Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| SUNT DISPERATA DIN CAUZA PARULUI. NU STIU CE SA MAI FAC DEOARECE IMI CADE PARUL FOARTE TARE. VOI CU CE VA TRATATI PARUL PENTRU A NU CADEA. VA ROG SA MA AJUTATI CU UN SFAT. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| In primul rand trebuie sa descoperi din ce cauza iti cade parul... de exemplu de la stress, ereditar, alimentatie necorespunzatoare, produse de "ingrijire" a parului care mai mult rau fac decat bine. Cand eram mai mica tin minte ca bunica mea se clatea dupa spalare cu apa impreuna cu zeama de la urzici fierte...nu am incercat dar poate functioneaza. Am mai citit undeva ca uleiul de ricin este foarte bun pentru probleme de genul. Se face o masca din ulei de ricin si galbenus de ou, se aplica pe toata lungimea parului, se acopera cu un prosop si se lasa la "dospit" timp de 30-60 de minute apoi se spala. Bafta la gasirea de solutii |
|
| MULTUMESC DE SFAT. VOI INCERCA SI ASA. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Eu mi-am stopat caderea parului atat mie , cat si alessandrei spalandu-ma cu samponul Anei Aslan.Se gaseste in farmacie. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Bereea da mai multe detalii. Cum se numeste si unde l-ai gasit, in Romania sau in Italia? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Cu toate ca nu ?tiu daca se mai gase?te la noi in România , dar eu problema aceasta am rezolvat-o cu petrol. Acum câ?iva ani in urma ,când aveam parul lung ,din cauza stresului a început sa îmi pice parul foarte mult . Am vorbit cu mama mea de aceasta problema si mi-a facut rost de petrol dinacela ce se punea pe vremuri la lampa. (petrol curat) si am început sa ma dau cu el o data pe saptamâna la radacini. Face minuni petrolul, crede?i-ma! Nu numai ca ajuta împotriva caderii parului, dar îl face si mai rezistent si mai stralucitor si fara urma de matrea?a. Atâta doar ca miroase parul, câteva zile de la el. |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Fetelor, exista la Gerovital Plant trei produse foarte bune, pe care eu le-am folosit si care au mai fost folosite si de cunoscuti de-ai mei si au fost cat de cat multumiti: - lotiune regeneranta cu petroleum; - sampon anti-cadere; - ser anti-cadere (acesta se da pe par dupa baie, parca, si nu se mai clateste).
Nu pot sa spun ca rezultatul a fost imediat, dar, pe masura ce le-am folosit, incet-incet, la mine au aparut rezultate. Vorbesc acum de o perioada de peste 6 luni de folosire a produselor (asta inainte sa incep chimioterapia). Acum astept sa-mi creasca parul si o sa le folosesc din nou, ptr ca mie mi-au placut. Sper sa va fie de folos informatiile mele |
|
| mi-am cump sampon si ser pentru radacina parului. ieri am fost la frizerie si am tuns parul de vreo 3 cm. frizerita s-a uitat la firele care cadeau si mi-a recomandat ceva pentru intarirea radacinii, ptr ca e mica si firava.am cump gaz lampant din magazin si aseara m-am dat cu gaz.
sper sa nu ami mai cada parul ca altfel chelesc. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| LilianaD wrote:Bereea da mai multe detalii. Cum se numeste si unde l-ai gasit, in Romania sau in Italia?
Din Romania.Se gaseste in farmacie si se numeste Gerovital parca |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Ligia de unde si ce fel de gaz ai cumparat ?
|
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| LilianaD wrote:Bereea da mai multe detalii. Cum se numeste si unde l-ai gasit, in Romania sau in Italia?
Liliana ti-am spus si eu mai sus cele trei produse de la Gerovital care sunt impotriva caderii parului. Dupa cate vad si Brandusa tot la ele facea referire!!!! |
|
| endy wrote:Ligia de unde si ce fel de gaz ai cumparat ?
in piata la feronerie. am intrebat daca are gaz lampant.10 lei am dat. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ligia27 wrote:SUNT DISPERATA DIN CAUZA PARULUI. NU STIU CE SA MAI FAC DEOARECE IMI CADE PARUL FOARTE TARE. VOI CU CE VA TRATATI PARUL PENTRU A NU CADEA. VA ROG SA MA AJUTATI CU UN SFAT. trebuie sa-ti faci intai analizele ,apoi in functie de rezultate o sa se gaseasca si remediul...am avut si eu o perioada probleme cu caderea parului dar era din cauza nivelului de magneziu putin scazut...dupa o luna de integratori pe baza de magneziu si potasiu nu am mai avut probleme...mai rau de barbata-miu ca la el e genetic |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Daaa, si eu am probleme de genul. O sa incerc produsele mentionate de voi! Pup! |
|
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| bereea wrote: Din Romania.Se gaseste in farmacie si se numeste Gerovital parca
Multumesc Bereea.
S.ELENA wrote:Liliana ti-am spus si eu mai sus cele trei produse de la Gerovital care sunt impotriva caderii parului. Dupa cate vad si Brandusa tot la ele facea referire!!!! Multumesc Elena, nu stiam daca amandoua va referiti la aceleasi produse, acum e clar.O sa caut si eu cand merg acasa.
Ligia gazul lampant e petrolul ?
Eu am folosit un amestec din: o parte petrol, o parte ulei de ricin, o parte alcool(aici am folosit coniac sau rom ), pot sa zic ca e destul de bun, dar cu dezavantajul ca pute urat de la petrol, si dupa ce nu l-am mai folosit, a inceput din nou parul sa cada.
|
|
|