caciulite tricotate pentru copii-iarna- 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
doina_maria
Scris: Tuesday, November 27, 2012 8:51 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/22/2012
miha.raluca wrote:
Ce de frumuseti!newclap Si cred ca arata si mai frumos in realitate,aparatele foto schimba culorile,deformeaza. Am mai lucrat si eu o caciulita mica micacoeur coeur

Raluca,

Imi place modelul acesta de caciula dar,undeva imi scapa cum se face.
Ma ajuti te rog cu detaliile?

mariana71
Scris: Tuesday, November 27, 2012 11:04 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
Fetelor ,numai aplauze bravo bravo bravo bravo bravo bravo
miha.raluca
Scris: Wednesday, November 28, 2012 2:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/5/2012
doina_maria wrote:

Raluca,

Imi place modelul acesta de caciula dar,undeva imi scapa cum se face.
Ma ajuti te rog cu detaliile?

Sigur.Te referi la modelul cu alb sau la toata caciulita? Pt model atasez poza.La caciulita asta am facut numai un rand,acum fac un fes si fetitei mari si fac doar acest model.

miha.raluca attached the following image(s):
70052.jpg

doina_maria
Scris: Wednesday, November 28, 2012 2:36 PM
Nivel

miha.raluca wrote:
Sigur.Te referi la modelul cu alb sau la toata caciulita? Pt model atasez poza.La caciulita asta am facut numai un rand,acum fac un fes si fetitei mari si fac doar acest model.

Raluca,

Adevarul este ca m-am pierdut.
Am montat 80 oc,am facut elasticul si am tricotat cat am crezut ca este de ajuns pana in crestet.De aici..........
Am vrut sa fac o caciulita care nu se coase.
Trebuie sa desfac sau pot sa fac ceva din stadiul in care sunt?

doina_maria attached the following image(s):
picture 146.jpg

miha.raluca
Scris: Wednesday, November 28, 2012 4:19 PM
Nivel

AAa...la mine acea caciulita e cusuta la spate.De unde esti tu eu am scazut din 6 in 6ochi.Poi din 5 in 5 si se formeaza frumos rotund dupa forma capului,de aceea mie imi plac mult caciulitele astea.Apoi la spate am cusut dar nu tot,ci cam jum cred,am facut proba sa vad cand imbraca toata ceafa.Ma descurc cand fac pt copii mei ca pot proba mereu,am probl pt altii.

Daca stiam ca o lucrezi acum raspundeam mai repede.Cred ca am spatele la alta caciulita facuta la fel poate te ajuta.
Am uitat sa spun ca la final dupa ce termin de scazut,trec firul ptin toti ochii ramasi si strang bine. Cam greu cu explicatiile la mineras . Poate ma ajuta careva care se pricepe mai bine

sam_2625.jpgsam_2626.jpg

doina_maria
Scris: Wednesday, November 28, 2012 4:50 PM
Nivel

miha.raluca wrote:
AAa...la mine acea caciulita e cusuta la spate.De unde esti tu eu am scazut din 6 in 6ochi.Poi din 5 in 5 si se formeaza frumos rotund dupa forma capului,de aceea mie imi plac mult caciulitele astea.Apoi la spate am cusut dar nu tot,ci cam jum cred,am facut proba sa vad cand imbraca toata ceafa.Ma descurc cand fac pt copii mei ca pot proba mereu,am probl pt altii.

Daca stiam ca o lucrezi acum raspundeam mai repede.Cred ca am spatele la alta caciulita facuta la fel poate te ajuta.
Am uitat sa spun ca la final dupa ce termin de scazut,trec firul ptin toti ochii ramasi si strang bine. Cam greu cu explicatiile la mineras . Poate ma ajuta careva care se pricepe mai bine

Raluca,

Te uiti te rog la pag 6,acolo este caciula care am vrut sa o fac.
Am ajuns pana la partea cu scazutul si m-am pierdut.
Am zis ca nu trebuie cusuta dar poate ca nu stiu eu cum se face.
doina_maria
Scris: Wednesday, November 28, 2012 4:55 PM
Nivel

miha.raluca wrote:

Raluca,

M-am uitat mai bine am vazut ca nu ai cusut pana jos.Pot sa fac de acolo un patent si iasa exact ca aceia care am vazut-o.
Multumesc.

