|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/15/2007 Mesaje: 35
| Fetelor am o fetita de 7 luni (aproape) si am observat ca ii cade perisorul , voi v-ati confruntat la bebeii vostrii cu asa ceva? E normal? stie cineva ceva despre aceasta tema...ca eu sunt cam panicoasa si ma sperie aproape orice lucru ca minunatia asta a mea de fetita !! aedon attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Parul cade la toata lumea, mai ales acum, iarna. Si lui Miru ii mai cade par, mai ales cand isi baga ea mainile in el si trage Daca vezi ca e prea mult par cazut, vorbeste cu pediatrul si verifica sa nu fie o anemie sau lipsa de calciu. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Aedon, majoritatea bebelusilor isi schimba parul cu care s-au nascut, unii treptat, altii mai brusc. Unii bebei chelesc complet. Mihaita si l-a schimbat relativ treptat, dar tot a avut o perioada in care chelise in parti si lasa multe fire de par pe cearceaf. Eu zic ce e normal, nu iti fa griji. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/2/2006 Mesaje: 306
| si eu am observat la ELENA ca-i cade..dar la spate, firele scurte..am observat pe caciulita... o fi normal? o sa intreb si pediatra. nu a mai scris nimeni..nu s-a mai confruntat nimeni cu problema aceasta? |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Miru wrote:Aedon, majoritatea bebelusilor isi schimba parul cu care s-au nascut, unii treptat, altii mai brusc. Unii bebei chelesc complet. Mihaita si l-a schimbat relativ treptat, dar tot a avut o perioada in care chelise in parti si lasa multe fire de par pe cearceaf. Eu zic ce e normal, nu iti fa griji.
Miri are dreptate, copii isi schimba parul la cateva luni dupa nastere, nu numai de pe cap dar si de pe corp. Este normal, nu ai de ce sa-ti fie frica.
Eden s-a nascut cu mult par, pe la 5-6 luni a inceput sa-i cada si i-a crescut din nou. Dar ca sa fii linistita, poti sa te sfatuiesti cu pediatrul tau la urmatoarea intalnire.
|
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| lui Andrei a inceput sa ii cada parul cu care s-a nascut (nu avea f mult ci chiar putin in comparatie cu alti copii) in jur de 3-4 luni. gaseam pe asternut si pe caciulite numai fire de par. dar eu nu m-am ingrijorat deloc pt ca stiam ca este natural sa schimbe "blanita"... adica parul de la nastere cade si ii ia locul un par mai des, mai gros si mai viguros... pe la 4 luni si jumatate piciul meu era aproape chel. apoi a inceput sa ii creasca par si nu am mai observat sa ii cada.
Aedon, daca crezi ca e o problema si parul ii cade desi l-a schimbat pe cel cu care s-a nascut, adreseaza-te un medic.
|
|

Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| am mai intalnit si eu cateva mamici care se intrebau, oare de ce ii pica parul la bb. Pana la urma m-am interesat si eu la doctorita noastra si mi-a zis ca e normal la bb sa-si shimbe parul cu care se nasc. La David pana acum nu i-a picat deloc, bine nici nu are el prea mult deci daca o sa inceapa sa-i cada o sa ramana chelut... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/2/2006 Mesaje: 306
| m-am mai linistit..dupa ce am citit! la noi acum la 9 luni a inceput sa cada..si m-am panicat..
|
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Miru a pierdut parul de la nastere pe la 2- 3luni , dar ii ramasese la spate o fasie si radea tat'su ca e fiica lui Basescu |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| danab wrote:Miru a pierdut parul de la nastere pe la 2- 3luni , dar ii ramasese la spate o fasie si radea tat'su ca e fiica lui Basescu
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/10/2016 Mesaje: 2
| Pentru stoparea caderii parului se poate face si o cura cu diverse suplimente care sa intareasca radacina firului de par.
|
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| mellone wrote:Pentru stoparea caderii parului se poate face si o cura cu diverse suplimente care sa intareasca radacina firului de par.
La bebelusi de cateva luni????/ |
|
|