si 2 maini in plus sa-mi vad si eu casa scoasa la lumina...macar 1 zi! |
| Doamne-ajuta! |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Misha, bine ai revenit!!
Sousou, si noi ne dorim mereu toate cele bune insa, cel putin in cazul meu, sfarsitul de an e perioada in care imi fac timp sa mai privesc si in interiorul meu, sa-mi propun schimbari in bine, sa ma mai " scutur " daca e cazul, sa multumesc pentru toate lucrurile bune din viata mea pe care poate ca le ignor in viata de zi cu zi si uite de aceea si cerintele de mai sus. De fapt cred ca vreau doar sa multumesc dupa care sa-mi mai dau vreo 2 palme... ca daca nici eu nu-mi gasesc resurse de rabdare, intelegere, etc... cine sa mi le dea?
Lucruri materiale nu-mi doresc... |
| Asa e, e un timp foarte potrivit pentru asta |
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Sa va aduca Mosu' TOT ce va doriti !!!!! Eu vreau sanatate ! Atat ! Pentru toti ! Doar sanatate ! Multa ! Rabdare nu mai am .... da' e pe locul doi ! Misha ...... vin sa te ajut la curatenie ?
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Kali, multumesc de primire! Ca bine zici cu privitul spre interior...
Sousourel, sarut mana!
Oana, multumesc de oferta, dar m-am calmat intre timp si ma impac cu ideea ca fac ce pot si important e sa fie copiii fericiti si sa petrecem cat mai multe clipe minunate impreuna! Cat despre nervi sau lipsa de rabdare, adu-ti aminte de tot ce ti-a daruit Dumnezeu si bucura-te! Bucura-te de pacea pe care inca o avem in coltul acesta de lume, bucura-te de zambetul copiilor tai, de dragostea sotului si a celor dragi,bucura-te ca esti sanatoasa si poti face atatea singura...gaseste un motiv de bucurie in tot ce te inconjoara si da slava lui Dumnezeu pentru toate, si bune si rele! Stii povestea cu Crucea, nu? A noastra ni se pare intotdeauna mai grea, desi poate ca e cu mult mai usoara decat a altora! Pup cu drag! ...dupa cum vezi, sunt intr-o nota pozitiva azi! |
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Ce frumos spus, asta-i secretul multumirii |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Misha, Ce bine ar fi sa vedem/simtim asa tot timpul ! saru-mana ! |
|
|