Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| gordana982 wrote:am facut si eu doua caciulite fetitei mele
Sunt foarte frumoase! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/22/2010 Mesaje: 854
| gordana982 wrote:am facut si eu doua caciulite fetitei mele sunt minunate
la caciula albastra am scos si eu diagrama dar nu am gasit semnele din schema si am lasat-o balta imi poti explica si mie cum vine partea de la ureche? nu inteleg partea din mijloc unde sunt unul pe fata unul pe dos cred... |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/22/2011 Mesaje: 86
| nici mie nu mie iesit ca in modelul pe care il aveam(o caciula alba facuta de cineva de aici de pe forum). acolo trebuia sa iasa un romb dar la chestiile pe fata-dos am scazut si am inmultit in acelasi timp si a mers drept modelul, mia iasit mai mult un hexagon decat romb. pot sati explic totusi cum am facut: cand am ajuns la fata-dos, am facut cei 3 ochi dos, 2 ochi fata, apoi jeteu, pe dos am lucrat jeteul, iar cand am ajuns iar pe fata am luat iar jeteu, iar ochiul inmultit mai devreme l-am scazut. sincer nu ma pricep deloc la explicatii, dar sper ca intelegi macar putin:D. uite aici un detaliu poate intelegi mai bine gordana982 attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 11/11/2012 Mesaje: 4
| buna dimineata si La Multi Ani romanilor! sunt noua pe forum si as dori daca ma poate ajuta cineva cu un model si indicatiile aferente de palariuta asa mai de iarna pentru fetita mea de 1,5 ani va multumesc si spor la treaba.
|
|

| gordana982 wrote:nici mie nu mie iesit ca in modelul pe care il aveam(o caciula alba facuta de cineva de aici de pe forum). acolo trebuia sa iasa un romb dar la chestiile pe fata-dos am scazut si am inmultit in acelasi timp si a mers drept modelul, mia iasit mai mult un hexagon decat romb. pot sati explic totusi cum am facut: cand am ajuns la fata-dos, am facut cei 3 ochi dos, 2 ochi fata, apoi jeteu, pe dos am lucrat jeteul, iar cand am ajuns iar pe fata am luat iar jeteu, iar ochiul inmultit mai devreme l-am scazut. sincer nu ma pricep deloc la explicatii, dar sper ca intelegi macar putin:D. uite aici un detaliu poate intelegi mai bine nu am inteles da se vede putin ca nu ti-a iesit romb dar totusi i-ai dat de cap la model tot caciula alba am salvat-o si eu si am studiat putin schema dar m-am blocat acolo la ochiurile asea din mijloc cu siguranta voi incerca modelul,poate te mai deranjez cand ma apuc acum am incepu saculetul de dormit si sunt tare incantata.... |
|

| nu face nimic, voi incerca zilele astea sa desenez o schita sa vad dak ma duce mintea |
|

Inregistrat: 3/4/2011 Mesaje: 554
| pentru caciuli,toate sunt frumoase. Vera,ce ai frumos alb,langa caciuli?Nu ne arati? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| a, a trebuit sa ma uit la poze ca nu intelegeam ce am alb... e o mica fata de masa pe care am tinut-o la pastrare, nu am mai folosit-o de multisor ca, de, nu se mai poarta, o am de la soacra mea ca zestre a sotului deci are pe putin 20 de ani, e tricotata din fir subtire, ata nu stiu de care, am sa fac poze pe maine poate... |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/30/2009 Mesaje: 126
| 

|
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| larisuka minunate |
|

Inregistrat: 3/4/2011 Mesaje: 554
| Ma gandeam ca asa ceva e asteptam pozele... |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Frumoase ! |
|

Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| gata,prezent verusca attached the following image(s):

|
|

| verusca wrote:gata,prezent ce fain este imi aduce aminte de un bolero cu floarea de pe mijloc,pe spate |
|

| uite schita la partea rombului cu fata-dos de pe caciula albastra. nu e prea reusita dar sper sa intelegi mimisor
gordana982 attached the following image(s):

|
|
|