Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/16/2010 Mesaje: 310
| Kale, elasticul l-am facut cu fir de mohair 70%+30%acrylic, iar firul pufos se numeste eyelash si e 100%poliester. Amandoua le-am comandat de la Yarn Paradise Turcia.
Multumesc tuturor, ma bucur ca v-a placut caciulita. Irene attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Multumesc, Irene! e suuper! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/6/2011 Mesaje: 27
| Buna fetelor va apreciez pentru tot ce faceti foarte frumoase caciulitele .Am facut si eu niste caciulite dar nu stiu cum sa atasez pozele va rog frumos puteti sa ma ajutati si pe mine? Multumesc! |
|

Inregistrat: 3/2/2010 Mesaje: 296
| Am cautat prin forum si am gasit :
"Daca pozele au dimensiuni mici, poti folosi butonul "Attach", daca sunt mai mari, trebuie sa-ti faci un cont pe site-uri care gazduiesc poze, iar apoi sa copiezi direct in mesjul pe care il editezi codul IMG. www.photobucket.com este un site care gazduieste poze, incarci poza pe care o doresti, dai upload, in josul pozei vei avea 3, 4 coduri, copiezi codul IMG. Succes!!!!!!!!!!" |
|
| Multumesc mult de tot! Vai ce sperietura am tras a cazut bebelusa din pat O sa incerc multumesc inca o data mikaemy attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| fetelor foarte frumos ati lucrat |
|
| mai am o caciulita sa vedem daca pot s-o pun este o sepcuta si o pereche de botosei mikaemy attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Irene wrote:Buna, fetelor,
Am mai lucrat o caciulita pentru junioarea mea, ii sta teribil cu ea si se asorteaza cu paltonasul ei verde de catifea. Iacata ce puff de caciulita am facut (marginea este facuta din mohair 70%).
Spor la lucru si voua!
Irene, cum e mohairu?E pufos, nu inteapa?Cu ce andrele se lucreaza ,cati milimeri?E frumoasa caciulita ,ca un bulgaras |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/22/2010 Mesaje: 854
| mika foarte frumoase lucrusoarele lucrate de tine imi plac mult botoseii dar eu nu le am deloc cu croseta
m-am incumetat si am inceput o salopetica deabia astept sa o termin |
|
| Multumesc mimisor botosei i-am facut dupa un model video de pe youtube spor la salopetica si eu m-am apucat de o vestuta |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Irene wrote:Kale, elasticul l-am facut cu fir de mohair 70%+30%acrylic, iar firul pufos se numeste eyelash si e 100%poliester. Amandoua le-am comandat de la Yarn Paradise Turcia.
Multumesc tuturor, ma bucur ca v-a placut caciulita.
Ai facut comanda direct pe situl lor?In cat timp a venit, si cum ai platit? |
|

Inregistrat: 1/13/2011 Mesaje: 1459
| Mika ce dragute sunt seturile!!!Foarte foarte frumoase.Ai grija de bebelusa. |
|

Inregistrat: 11/16/2010 Mesaje: 310
| Scuze ca va raspund atat de tarziu..
pentru t-mihaela: mohairul este superb, e preferatul meu dintotdeauna, dar acesta intrece orice asteptare: e pufos (cred ca se vede bine si din poza, dar ti-am atasat si link-ul de pe site-ul de unde le-am comandat-ca sa-l vezi in detaliu) si desi pare aspru, nu este, e tare moale, de aceea mi-am permis sa-i fac fetitei caciulita cu el.
l-am lucrat pe andrele nr.4, dar merge foarte bine pe 5-6, dupa indicatiile lor. Il voi lucra pe andrele 5-6 cand voi lucra ceva cu multe gaurele, ca sa se vada modelul mai frumos.
http://www.yarn-paradise.com/knitting/yarns_for_winter:_mohair_-_angora_ -_wool/mohair_classic/green_qx23338.html
pentru mariana71: da, comanda am facut-o pe site-ul lor si am prins reducerile de la sfarsitul anului trecut, dar si acum au reduceri bune in fiecare zi de marti. Am achitat prin Paypal, iar pachetul mi-a venit acasa (la usa) prin curierat rapid (skynet-culmea este ca atzele au plecat din Turcia, au facut escala in Anglia si dupa aceea au ajuns la noi in tara.. nu prea stiu de ce..). Comanda am facut-o pe 29 seara, iar coletul a venit acasa pe 7 ianuarie, deci super rapid, tinand cont ca era vorba de sarbatorile de sfarsit/inceput de an. Tot ce am comandat de la ei a fost exact cum arata pe site, nu am avut surprize neplacute. Doar trebuie sa fii foarte atenta la detalii.
Daca mai aveti nevoie de detalii, puteti oricand sa mi le cereti.
Spor la lucru tuturor! |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| foarte frumos setul |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/30/2010 Mesaje: 517
| Irene sunt scumpe taxele de transport de pe yarn-paradisse? |
|
|