Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/22/2010 Mesaje: 854
| doina_maria wrote:
Raluca,
Am incercat mai multe variante poate imi iese ceva.La una din variante,(ceva in genul cum se tricoteaza botosei ) pe o parte iese asa cum este in "desen",dar cealalta parte NU. Poate mimisor ma ajuta,chiar daca o fac "cu zimti". Adevarul ca mi-a placut cum arata.
da exact se face la fel ca la botosei dupa ce ai impartit lucrul in 3 lucrezi doar partea din mijloc luand cate un ochi de la partea 1 si 3,adica lateralele la inceput de rand cand iei un ochi din lateral il dai peste primul din partea 2..adica il incaleci iar la sfarsitul partii de pe mijloc cand trebuie sa iei un ochi din pareta nr 3 care este lasat pe o andrea ajutatoare acolo scazi ultimul ochi de la pareta 2 cu primul ochi de la partea 3..nush cum sa explic sa intelegi... cert e ca nu se scade in amandoua parti la fel..deaia nu ii iese cum trebuie intr-o parte scazatura e de fapt incalecata iar la partea cealala e scazatura normala... sper sa intelegi ceva |
|

| uite ca am gasit un filmulet de la botosei unde arata cum face scazaturile acelasi lucru il faci si la caciulita numai ca mergi doar cu partea din mijloc pana nu iti mai raman deloc ochiuri in lateral http://www.youtube.com/watch?v=pChlIGhI11Y |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/22/2012 Mesaje: 28
| mimisor wrote:da exact se face la fel ca la botosei dupa ce ai impartit lucrul in 3 lucrezi doar partea din mijloc luand cate un ochi de la partea 1 si 3,adica lateralele la inceput de rand cand iei un ochi din lateral il dai peste primul din partea 2..adica il incaleci iar la sfarsitul partii de pe mijloc cand trebuie sa iei un ochi din pareta nr 3 care este lasat pe o andrea ajutatoare acolo scazi ultimul ochi de la pareta 2 cu primul ochi de la partea 3..nush cum sa explic sa intelegi... cert e ca nu se scade in amandoua parti la fel..deaia nu ii iese cum trebuie intr-o parte scazatura e de fapt incalecata iar la partea cealala e scazatura normala... sper sa intelegi ceva
Mimisor,Raluca,
Dupa o zi intreaga de "incercat variante", am gasit una care este aproape de adevar. Poze din "timpul lucrului".
doina_maria attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| realizari printre picaturi... verusca attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| doamne ce-i pe aici, felicitari fetelor |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/5/2012 Mesaje: 315
| Cata rabdare si perseverenta ai avut doina.Pana la urma iti iese.Am inceput si eu ca sa vad cum vine dar nu m-a lasat bebe prea mult. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| verusca! |
|
| Fetelor,
Am terminat caciula.Daca era o idee mai mica, arata mult mai bine.
doina_maria attached the following image(s):

|
|

| doina_maria wrote:Fetelor,
Am terminat caciula.Daca era o idee mai mica, arata mult mai bine.
e foarte reusita a meritat tot efortul |
|

| verusca wrote:realizari printre picaturi... ce culori vesele |
|
| doina,a iesit frumoasa caciulita! |
|
|
Multumesc Ildi. Dar a durat aproape 2 zile sa o finalizez. |
|
| doina_maria wrote:
Multumesc Ildi. Dar a durat aproape 2 zile sa o finalizez.
rabdare,data viitoare o vei face mai repede.nu timpul de executie conteaza ci rezultatul final. |
|

Inregistrat: 3/22/2011 Mesaje: 86
| am facut si eu doua caciulite fetitei mele gordana982 attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/5/2012 Mesaje: 315
| Doina felicitari pt perseverenta.Ti-a iesit pana la urma si ma bucur mult.Imi pare rau ca nu prea te-am putut ajuta. Gordana superbe.Sa le poarte sanatoasa. |
|
|