Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Nu mai imi aduc aminte dar parca noi le-am luat ceva de casa noua si asta de gura socrilor ca cica asa se face. Nasii nostri nu ar fi vrut sa le luam nimic ca nu prea le au cu obiceiurile. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Liz , Roxinthya multumesc!!!! O sa vorbesc cu ei in seara asta... Krys, nici la noi nu se da,la Alex ai mei au spus sa nu le dam la botez ca e ca si cum le-am intoarce pomana.. na....dar le-am dat de casa noua, cum am mai spus...Si la noi se da la nunta si la datul colacilor...Mai bine sa ii intreb, ca ei sunt din Bucuresti, noi din Iasi, asa ca mai bine sa ii intreb ca sa nu fie nici o problema...Desi e primul finutz la ei si nu cred ca stiu nici ei prea multe... Sau precum a spus Liz, le dam acasa, intre noi....Va spun eu cum am decis |
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| praslea_cel_voinic wrote:ca ei sunt din Bucuresti, noi din Iasi, asa ca mai bine sa ii intreb ca sa nu fie nici o problema... Din Iasi? ce mica e lumea Noua nu ni s-a dat la botez, doar la colaci, la 1 an, desi, din partea mea nu era nevoie, ca e o cheltuiala pentru parinti. |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Praslica, cam asa a fost si la mine. In zona noastra nu se practica cadoul, ei fiind stabiliti acum in Bucuresti, da. Asa ca ne-am conformat! ... Cred ca depinde de fiecare. Eu cand am cununat acum doi ani, chiar i-am rugat pe fini sa nu ne cumpere nimic pentru ca asa mi se pare normal. Ori e pomana, ori schimb de cadouri! Repet, asa vad eu lucrurile, dar de fiecare data m-am dat dupa altii cand nu depindea de mine si am facut fix cum am crezut ca e mai bine cand am putut eu lua decizia. |