Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| S.ELENA wrote:Fetelor, exista la Gerovital Plant trei produse foarte bune, pe care eu le-am folosit si care au mai fost folosite si de cunoscuti de-ai mei si au fost cat de cat multumiti: - lotiune regeneranta cu petroleum; - sampon anti-cadere; - ser anti-cadere (acesta se da pe par dupa baie, parca, si nu se mai clateste).
Nu pot sa spun ca rezultatul a fost imediat, dar, pe masura ce le-am folosit, incet-incet, la mine au aparut rezultate. Vorbesc acum de o perioada de peste 6 luni de folosire a produselor (asta inainte sa incep chimioterapia). Acum astept sa-mi creasca parul si o sa le folosesc din nou, ptr ca mie mi-au placut. Sper sa va fie de folos informatiile mele Pe astea le folosesc eu acum Elena si sunt multumita |
|
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| LilianaD wrote:
Ligia gazul lampant e petrolul ?
NU STIU . SCRIE GAZ LAMPANT PE ETICHETA SI SPUNE CA CONTINE PETROL LAMPANT 100% |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Mersi Ligia, inseamna ca e petrolul. |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| S.ELENA wrote:Fetelor, exista la Gerovital Plant trei produse foarte bune, pe care eu le-am folosit si care au mai fost folosite si de cunoscuti de-ai mei si au fost cat de cat multumiti: - lotiune regeneranta cu petroleum; Foarte bun...daca nu, se freaca radacina parului, o data pe saptamana inainte de spalare cu cel putin juma' de ora cu gaz... |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| La plafar mai este o solutie care nu miroase dupa ce o dai pe par si poti si sa nu speli parul scrie ca nu necesita clatire , are in ea ardei piscos si e foarte bun pentru cadere Dupa o saptamina de folosire se vede cum se reduce caderea parului |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Problemele legate de caderea parului sunt direct corelate cu deficitul de vitamine din organism. Din aceasta cauza atunci cand observam ca ne cade parul e bine sa ne suplimentam vitaminele si mineralele din organism pentru a rezolva problema.
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mie de vreo 2 luni imi cade parul extraordinar de tare. A fost si o perioada de stres maxim cu ceva timp in urma si tratamente. Ma gandesc ca o fi si de la asta... Ideea e ca mi-am cumparat Revalid pastile si sampon. A mai folosit cineva? Au vreun rezultat sau am dat banii aiurea? Sau banuiesc ca depinde si de fiecare organism in parte. |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Asa cade dupa sarcina si nastere. Paate sa fie pentru mai multe luni si in cantitate destul de mare. Daca poti, ignora |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| sousourel wrote:Asa cade dupa sarcina si nastere. Paate sa fie pentru mai multe luni si in cantitate destul de mare. Daca poti, ignora
Subscriu. Si eu, la randul meu, am crezut ca voi ramane fara par dar uite ca nu... |
|
| Sousou, Kali, va pup! Mai, eu m-am cam panicat pentru ca mi-a mai cazut parul, dar ca acum, niciodata. E deja de vreo 2 luni si la fiecare dus ma sperii... mi s-a rarit extraordinar de tare si cum spui si tu, Kali, am ajuns sa cred ca voi ramane fara... |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| Anelise wrote:Sousou, Kali, va pup! Mai, eu m-am cam panicat pentru ca mi-a mai cazut parul, dar ca acum, niciodata. E deja de vreo 2 luni si la fiecare dus ma sperii... mi s-a rarit extraordinar de tare si cum spui si tu, Kali, am ajuns sa cred ca voi ramane fara...
vreo 6 luni mi-a cazut si mie rau dar eu i-am dat ignor |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Aceeasi problema si eu dupa nasteri ,cadea parul intr-un hal de speriat .Am apelat si la sampoane anti caderii parului si cu timpul s-a rezolvat problema si nu cred ca de la sampoane . |
|
| netino wrote:De 3 luni de zile pierd foarte mult dupa fiecare dus. Sunt putin panicat pentru ca am parul rar si nu vreau sa ajung la chelie. Daca stie cineva un remediu m-ar ajuta mult.
roxinthya wrote:Ulei de ricin |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Anelise , se regenereaza de la sine. O sa vezi peste catva timp firisoare scurte , care nu mai stii cum sa le aranjezi. |
|
| Fetele, am inteles! La mine a insistat si mama foarte mult sa fac ceva in privinta asta ca a observat si ea situatia de acum. Cred ca o sa folosesc doar samponul si cu pastilele mai astept. Pana la urma nu are ce rau sa faca ma gandesc eu... |
|
|