Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| foaaaaarte frumos KIKI, o alegere inteligenta un carut
si noi am am primit de la nasica o groaza de cadouri, in afara de cele ce tin strict de botez adica: paturica personalizata cu data botezului, body, rochita, sosetute, prosop, coronita, caciulita, dresuri, cearseaf de botez... asa, am mai primit o rama foto foarte deosebita (personalizata) si cercei din aur alb cu diamante si banuti, iar a doua zi la mir am primit alti banuti si din partea familiei Takahashi (adik alina cu taka) - am primit si un carut sport
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| ira_tgr wrote:foaaaaarte frumos KIKI, o alegere inteligenta un carut ...
A fost una necesara, nu neaparat inteligenta...nu aveau, de fapt aveau unul nu in stare foarte buna si pitica statea cu coloana stramba in el...asa ca am decis sa iau carut.
Eu consider ca nasii sunt raspunzatori de fin/fina (asa zice si popa la biserica) asa ca trebuie sa ii cumpere ce are nevoie finul/fina. Daca ar fi avut si carutz, m-as fi orientat spre scaun de masa sau premergator, caci haine i-am luat gramezi de cand s-a nascut pana acum. I-am mai luat o tura si la botez, dar ceva mai marisoare, caci pentru acum are destule. Unele chiar i-au ramas mici pana sa le poarte... |
|
| Kiki wrote:
Eu consider ca nasii sunt raspunzatori de fin/fina (asa zice si popa la biserica)
|
|
|
Da, pe bune.
De aia mare si acum am grija, ii iau haine, incaltari, cand ma duc la ei nu ma duc fara dulciuri (e topita dupa boboica, adica bombonica), fructe, iaurturi, jucarii. Cu cea mica, voi face la fel in continuare. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ce doarme frumoasa Isabella acolo ! Mami, sigur a fost foarte apreciat cadoul ! |
|
| Maria & mami wrote:Ce doarme frumoasa Isabella acolo ! Mami, sigur a fost foarte apreciat cadoul !
Stiu, mami! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Foarte practic cadoul Kiki! Felicitari! Finuta ta e un inger!
Sonia ai o nasica pe cinste! Esti un inger! |
|
| Mariuta, multumesc. este intr-adevar un ingeras! |
|
| mariuta wrote:
Sonia ai o nasica pe cinste!
stim
merci mult |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Ma laud si eu cu:
Paturuca personalizata a Soniei. I-am reparat defectul pentru ca mi-o trimisese cu SONIEL in loc de Soniei:
Cercelusii din aur alb cu diamant!
O rama foto pentru ziua ei de 1 an, personalizata plus inca una la fel de personalizata cu modelul manutei!
De imbracaminte si incaltaminte nici nu mai zic ... |
|
| Taki, sunt super! Mie nu mi-a trecut prin cap paturica personalizata! |
|
| Kiki wrote:Taki, sunt super! Mie nu mi-a trecut prin cap paturica personalizata!
Mie da, insa in Romania este cam dificil de realizat. Am vazut ca Adriana personalizeaza cateva lucruri. Cred ca esti singura din Romania, pentru ca am tot cautat inainte dar nu am gasit nimic. |
|
| taki wrote:Mie da, insa in Romania este cam dificil de realizat. Am vazut ca Adriana personalizeaza cateva lucruri. Cred ca esti singura din Romania, pentru ca am tot cautat inainte dar nu am gasit nimic.
Acum e tarziu...Adriana a postat chiar a doua zi dupa botez, sau ma rog nu mai intrasem eu pana nu am terminat... |
|
| Kiki wrote:
Acum e tarziu...Adriana a postat chiar a doua zi dupa botez, sau ma rog nu mai intrasem eu pana nu am terminat...
Lasa ca suntem tinere si poate mai botezam. E buna idea pe viitor! |
|
| taki wrote:Lasa ca suntem tinere si poate mai botezam. E buna idea pe viitor!
Da, sa stii! |
|
|