|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Problema e ca nu le are deloc cu papusile, e gramada bagata in masinile lui David |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu nu am vazut fetitza care sa nu faca crash pt. Barbie. Dar poti opta si pt. o mashinutza daca stii ca o tenteaza, dar s-ar putea sa-i placa in mod deosebit tocmai pt. ca sunt ale altui copil. |
| Tina wrote:Eu nu am vazut fetitza care sa nu faca crash pt. Barbie. Dar poti opta si pt. o mashinutza daca stii ca o tenteaza, dar s-ar putea sa-i placa in mod deosebit tocmai pt. ca sunt ale altui copil.
S-ar putea sa ai dreptate....Mercic frumos. Dupa-masa ma duc la shopping; sa vad cu ce vin acasa |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Sa ne arati si noua Succes la shopping . |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Tina wrote:Eu nu am vazut fetitza care sa nu faca crash pt. Barbie. Dar poti opta si pt. o mashinutza daca stii ca o tenteaza, dar s-ar putea sa-i placa in mod deosebit tocmai pt. ca sunt ale altui copil.
La varsta asta nu cred ca o tenteaza. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| La varsta asta le plac mult costumele de Alba-ca-Zapada, Scufita rosie, Cenusareasa, Ariel etc. cu rochita, coronita si pantofi cu toc, ojele, rujurile, vor sa arate bine cand ies afara ...le plac mult catelusii de plus pe roti cu baterii care au lesa atasata cu telecomanda si latra si-i plimba ei prin casa, masinutele teleghidate, jocurile Lego, Care bears care canta si au dvd atasat, aspiratoarele, caruturile de papusi, laptopurile, casutele, aragazurile, cuptoarele cu microunde de jucarie cum ti-a zis si Adriana, sandbox-urile, toboganele/pistoalele cu apa, le place sa picteze, sa modeleze cu plastilina, sa lipeasca stickere in carticele speciale, sa faca puzzle-uri si sa "citeasca" povesti din carti cu pagini cartonate cu multe poze...si sa nu mai spun ca le plac rolele si bicicletele, trenuletele cu sina, rachetele cu luminite, masinutele sa se urce si sa mearga ei cu ele si asta e valabil si pentru fetite si pentru baietei. |
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/8/2006 Mesaje: 35
| Multumim frumos pentru idei. Astazi trebuia sa mergem sa cumparam, dar a mea sotie a robotit toata ziua asa ca nu a mai avut chef sa iesim. Dar maine mergem neaparat, caci dupa amiaza mergem la ziua fetitei de care vorbea Cristina. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| avem un tatic printre noi!!! |
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Kiki, sunt convinsa ca tie iti surade ideea cu acuarelele, dar intreaba parintii daca sunt dispusi sa redecoreze casa |
| AdrianaC wrote:Kiki, sunt convinsa ca tie iti surade ideea cu acuarelele, dar intreaba parintii daca sunt dispusi sa redecoreze casa
Nu au fost foarte incantati, asa ca am optat pentru niste carticele de colorat si banalele creioane colorate si un tort cu Mickey Mouse pe el. |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Tina wrote:Sau o poti darui pe nemuritoarea Barbie de care se indragostesc toate fetitzele, doar sa te poti tu hotari pe care sa o iei, atat de frumoase sunt toate. Au mai aparut si papusile Witch care sunt ultimul trend in materie, sunt personaje dintr-un desen animat si cred ca tot cei de la Barbie le fac. Succes !!!
Subscriu!
Barbie e minunata si poti sa-i cumperi ( cu alta ocazie ) accesorii: hainute, bucataria, patul ei, ii poti lua si iubit , pe Ken, dar si pe fetita lor, Kelly . |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| pina la urma ce ati cumparat? ( ca si eu eram tot cu barbie si accesoriile eram) |
| lori16ro wrote:pina la urma ce ati cumparat? ( ca si eu eram tot cu barbie si accesoriile eram)
Pai am scris mai sus: carticele de colorat cu creioane cerate si un tort cu Mickey Mouse.
PS: Credeti-ma ca are papusi scumpe de toate marimile si zac intr-un colt pline de praf...asa ca as fi dat banii degeaba. Macar cu cartile de colorat am nimerit-o, caci cum le-a vazut s-a pus pe coloorat iar de tort, nu mai zic... |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| bravo Kiki ca a avut lipici "cadoul" si scuze ca n-am citit cu atentie |
|
| lori16ro wrote:bravo Kiki ca a avut lipici "cadoul" si scuze ca n-am citit cu atentie |
|
|