Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Ce frumoase sunt Felicitari |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna fetelor :)am un site care poate fi de folos pt cele incepatoare ca mine http://www.free-crochet-stitch.com/ ma gandeam ca poate ma puteti ajuta cu o diagrama pentru un poncho pentru ca am o nepotica frumoasa foc. |
|
| revin cu un alt site http://www.crochetmemories.com/crochet4.php |
|
| Salut la toata lumea.Ma numesc Cristina si dupa cum vedeti sunt noua printre voi.Va urmaresc de foarte mult timp si m-am decis sa incep sa fac si eu lucruri minunate ca ale voastre doar ca este o problema.Eu nu stiu sa crosetez de loc si vas ruga daca ati putea sa ma invtati si pe mine.Va rog mult de tot. Ajutati-ma |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Denisuca-Valentin wrote:Salut la toata lumea.Ma numesc Cristina si dupa cum vedeti sunt noua printre voi.Va urmaresc de foarte mult timp si m-am decis sa incep sa fac si eu lucruri minunate ca ale voastre doar ca este o problema.Eu nu stiu sa crosetez de loc si vas ruga daca ati putea sa ma invtati si pe mine.Va rog mult de tot. Ajutati-ma
Bun venit! Uite aici poti invata http://forum.7p.ro/Lectii-de-crosetat.aspx?g=topics&f=222 |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| azi am finalzat o caciulita pentru Elena pentru la primavara. A iesit tare bine si a fost destul de usor de realizat, ceea ce m-a convins sa incerc una la fel dar pentru adulti
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Foarte frumoasa Diana,daca ii pui si o floricica va arata super |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Diana e super !Felicitari si spor la lucru in continuare! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Diana,arata super pup scumpa domnisoara si pe flacaul tau {ce frumos ii zambeste Elenei} |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| DIANA frumoasa caciulita sa ai spor in continuare |
|
| Buna tuturor! Felicitari pentru toate lucrurile frumoase pe care le faceti!Vreau sa va arat primul si singurul articol crosetat pe care l-am facut: o caciulita pentru fetita mea, Ariana.( asta daca reusesc sa adaug poza mesajului meu) * nu reusesc, dar mai incerc Anana attached the following image(s):
|
|
| Anana bine ai venit! ai astept sa vad caciulita! o pui ori cu butonul atach din dreapta sus ori iti faci cont pe www.photubucket.ro si pui aici codul img |
|
| ai reusit ,e foarte frumoasa sa o poarte cu mare drag te mai asteptam si cu alte modele |
|
| Merci mult Anabela! Am gasit butonul " Attach" |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/23/2010 Mesaje: 84
| [quote=Anana] Frumoasa caciulita ,sa o poarte cu placere.Poate ii fac si eu lui nepotica mea cea mare .Felicitari si spor la lucru. |
|
|