CADEREA PARULUI
Subiectul anterior · Subiectul urmator
georgyana
Scris: Wednesday, July 18, 2012 1:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/9/2009
S.ELENA wrote:
Fetelor, exista la Gerovital Plant trei produse foarte bune, pe care eu le-am folosit si care au mai fost folosite si de cunoscuti de-ai mei si au fost cat de cat multumiti:
- lotiune regeneranta cu petroleum;
- sampon anti-cadere;
- ser anti-cadere (acesta se da pe par dupa baie, parca, si nu se mai clateste).

Nu pot sa spun ca rezultatul a fost imediat, dar, pe masura ce le-am folosit, incet-incet, la mine au aparut rezultate. Vorbesc acum de o perioada de peste 6 luni de folosire a produselor (asta inainte sa incep chimioterapia). Acum astept sa-mi creasca parul si o sa le folosesc din nou, ptr ca mie mi-au placut.
Sper sa va fie de folos informatiile mele pupici
Pe astea le folosesc eu acum Elena si sunt multumita pupici
ligia27
Scris: Wednesday, July 18, 2012 1:42 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2010
LilianaD wrote:

Ligia gazul lampant e petrolul ?

NU STIU . SCRIE GAZ LAMPANT PE ETICHETA SI SPUNE CA CONTINE PETROL LAMPANT 100%
LilianaD
Scris: Wednesday, July 18, 2012 1:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
Mersi Ligia, inseamna ca e petrolul.computerlove computerlove
leut
Scris: Wednesday, July 18, 2012 2:37 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
S.ELENA wrote:
Fetelor, exista la Gerovital Plant trei produse foarte bune, pe care eu le-am folosit si care au mai fost folosite si de cunoscuti de-ai mei si au fost cat de cat multumiti:
- lotiune regeneranta cu petroleum;
pupici

Foarte bun...daca nu, se freaca radacina parului, o data pe saptamana inainte de spalare cu cel putin juma' de ora cu gaz...
endy
Scris: Wednesday, July 18, 2012 5:53 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2010
La plafar mai este o solutie care nu miroase dupa ce o dai pe par si poti si sa nu speli parul scrie ca nu necesita clatire , are in ea ardei piscos si e foarte bun pentru cadere Dupa o saptamina de folosire se vede cum se reduce caderea parului
mircia
Scris: Tuesday, May 26, 2015 1:11 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Problemele legate de caderea parului sunt direct corelate cu deficitul de vitamine din organism. Din aceasta cauza atunci cand observam ca ne cade parul e bine sa ne suplimentam vitaminele si mineralele din organism pentru a rezolva problema.

Anelise
Scris: Thursday, July 9, 2015 8:53 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mie de vreo 2 luni imi cade parul extraordinar de tare. pale A fost si o perioada de stres maxim cu ceva timp in urma si tratamente. Ma gandesc ca o fi si de la asta...
Ideea e ca mi-am cumparat Revalid pastile si sampon. A mai folosit cineva? Au vreun rezultat sau am dat banii aiurea? Sau banuiesc ca depinde si de fiecare organism in parte.
sousourel
Scris: Thursday, July 9, 2015 10:00 AM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Asa cade dupa sarcina si nastere. Paate sa fie pentru mai multe luni si in cantitate destul de mare. Daca poti, ignorapupici
kali
Scris: Thursday, July 9, 2015 10:10 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
sousourel wrote:
Asa cade dupa sarcina si nastere. Paate sa fie pentru mai multe luni si in cantitate destul de mare. Daca poti, ignorapupici

Subscriu. Si eu, la randul meu, am crezut ca voi ramane fara par dar uite ca nu...
Anelise
Scris: Thursday, July 9, 2015 11:38 AM
Nivel

Sousou, Kali, va pup! pupici
Mai, eu m-am cam panicat pentru ca mi-a mai cazut parul, dar ca acum, niciodata. E deja de vreo 2 luni si la fiecare dus ma sperii... mi s-a rarit extraordinar de tare si cum spui si tu, Kali, am ajuns sa cred ca voi ramane fara...
alexandrabogdan
Scris: Thursday, July 9, 2015 12:53 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
Anelise wrote:
Sousou, Kali, va pup! pupici
Mai, eu m-am cam panicat pentru ca mi-a mai cazut parul, dar ca acum, niciodata. E deja de vreo 2 luni si la fiecare dus ma sperii... mi s-a rarit extraordinar de tare si cum spui si tu, Kali, am ajuns sa cred ca voi ramane fara...

vreo 6 luni mi-a cazut si mie rau dar eu i-am dat ignor
oanamaria
Scris: Thursday, July 9, 2015 1:36 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Aceeasi problema si eu dupa nasteri ,cadea parul intr-un hal de speriat .Am apelat si la sampoane anti caderii parului si cu timpul s-a rezolvat problema si nu cred ca de la sampoane .angel
Anelise
Scris: Thursday, July 9, 2015 2:41 PM
Nivel

netino wrote:
De 3 luni de zile pierd foarte mult dupa fiecare dus. Sunt putin panicat pentru ca am parul rar si nu vreau sa ajung la chelie. Daca stie cineva un remediu m-ar ajuta mult.

roxinthya wrote:
Ulei de ricin
miriam
Scris: Thursday, July 9, 2015 3:20 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Anelise , se regenereaza de la sine. O sa vezi peste catva timp firisoare scurte
, care nu mai stii cum sa le aranjezi.
Anelise
Scris: Friday, July 10, 2015 8:44 AM
Nivel

Fetele, am inteles! DistanceKiss La mine a insistat si mama foarte mult sa fac ceva in privinta asta ca a observat si ea situatia de acum. pale Cred ca o sa folosesc doar samponul si cu pastilele mai astept. Pana la urma nu are ce rau sa faca ma gandesc eu... oare
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.