cadou nasilor de botez
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Tuesday, April 27, 2010 7:07 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Eu le-am luat tot ceva pentru casa si l-am dat inainte sa plecam la restaurant. Adica acasa, doar noi si ei, nu in vazul lumii. Asa ne-am gandit noi! angel
roxinthya
Scris: Tuesday, April 27, 2010 8:49 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Nu mai imi aduc aminte dar parca noi le-am luat ceva de casa noua si asta de gura socrilor ca cica asa se face. Nasii nostri nu ar fi vrut sa le luam nimic ca nu prea le au cu obiceiurile.
KRYS85
Scris: Tuesday, April 27, 2010 11:40 AM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
Eu am botezat dar la noi nu se ia cadou la nasi la botez,nici eu nu le-am luat nasilor,la nunta da se da cadou la nasi dar la botez nu,depinde si de zone!!
praslea_cel_voinic
Scris: Tuesday, April 27, 2010 1:39 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
Lizcomputerlove iloveyou , Roxinthya hearts multumesc!!!! O sa vorbesc cu ei in seara asta...
Krys, nici la noi nu se da,la Alex ai mei au spus sa nu le dam la botez ca e ca si cum le-am intoarce pomana..uff na....dar le-am dat de casa noua, cum am mai spus...Si la noi se da la nunta si la datul colacilor...Mai bine sa ii intreb, ca ei sunt din Bucuresti, noi din Iasi, asa ca mai bine sa ii intreb ca sa nu fie nici o problema...Desi e primul finutz la ei si nu cred ca stiu nici ei prea multe...computerlove computerlove computerlove Sau precum a spus Liz, le dam acasa, intre noi....Va spun eu cum am decishearts
danab
Scris: Wednesday, April 28, 2010 8:37 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
praslea_cel_voinic wrote:
ca ei sunt din Bucuresti, noi din Iasi, asa ca mai bine sa ii intreb ca sa nu fie nici o problema...

Din Iasi? ce mica e lumea ras
Noua nu ni s-a dat la botez, doar la colaci, la 1 an, desi, din partea mea nu era nevoie, ca e o cheltuiala pentru parinti.
Anelise
Scris: Wednesday, April 28, 2010 12:30 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Praslica, cam asa a fost si la mine. In zona noastra nu se practica cadoul, ei fiind stabiliti acum in Bucuresti, da. thumright Asa ca ne-am conformat! angel ... Cred ca depinde de fiecare. Eu cand am cununat acum doi ani, chiar i-am rugat pe fini sa nu ne cumpere nimic pentru ca asa mi se pare normal. Ori e pomana, ori schimb de cadouri! alcool Repet, asa vad eu lucrurile, dar de fiecare data m-am dat dupa altii cand nu depindea de mine si am facut fix cum am crezut ca e mai bine cand am putut eu lua decizia. angel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.