Caderea parului!! :((
Subiectul anterior · Subiectul urmator
aedon
Scris: Wednesday, January 31, 2007 11:23 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/15/2007
Fetelor am o fetita de 7 luni (aproape) si am observat ca ii cade perisorul cry , voi v-ati confruntat la bebeii vostrii cu asa ceva? E normal? stie cineva ceva despre aceasta tema...ca eu sunt cam panicoasa si ma sperie aproape orice lucru ca minunatia asta a mea de fetitaangel !!pupici

aedon attached the following image(s):
picture 007_resize 4.jpg

danab
Scris: Wednesday, January 31, 2007 11:28 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Parul cade la toata lumea, mai ales acum, iarna. Si lui Miru ii mai cade par, mai ales cand isi baga ea mainile in el si trage nervi
Daca vezi ca e prea mult par cazut, vorbeste cu pediatrul si verifica sa nu fie o anemie sau lipsa de calciu.
mommy
Scris: Wednesday, January 31, 2007 11:50 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Aedon, majoritatea bebelusilor isi schimba parul cu care s-au nascut, unii treptat, altii mai brusc. Unii bebei chelesc complet. Mihaita si l-a schimbat relativ treptat, dar tot a avut o perioada in care chelise in parti si lasa multe fire de par pe cearceaf. Eu zic ce e normal, nu iti fa griji.
afrodita mama de elena
Scris: Thursday, February 8, 2007 9:21 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/2/2006
si eu am observat la ELENA ca-i cade..dar la spate, firele scurte..am observat pe caciulita...
o fi normal? o sa intreb si pediatra.
nu a mai scris nimeni..nu s-a mai confruntat nimeni cu problema aceasta?
Cristy
Scris: Thursday, February 8, 2007 9:37 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Miru wrote:
Aedon, majoritatea bebelusilor isi schimba parul cu care s-au nascut, unii treptat, altii mai brusc. Unii bebei chelesc complet. Mihaita si l-a schimbat relativ treptat, dar tot a avut o perioada in care chelise in parti si lasa multe fire de par pe cearceaf. Eu zic ce e normal, nu iti fa griji.

Miri are dreptate, copii isi schimba parul la cateva luni dupa nastere, nu numai de pe cap dar si de pe corp. Este normal, nu ai de ce sa-ti fie frica.

Eden s-a nascut cu mult par, pe la 5-6 luni a inceput sa-i cada si i-a crescut din nou.
Dar ca sa fii linistita, poti sa te sfatuiesti cu pediatrul tau la urmatoarea intalnire.

flowers flowers flowers flowers flowers
Andi&Mariuca
Scris: Friday, February 9, 2007 8:58 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
lui Andrei a inceput sa ii cada parul cu care s-a nascut (nu avea f mult ci chiar putin in comparatie cu alti copii) in jur de 3-4 luni. gaseam pe asternut si pe caciulite numai fire de par. dar eu nu m-am ingrijorat deloc pt ca stiam ca este natural sa schimbe "blanita"... adica parul de la nastere cade si ii ia locul un par mai des, mai gros si mai viguros... pe la 4 luni si jumatate piciul meu era aproape chel. apoi a inceput sa ii creasca par si nu am mai observat sa ii cada.

Aedon, daca crezi ca e o problema si parul ii cade desi l-a schimbat pe cel cu care s-a nascut, adreseaza-te un medic.
crista
Scris: Saturday, February 10, 2007 2:13 PM
Nivel

Inregistrat: 1/27/2007
am mai intalnit si eu cateva mamici care se intrebau, oare de ce ii pica parul la bb. Pana la urma m-am interesat si eu la doctorita noastra si mi-a zis ca e normal la bb sa-si shimbe parul cu care se nasc.
La David pana acum nu i-a picat deloc, bine nici nu are el prea mult sic
deci daca o sa inceapa sa-i cada o sa ramana chelut...
afrodita mama de elena
Scris: Saturday, February 10, 2007 7:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/2/2006
m-am mai linistit..dupa ce am citit!
la noi acum la 9 luni a inceput sa cada..si m-am panicat..
danab
Scris: Sunday, February 11, 2007 5:06 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Miru a pierdut parul de la nastere pe la 2- 3luni , dar ii ramasese la spate o fasie si radea tat'su ca e fiica lui Basescu ras
mommy
Scris: Sunday, February 11, 2007 6:16 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
danab wrote:
Miru a pierdut parul de la nastere pe la 2- 3luni , dar ii ramasese la spate o fasie si radea tat'su ca e fiica lui Basescu ras

hohot hohot hohot
mellone
Scris: Wednesday, February 8, 2017 10:15 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/10/2016
Pentru stoparea caderii parului se poate face si o cura cu diverse suplimente care sa intareasca radacina firului de par.
roxinthya
Scris: Wednesday, February 8, 2017 10:50 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
mellone wrote:
Pentru stoparea caderii parului se poate face si o cura cu diverse suplimente care sa intareasca radacina firului de par.

La bebelusi de cateva luni????/Crazy
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.