Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| vin si eu cu o caciulita facuta dupa modelul dat de Adriana pe prima pagina a subiectului...(prima mea realizare in domeniul caciuli tricotate )

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Diana ,e superba |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| In sfirsit am facut caciulita !Dupa multa bataie de cap ,am adus-o la final.Nu e ca originalul ,dar imi place. mariana71 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| superba !!!! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/26/2009 Mesaje: 353
| Sunt frumoase caciulitele.O sa incep si eu una dupa modelul dat de Adriana,pare usor de lucrat. Bravoooo |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/28/2007 Mesaje: 121
| mariana71 wrote:In sfirsit am facut caciulita  !Dupa multa bataie de cap  ,am adus-o la final.Nu e ca originalul  ,dar imi place.
Ne poti spune si noua "Reteta"? Ca eu tot nu pricep cat, cum si unde se inmulteste si cat. Pana inteleg modelul ajung asa |
|

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Diana, Mariana, v-ati pus pe caciulit, bravo! |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| z2e0c07 wrote: Ne poti spune si noua "Reteta"? Ca eu tot nu pricep cat, cum si unde se inmulteste si cat. Pana inteleg modelul ajung asa In primul rind se lucreaza circular ,ca la ciorapi.Eu nu am avut andrele si am lucrat pe din alea circulare si mi-a dat o muncaaaaa.Apoi, eu nu am inmultit ,dar cred ca ar fi trebuit, pt ca a iesit modelul micut.Se lucreaza in stilul opturilor,numa ca aici treci peste un singur ochi ,aia 2 pe doscare formeaza modelul.Tu studiaza modelul si unde nu intelegi ma intrebi. MADANUTA,DIANA,va multumesc ! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2008 Mesaje: 869
| diana e superba caciulita! felicitari si la cat mai multe caciulite! mariana se aseamana mult caciulita ta cu originalul. Ti-a iesit frumoasa tare si imi place si modelul! |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| mariana71 wrote:In sfirsit am facut caciulita  !Dupa multa bataie de cap  ,am adus-o la final.Nu e ca originalul  ,dar imi place.
A iesit minunata caciulita ta! Felicitari! Am si eu o provocare pentru tine, pentru ca vad ca te pricepi! E o caciulita care imi place foarte mult, dar nu stiu sa o fac.
 Daca poti sa-mi dai niste indrumari, ma apuc de ea! |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 142
buna seara! sunt nou venita in clubul vostru , imi place foarte mult cum lucrati , mariana71 as dori si eu modelul de la caciula verde este tare frumos , m-ar interesa mai mult acele bulinute cum se fac ca imi plac tare mult si nu am gasit modelul nicaieri , te rog , multumesc! |
|

Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| ema75 wrote:buna seara! sunt nou venita in clubul vostru , imi place foarte mult cum lucrati , mariana71 as dori si eu modelul de la caciula verde este tare frumos , m-ar interesa mai mult acele bulinute cum se fac ca imi plac tare mult si nu am gasit modelul nicaieri , te rog , multumesc!
Bine ai venit! Am gasit eu ceva explicatii sper sa te ajute .
 |
|

Inregistrat: 7/23/2009 Mesaje: 217
| As vrea sa incerc si eu caciulita cosmonaut pentru nepotica mea. Este explicat pe undeva modelul ? Please. |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 142
| RuxandraS wrote:Bine ai venit! Am gasit eu ceva explicatii sper sa te ajute . 
multumesc rucsandras , dar nu prea inteleg nimic pt. ca eu nu stiu sa lucrez cu crosetul , am crezut ca se fac cu andreaua in timpul lucrului , dar vad ca ele sunt aplicate , eu sunt incepatoare , am lucrat deja 2 caciulite pt. pitica mea de un an si trei luni dupa modelele voastre , am gasit 2 modele explicate mai "mura-n gura" si am reusit , cand am timp le pozez si le postez
|
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Ce de caciulite frumoase1!!!! |
|
|
|