Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ... sunt in dilema ... ce cadou ar fi potrivit nasilor de botez ? pleaaase , ajutor !!! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Eu le-am luat cate o icoana argintata de la B&B Collection. Si Tudor are acelasi tip de icoana, cu Maica Domnului. Pentru ca am vrut sa fie special, legat de eveniment, le-am luat icoana. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| Depinde de nasi: daca sunt traditionalisti sau moderni...
Pentru nasii moderni poti sa iei o icoana frumoasa, un set de bibelouri in forma de 7 elefanti (aduc noroc), un set special de rame pentru poze, eventual cu o poza a bebelusului pe care il vor nasi...
Pentru nasii traditionali trebuie facut un cos cu diverse in el (babele au cate o vorba pentru fiecare chestie care trebuie pusa in cos - nu mia stiu chiar toate cele, dar incerc sa ti le spun): un sapun ca sa se spele de pacate, un prosop sa-si stearga mainile de rele, un cozonac sa fie rumeniti si crescuti cu bunatate, un kg de zahar sa se indulceasca, un kg de orez asa de multe ganduri bune sa le vina, un litru ulei sa... nu mai stiu si o sticla de vin rosu - sangele Domnului. Se mai punea si un curcan dar asta nu mai stiu cum era cu el |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| eu la nasi le-am luat un blander si un mixer ............iar cand am botezat eu , am primit de la fini : un set de cesti de cafea f frumos si o lenjerie de pat foarte frumoasa ... |
|
| wooow . multumesc pentru raspunsuri si idei : acum, ce sa zic, mi se pare superba ideea cu icoanele, intr-adevar pare a fi un cadou ideal luand in consideratie evenimentul . Referitor la tradiotionalism ... nu stiu daca sunt ei chiar atat de moderni , dar nici tradiotionalisti nu sunt .. hm .. cred ca setul de cesti sau bibelouri ar fi potrivite :) multumesc inca o data pentru raspunsuri !!!! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Noi le-am luat camera foto digitala pe care ei si-o doreau de ceva timp...au fost foarte placut surprinsi, nu se asteptau...de regula se dau cadouri de casa: o veioza frumoasa, un tablou, lenjerii, o masuta de cafea deosebita, o lustra, seturi de tacamuri, farfurii/ceai/cafea, diverse cristale, aspirator, lucruri personalizate gen un set de barbeque inscriptionat cu numele nasilor sau un desfacator elegant de vinuri personalizat, ceva pentru copii -daca au- si daca filmati, neaparat sa le faceti si lor o copie a casetei/dvd-ului. |
|
| am discutat ieri cu sotul si a gasit ca cel mai potrivit e sa daruim ceva de casa ... ( sper ca n-o s-o dam in bara ...)
mica intrebare referitor la filmat :ati filmat singuri botezul sau ati chemat profesionisti ? daca ati chemat , rog detalii |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Noi avem camera si am rugat un prieten sa ne filmeze cu camera noastra. A iesit foarte bine, a stiut ce sa filmeze, cand si cum. Nunta ne-a fost filmata de un profesionist dar nu mi-a placut, pentru ca anumite momente le-a scapat. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Si la noi s-a filmat cu camera noastra, cu tati pe post de cameraman. Din pacate, nimeni nu s-a mai gandit si la poze, asa ca nu am niciuna de la botez... As putea sa scot doar daca conectez camera la calculator si scot de pe camera cateva poze. |
|
| la noi la nunta tot am avut profesionist , dar am rugat si pe un prieten sa filmeze cu camera noastra ... pana la urma, profesionistul din astea doua pelicule a facut un film de doua ore super frumos
dar ma gandeam ca la botez ...poate e mai simplu si nu trebuie profesionisti .
"cute_baby_of_mine" ... mersi mult de postare .. am sa am in vedere sa facem si poze , nu numai film |
|
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| la noi nu se da niciodata cadou la nasi, fie ei de botez sau de nunta...noi am dat mereu cateceva dar de primit..... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Oops, chiar nu stiam ca trebuie sa iau cadouri pentru nasi.
Hmmmm, sa vorbesc cu Taka si sa vedem ce luam. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Am gasit si cadoul pe care si-l doreau: o camera digitala, la fel ca a mea. O sa mi-o trimita Taka din Jp.
|
|
| si eu sunt in dilema pe 5 iulie am botezul si nush ce sa le i au nasa asteapta si ea un bebe in sept iar nasul e programator ce as putea sa le i au ceva simplu dar care sa l aiba toata viata?? |
|
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Si pentru ca se apropie botezul lui Teo, ma uit si eu pe aici....Deci trebuie cadou pt nasi? Cand se da? La Alex le-am luat dar un pic mai tarziu decat botezul dar le-am luat mai mult de casa noua... Multumesc |
|
|