Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| taki wrote:Lasa ca suntem tinere si poate mai botezam. E buna idea pe viitor!
e buna-buna.... adik' iti ramane o amintire speciala
asa arata paturica reparata, iar cercelusii sunt bine pusi de'o parte, k ne e frica sa-i pierdem si le punem doar la ocazii speciale
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Ce de nasici darnice!!!!!Bravo nasici sa va traiasca finutele/finutii si sa va bucurati alaturi de ei ptr bucuriile si realizarile din viata lor!!!!! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
|
Multumim! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Multumim, Elena! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Kiki ,Taki bravo fetelor , ce finute norocoase si frumoase cu asa nasici . |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Duminica ma duc la botezul fetitei unor prieteni buni. Aveti idee ce se da, cat se da, cum se da la un botez in zilele noastre? Trebuie sa precizez ca va fi o masa mai "in familie" adica doar cativa prieteni, la o cantina, nu ceva de amploare. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| De banuti nu stiu ce sa zic, de regula da fiecare cat sa plateasca meniul si ceva pe langa. Noi am fost nasi mai recent si pe langa bani am facut cadou hainite, carut, fiind fetita si ceva bijou-uri. Sambata avem si noi petrecere de botez a nepoatei si am luat o bratarica cu ceva jucarii atasate (deja am dat-o ca nu mai aveam rabdare) si-i vom da si ceva banuti. Distractie placuta! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| connect wrote:Buna seara, cand se da cadoul la botez ? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/16/2018 Mesaje: 2
| Daca sunt ortodocsi, o idee buna de cadou este o icoana pictata manual cu sfantul sau sfanta a carui nume poarta copilasul. Daca nu are un nume de sfant, atunci se poate darui o icoana cu Domnul nostru Iisus Hristos sau cu Maicuta Domnului.
Cautati pe internet numele copilului, s-ar putea sa credeti ca nu exista sfant cu numele bebelusului si de fapt sa fie cum este cazul numelor Yannis, Daria, Darius, Patrick, Cristina, Iulia, Iulian, Xenia, Iustin, etc.. |
|
|