Caderea parului ce trebuie facut ca sa nu ne mai cada parul
Subiectul anterior · Subiectul urmator
martinpaul
Scris: Monday, March 27, 2017 1:26 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Ce trebuie sa facem pentru a opri caderea parului?
dariusmentel
Scris: Thursday, May 4, 2017 12:37 PM

Sa ai o alimentatie diversificata care sa contina multe vitamine si minerale in general, sa nu te stresezi si sa faci mult sport.
ioana90
Scris: Thursday, June 8, 2017 1:57 PM

Problema caderii parului e cauzata de foarte multe ori de lipsa unor vitamine din organism. In momentul in care acele vitamine vor fi in proportie adecvata in corp si caderea parului nu va mai fi chiar atat de mare.

endy
Scris: Sunday, June 11, 2017 4:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Ce informatii aveti despre samponul pentru cai ! se gaseste la farmacia veterinara si e facut din plante ! Am intrat sa iau un plic de insecticid si am ramas uimita cind am vazut ca se cumpara si se foloseste de catre om A incercat cineva ?
bobi90
Scris: Thursday, September 7, 2017 11:41 AM

Pentru stoparea caderii parului pot sa se foloseasca si diverse sampoane intr-adevar, dar nu toate functioneaza la fel de bine pe toate tipurile de metabolism.

popesc
Scris: Thursday, February 1, 2018 11:34 AM

Cineva zicea pe un alt topic despre ceva remediu naturist cu frunze de nuc fierte si te speli cu apa aia. Nu stiu cat de real e , inca nu am incercat asa ceva.

denisacche
Scris: Monday, June 11, 2018 1:35 PM

Stoparea caderii parului se poate face si prin folosirea unor produse din extracte naturale care sa ajute la intarirea firului de par si pentru cresterea rezistentei firului de par.

Love Forever
Scris: Wednesday, October 5, 2022 5:41 PM

Știu că căderea părului poate fi declanșată de o deficiență de vitamina D. Vă recomand să faceți o analiză și să vă consultați cu medicul dumneavoastră pentru ca acesta să vă prescrie o cură de vitamina D.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.