Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| fiorela fffffffff frumoase.ma ajuti si pe mine sa fac si eu caciulita din ultima fotografie? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 142
| felicitari fiorela , foarte frumoase |
|
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| fyorella foarte frumoase caciulitele tale |
|
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Felicitari FYORELLA sunt foarte frumoase |
|
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Fyorella super caciulitele |
|
Inregistrat: 12/12/2009 Mesaje: 153
| flori1972 wrote::FYORELLA fozrte frumoase:024: :024: :024: poti sa ami explici si mie cum sa fac o caciulita pt 7 ani asa cum ai facuto tu cea din a 3a poza ,te rog ,asi vrea sa stiu de unde ai inceputo cati ochi cat si cum ai inmultit(de fapt vreau sami axplici tot):018: TE ROG MULT DE TOT ..pai eu am facuto pt mine am pus pe 85 de ochi de ochii lucrezi o bentitza de 12 randuri...apoi din 3 in 3 ochi inmultesti lucrezi pe dos si cand te intorci pe fata pui din 4 in 4 ochi iar te duci si cand te intorci inmultesti din 5 in 5 ochi si iar te duci si cand te intorci inmultesti din 6 in 6 dupa care lucrezi inca 10 randuri normale nu mai inmultesti nimic ...si vi cu alta culoare te duci pe dos so pe fata faci ca pe dos adica rotund un singur rand ...dupa care lucrei iar normal 16 randuri...si incepi sa scazi din 14 in 14 ochi..6 randuri pe fata dupa care scazi si pe o parte si pe alta pana sus ...iar partea de jos e facuta cu croseta adika cele 3 randuri rosu alb rosu daca nu intelegi lasami id-ul tau si vb dar tu ca sa o faci mai mica pui pe 7o de ochi si inmultesti doar pana la din 5 in 5 inrest lucrezi la fel |
|
| care dintre ele ca sunt 2 caciulite eu iti explic doar cum am facuto u decizi cat de mare o vrei am inceput prima ureche cu 3 ochiisi am inmultit in parti pana am ajuns la 25 de ochii cand ai treminat prima urecle mai adaugi inca 6 ochii la partea din spate si lasi pe andrea ..te apuci de a doaua ureche la fel 3 ochii inmultesti pana la 25 si pui la sfarsit 6 ochii cand sunt gata urechile adaugi 30 de ochii la partea din fata si le unesti urechile cu partea din fata....lucrezi cam cat crezi tu ca are capul de mare copilul sau cui i faci si la sfarsit din 8 in 8 ochi faci partea de sus dupa care incepi sa inchei caciula din 14 in 14 ochii...o cosi la spate si gata daca nu intelegi lasami id-ul tau si vb acolo .... |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| FYORELLA wrote:care dintre ele ca sunt 2 caciulite eu iti explic doar cum am facuto u decizi cat de mare o vrei am inceput prima ureche cu 3 ochiisi am inmultit in parti pana am ajuns la 25 de ochii cand ai treminat prima urecle mai adaugi inca 6 ochii la partea din spate si lasi pe andrea ..te apuci de a doaua ureche la fel 3 ochii inmultesti pana la 25 si pui la sfarsit 6 ochii cand sunt gata urechile adaugi 30 de ochii la partea din fata si le unesti urechile cu partea din fata....lucrezi cam cat crezi tu ca are capul de mare copilul sau cui i faci si la sfarsit din 8 in 8 ochi faci partea de sus dupa care incepi sa inchei caciula din 14 in 14 ochii...o cosi la spate si gata daca nu intelegi lasami id-ul tau si vb acolo .... Ce metoda interesanta de facut caciuli!!Nu am mai auzit.Cam complicata,dar ies frumoase. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| FYORELLA multumesc din suflet pt explicatii :bowing: cand o sa fac daca nu ma descurc te mai bazai |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Foarte frumoase!!! |
|
Inregistrat: 12/4/2008 Mesaje: 144
| superbe caciulite.incep si eu pe cea cu torsade -rosie.sper sa ma descurc . |
|
| flori1972 wrote:FYORELLA multumesc din suflet pt explicatii :bowing: cand o sa fac daca nu ma descurc te mai bazai ok spor la treaba fetele si sper sa va iasa mie mi-a esit si e prima caciulita de genul ala facuta de mine iar pe cap vine super e creatie proprie |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 142
| am lucrat si eu o caciulita pt. fetita mea , sper sa va placa ema75 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Superbaaaaaaaaa |
|
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| EMA e minunata caciulita , sa o poarte sanatoasa fetita ta |
|
|