Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Va arat si eu caciula set de iarna de fapt iarna e putin spus,e set pentru polul nord sau apocalipsa prin inghet
t-mihaela attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Ooo, frumos, frumos, mi se face pofta de-o caciula asa calduroasa
Rozalinda, Alina, frumoase cacilitele |
|
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Mihaela foarte frumos setul. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/22/2010 Mesaje: 854
| alinamm wrote:Multumesc frumos Mimisor,in spate,vezi ca este ochiul pe fata de sus pina jos.Inaintea lui si dupa el am scazut. aaaa am inteles,multumesc se vede tare frumos si setul cel gros e tare fain mihaela ii va prinde tare bine cand va fi zapada |
|
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| am mai executat si eu cate ceva verusca attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/27/2011 Mesaje: 101
| atasez ROZALINDA attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Mihaela, Verusca sunt foarte frumoase . |
|
| m-am blocat asa trebuie sa merg pana la sfarsit? mimisor attached the following image(s):
|
|
| Mimisor,acum lucrezi pina spatele este egal cu fata.Inchizi lucrul pe margini(stinga si dreapta)si pui ochiurile pentru marginea caciulii. |
|
| aaaa credeam ca am gresit...pai si nu e prea larga..mi se pare ca iese larga la spate ale tale parca sunt perfecte..a mea parca nu iese cum trebuie dar fac cum zici tu..cusuta tot poate e ca a ta |
|
| verusca wrote:am mai executat si eu cate ceva super frumoase ultimele doua sunt minunate imi plac mult culorile |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mihaela, Vera, Mimisor. |
|
| jur ca nu inteleg cum si unde sa mai cos si pe unde sa pun ochiurile pt banda de jos...are o forma atat de ciudata...am intors-o pe toate partile si nu reusesc mimisor attached the following image(s):
|
|
| Mimisor,daca te uiti atent,ai sa vezi ca primele doua caciulite au niste gilci pe margini,nu sint chiar aspectuoase,dar pentru purtat pe acasa au fost bune.Cea alba este lucrata cu capac la spate.Sper sa intelegi din poze.In a doua poza vezi ca am scazut in partea dreapta(sau poti pune pe alta andrea),lasi capacul pentru mijloc si scazi si in partea stinga(sau pui pe andrea).Apoi mergi drept cu partea din mijloc,dar la fiecare rind iei si un ochi de pe andreaua suplimentara. alinamm attached the following image(s):
|
|
| aaaaaa pai e la fel ca la caciulitele normale pe care le-am facut si eu doar ca nu mi-a iesit coltul acela la spate..ceva de genul am facut si eu dar credeam ca este alta metoda pt capacul ala de la spate ca sa iasa ca un romb sa zicem... am inteles...multumesc ca ti-ai batut capul cu mine
uite aici caciulita facuta de mine doar ca imi placea forma la caciulita galbena atasata de tine si am crezut ca se face altfel mimisor attached the following image(s):
|
|
|