Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/16/2010 Mesaje: 310
| alina22, poti intra si tu pe site-ul lor, iti alegi cam ce ai dori sa comanzi, le adaugi in cosul de cumparaturi si iti alegi tu modalitatea de plata si de curierat (posta romana-dureaza 3-4 saptamani pana la livrare, Skynet-5-7 zile si DHL-3-4 zile, parca). Iti acorda reduceri de pret la curier daca ai comandate mai multe produse, le cumuleaza intr-un fel. Si cat iti calculeaza atat ramane de plata, fara alte comisioane/taxe-surpriza (cel putin la skynet nu mi s-a intamplat nimic neprevazut). Dar vezi de luni seara dupa ora 21 pana marti toata ziua au reduceri importante de pret, pleaca de la 1.99 $/pachet 400g (+ taxe 6.57 euro) iti dau si un exemplu:
Cart Contents #497187470## Photo Item Name - Stock Code - Quantity Unit Price Total Delete Lopez Khaki fnt2-14103 Item 400 gr. €4.42 €4.42 Empty Cart 0.400 kg. 1 Lot and 4 Items in your cart.400 We will sent your items via SKYNET Worldwide Express SubTotal: €4.42 Shipping: €6.57 GRAND TOTAL: €11.00 Savings from SALE Items : €4.43Additional Savings from Promotion : Next Step >>
Shipping CountrySelect Shipping Country Romania Click to change << Back Step | Next Step >> Shipping Types Regular Registered Mail : €5.83 SKYNET Worldwide Express : €6.57
Average delivery time is 3-4 working days for Europe and USA, and 5-7 working days for Other countries. Physical address and phone number is required for this option. DHL Worldwide Express : €20.62
|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/30/2010 Mesaje: 517
| Multumesc pentru raspuns. |
|

Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| Irene ,am intrat si eu pe site si sunt superbe atele cel putin crazy magic e fenomenal!!!! imi poti spune ce valoare trebuie sa aiba comanda minima. multumesc |
|

| nu scrie nicaieri de un minim-valoare, cred ca minimul de achizitie e un pachet de 3-400g, dupa cum au ei ambalajele. dar e mai avantajos sa cumperi cat iti permiti de mult, pentru ca beneficiezi de reducere la transport. intra pe site si calculeaza-ti comanda |
|

| multumesc mult irene,voi intra maine pe site am inteles k luni de obicei au reduceri |
|

| da, au reduceri incepand de luni seara de la ora 21 si marti inclusiv poate ne arati si noua ce frumuseti ti-ai comandat (la topicul de atze..)! spor la comandat! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/6/2011 Mesaje: 27
| Dianna wrote:Mika ce dragute sunt seturile!!!Foarte foarte frumoase.Ai grija de bebelusa. Eu am mare grija de ea dar ea nu are stare de loc vrea sa se ridice acum a invatat si m-a inebunit vrea doar sa stea in patru labe si sa se tarasca ca racul inapoi nu pot nici in patut s-o las ca se ridica si are doar 6 luni acum o mai pun in scaunul de masa ca m-a inebunit |
|

| am terminat o caciulita set cu vestuta

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Geanina!! Suuper! Fi-tu s-a facut de-a dreptu model! Ti-au iesit foarte bine! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Geanyna, ai un fotomodel atat de dragalas! Se vede cat e de mandru de vestuta!
Felicitari! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Am facut caciulitele astea pentru doi copilasi de 2 si 3 ani. Le postez aici ca au iesit tare dragalase, si poate dau idei unora, asa cum m-am inspirat si de aici
 |
|

| ce frumase sunt caciulile, tare vesele si ochioase! felicitari!
|
|

Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Da,foarte frumoase si vesele. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/6/2011 Mesaje: 27
| foarte frumoase caciulitele mai pun si eu o caciulita sper sa va placa mikaemy attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 11/22/2010 Mesaje: 854
| ce frumoase sunt caciulitele voastre
frumos si setul cu vestuta si caciulita |
|
|