Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Nasii mei de cununie isi boteaza fetita peste 2 saptamani . Ma tot framant de vre-o luna si nu stiu ce cadou sa-i iau . Vreau ceva mai special , care sa-i ramana si amintire cand va fi mare . Dar ce . M-am gandit sa-i cumpar un lantisor de aur cu un medalion , daca as gasi si cu numele ei sau poate cu zodia , + o rama , o iconita de care se gasesc in comertz acum suflate cu argint . Voi aveti vre-o idee , , ce as mai putea sa- i cumpar , ca pe mine nu ma mai fulgera nici o idee . |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| ai putea sa ii iei (gasesti pe net daca cauti pe google) o rama in care se poate pune o forma cu talpita sau manuta - facuta din ghips sau ceva asemanator . unele sunt mai scumpe, altele mai ieftine. cauta si o sa gasesti. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Un set argintat de bebei in cutie: lingurita, furculita si rama foto...personalizate cu "Prima lingurita a ...", "prima furculita a...", "Botezul ...". O biblie, un goblen inramat simbolic, un ghiveci in forma de bebe sau animalut frumos colorat in care sa-i pui o floare, o lampa de bebei, un glob de cristal muzical... |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Noi vom boteza finutza sambata si am ales ca si cadou din partea noastra un carucior care mai tarziu se va face sport si tortul este tot din partea noastra. In afara de astea i-am mai luat si o multime de hainutze (in afara de cele de botez si mir) si cateva jucarioare. aaaa, si le vom da si bani. Sper sa fie multumiti. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Kiki, este foarte bine! |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Kiki wrote: Sper sa fie multumiti. Cum sa nu fie multumiti ?! .... vor fi incantati numai cand vor vedea rochita fetitei de botez, care este superba (eu am vazut-o ), + hainutzele, caruciorul, banutzii ... este
|
|
| Ok, fetelor, m-am mai linistit! Multumesc frumos! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Cool! Bravo, nasico! |
|
|
|
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Kiki este foarte bine sa le stapaneasca finuta sanatoasa,apropo ce nume are finuta poate ai scris pe undeva dar nu am vazut |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Este bine, Kiki! |
|
| Ely wrote:Kiki este foarte bine sa le stapaneasca finuta sanatoasa,apropo ce nume are finuta poate ai scris pe undeva dar nu am vazut
Isabella Gabriela se numeste finutza, ma rog, se va numi de sambata incepand. Acum e "bebe" sau "bebica" |
|
| Cadoul finutzei (tortul l-am postat in alta parte, la Tort botez)
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Foarte buna alegere, Cris. |
|
| Alina wrote:Foarte buna alegere, Cris.
Ei au fost incantati, ceea ce ma multumeste pe deplin. Alina, multumesc! |
|
|