Ps:cand ai timp,te rog sa imi spui cum ai tricotat "caciula mica mica".
miha.raluca
Scris: Wednesday, November 28, 2012 6:57 PM
Nivel

Cred ca vorbeam de caciulite diferite.Sunt cam confuza.Tot ce am explicat pana acum este pt caciulita roz ce am pus-o azi.Ce ai reusit sa faci pana la urma?
tunderke
Scris: Wednesday, November 28, 2012 7:38 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Am uitat sa pun si aici poza facuta pentru fata

tunderke attached the following image(s):
img_0653.jpgimg_0656.jpg

mimisor
Scris: Wednesday, November 28, 2012 9:25 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/22/2010
doina_maria wrote:

Raluca,

Te uiti te rog la pag 6,acolo este caciula care am vrut sa o fac.
Am ajuns pana la partea cu scazutul si m-am pierdut.
Am zis ca nu trebuie cusuta dar poate ca nu stiu eu cum se face.

la pag 8 sunt explicatii pt tipul acela de caciulita fara prea multe cusaturi...

fetelor jos palarianewclap newclap
lucrati tare frumos
gabyta e minunata palariuta fetiinewclap newclap
miha.raluca
Scris: Thursday, November 29, 2012 4:45 AM
Nivel

Acea caciulita mica roz de bebe a ajuns in mainile fetitei mele si am recuperat-o doar la promisiunea ca-i fac si ei una asa ca am executa rapid comanda serioasa.E calda calda

sam_0085.jpg

doina_maria
Scris: Thursday, November 29, 2012 6:24 AM
Nivel

mimisor wrote:

la pag 8 sunt explicatii pt tipul acela de caciulita fara prea multe cusaturi...

fetelor jos palarianewclap newclap
lucrati tare frumos
gabyta e minunata palariuta fetiinewclap newclap

Raluca,

La adresa aceasta,este modelul de caciula care am vrut sa il fac.
http://vasilissa.ru/?section=mk&sp=chepec&fp=1,dar m-am blocat la partea cu scazutul.
miha.raluca
Scris: Thursday, November 29, 2012 8:40 AM
Nivel

Foarte faina dar nu inteleg rusa si nii nu ma pricep asa bine sa-mi dau seama cum e scazatura.dar sigur te poate ajuta careva de pe aici,sunt fete ffff pricepute.Eu la ceva asemanator am cerut explicatii cristinei dar e cu cusatura.Eu inca nu am facut acest gen de caciulite.Le-am lucrat doar simple sau crosetate.
miha.raluca
Scris: Thursday, November 29, 2012 9:06 AM
Nivel

Ai reusit sa faci caciulita doina maria? M-am uitat iar la imaginile de pe acel site,am incercat si o traducere.Incerc o mostra mica sa vad daca iese ceva. Explicatiile lui mimisor de la pagina 8 asa cum ne-a spus sunt aceleasi cu cele de pe acel site din cat am reusit eu sa inteleg doar ca pe acel site caciulita e fara acea margine cu zimti.sper sa nu gresesc.
Multumim mimisorpupici
doina_maria
Scris: Thursday, November 29, 2012 9:29 AM
Nivel

miha.raluca wrote:
Ai reusit sa faci caciulita doina maria? M-am uitat iar la imaginile de pe acel site,am incercat si o traducere.Incerc o mostra mica sa vad daca iese ceva. Explicatiile lui mimisor de la pagina 8 asa cum ne-a spus sunt aceleasi cu cele de pe acel site din cat am reusit eu sa inteleg doar ca pe acel site caciulita e fara acea margine cu zimti.sper sa nu gresesc.
Multumim mimisorpupici

Raluca,

Am incercat mai multe variante poate imi iese ceva.La una din variante,(ceva in genul cum se tricoteaza botosei ) pe o parte iese asa cum este in "desen",dar cealalta parte NU.
Poate mimisor ma ajuta,chiar daca o fac "cu zimti".
Adevarul ca mi-a placut cum arata.

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.