Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| alemar, felicitari! tine-o tot asa! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/7/2008 Mesaje: 659
| MariaNechifor wrote:
urmaresc de mult acest site, nu am scris niciodata, dar nu pot sta deoparte cand citesc asa ceva. Adriana, si tu crosetezi de mai mult timp decat ai spus in alte subiecte ( nu mai retin acum in care anume am citit), asa ca nu e cazul sa ataci. sa te intreb ceva: la cate din modelele postate de tine ai atasat si explicatiile, asa, de la tine venite, nu la cererea celorlalte fete? Si daca scopul acestui forum nu este lauda venita din partea celorlalte, cu siguranta nu este acela de a posta pt a vinde!
Daca taceai(nu scriai) filosof ramaneai ! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/24/2009 Mesaje: 204
| am facut si eu o caciulita de iarna pentru fetita unor buni prieteni recunoasteti modelul?
 e din mohair si s-a lucrat ff repede si usor. am folosit o croseta mai groasa, nr. 4. tocmai mi-am achizitionat-o din kaufland
abia astept sa vina ziua de luni sa-i fac si lui Razvan una! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| DAAA!Recunosc modelul. Ce bine a iesit.Cum ai procedat?2rotunduri unite cu o banda? Sa o poarte sanatoasa! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Claudinna |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| MariaNechifor wrote:
urmaresc de mult acest site, nu am scris niciodata, dar nu pot sta deoparte cand citesc asa ceva. Adriana, si tu crosetezi de mai mult timp decat ai spus in alte subiecte ( nu mai retin acum in care anume am citit), asa ca nu e cazul sa ataci. sa te intreb ceva: la cate din modelele postate de tine ai atasat si explicatiile, asa, de la tine venite, nu la cererea celorlalte fete? Si daca scopul acestui forum nu este lauda venita din partea celorlalte, cu siguranta nu este acela de a posta pt a vinde!
Helloooo !!! Wake up !
Eu crosetez din noiembrie 2006, daca e cineva interesat de asta, desi nu cred... Explicatii am pus la unele modele din proprie initiativa, la altele am explicat cand au fost dorite explicatiile.
Cat despre postat pentru a vinde.... forumul acesta imi apartine, iar pentru vanzare am magazinul online 7 pitici... asa ca... te rog inainte sa vorbesti sa incerci sa te si documentezi putin. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| claudinna wrote:am facut si eu o caciulita de iarna pentru fetita unor buni prieteni recunoasteti modelul?  e din mohair si s-a lucrat ff repede si usor. am folosit o croseta mai groasa, nr. 4. tocmai mi-am achizitionat-o din kaufland abia astept sa vina ziua de luni sa-i fac si lui Razvan una!
Super ti-a iesit! sa o poarte fetita cu placere |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| claudinna wrote:am facut si eu o caciulita de iarna pentru fetita unor buni prieteni recunoasteti modelul?  e din mohair si s-a lucrat ff repede si usor. am folosit o croseta mai groasa, nr. 4. tocmai mi-am achizitionat-o din kaufland abia astept sa vina ziua de luni sa-i fac si lui Razvan una!
Claudina, cercurile sunt cusute separat peste caciulita sau ai facut intai cercurile si apoi le-ai unit cu celalalt model? Eu nu am mai vazut modelul asta, dar pentru bebelusi cred ca merge foarte bine. |
|
| Adriana, a fost o poza postata aici pe forum...sorry, dar nu mai stiu de catre cine si nici exact la ce subiect am facut cercurile si apoi banda mediana, dupa care le-am unit da, merge f bine la bebelusi, dar si la copii de 1-2 ani tin minte ca aveam si eu cand eram mica, numai ca cercurile de la urechi erau lucrate buclat |
|
| am gasit : http://forum.7p.ro/Caciulite-crosetate-pentru-toamna---iarna.aspx?g=posts&t=7236&p=20 oanamaria a pus modelul |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Claudina superb!!1 |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/7/2008 Mesaje: 659
| Ce-am mai facut asta vara :

|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Super caciulitele! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
Claudinna, spune-mi, te rog, vine bine pe cap? Se aseaza frumos? Piticul meu are un an si 8 luni, oare nu e prea mare pentru acest model? Si inca o problema, are capul oval, e ok si asa? |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/7/2009 Mesaje: 259
| aiband foarte frumoase! |
|
|