Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Felicitari fetelor. M-ati lasat fara cuvinte. Sunteti foarte pricepute.Creatiile voastre sunt minunate. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Adriana,Aida sunt minunate caciulitele felicitari fetelor |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| Multumesc
Si inca o caciulita, Kitty:
_ |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| AdrianaC wrote:Multumesc Si inca o caciulita, Kitty:
Ce haioasa e! Funda aia roz e bestiala! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| mai fetelor,dar tare pricepute mai sunteti,ma tot minunez de fiecare caciulita nou aparuta.eu nu le pot face desi tare mi'ar place si mie.sa vedem poate se incumeta careva si face si de vanzare ce ziceti? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| butterfly wrote:mai fetelor,dar tare pricepute mai sunteti,ma tot minunez de fiecare caciulita nou aparuta.eu nu le pot face desi tare mi'ar place si mie.sa vedem poate se incumeta careva si face si de vanzare ce ziceti? mamicule pune mana pe andrea si croseta...si ai sa vezi ce de minunatii pot iesi din mainile tale...si cand lucrul e facut de tine parca iti e mai drag.... |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| tare ma bate gandul,dar parca mi'e frica sa si incep.cred ca de maine incep sa studiez acolo la lectii de crosetat si ne apucam de caciulite |
|
| uite aici o pagina in spaniola unde iti explica cum se fac diferite puncte http://usuarios.lycos.es/ganchillo/tutorial/tutorial_puntos.php |
|
| cateva caciulite din colectia lu bebe Alfonso
|
|
| butterfly wrote:mai fetelor,dar tare pricepute mai sunteti,ma tot minunez de fiecare caciulita nou aparuta.eu nu le pot face desi tare mi'ar place si mie.sa vedem poate se incumeta careva si face si de vanzare ce ziceti?
Pai deja facem .
Din ianuarie sper sa pot da drumul si la un magazin online cu tricotaje pentru copii, iar intre timp, facem pe comanda diverse modele, nu numai de caciulite. Pentru detalii, poti sa imi trimiti pe PM sau pe mail, la adrianacmr@yahoo.com |
|
| Laura, cea portocaliu cu galben imi place in mod deosebit, dar toate sunt frumoase ! Felicitari si la mai multe ! O adevarata colectie ! |
|
| AdrianaC wrote:Laura, cea portocaliu cu galben imi place in mod deosebit, dar toate sunt frumoase ! Felicitari si la mai multe ! O adevarata colectie ! multumim fara voi nu as fi reusit sa le fac...asa ca va multumesc la randul meu tuturor celor care au avut rabdarea sa ne explice si noua incepatoarelor cum se tine o andrea sau o croseta in mana |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Laura, |
|
| |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Laura , frumoase toate caciulitele, are o colectie intreaga Alfonso! |