|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Vera draga ,sunt superbe
Alinamm,am admirat cu placere caciulitele tale |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Multumesc Flori |
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/2/2010 Mesaje: 78
| azi am terminat pt. baietelul meu o caciula dupa acest model, urmeaza fularul(daca imi iese ) merryl attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/31/2009 Mesaje: 314
| alinamm wrote:Doina,asa arata caciulita. Alina, e grozav modelul! Îmi place ca acopera frmos fruntea si urechiusele. Ai putea sa îmi spui cum se face împartirea ochiurilor? Banuiesc ca se creste/scade pe aceleasi linii... Elasticul acela din imagine poate fi înlocuit cu unul clasic (nu prea ma pricep la tricotat, dar perseverez; important este sa încerci). Multumesc frumos! |
|
| Elleile,eu asa am lucrat caciula pentru fata mea. Ochi margine,unul crescut,20 ochi pe fata,3 ochi impreuna,20 ochi pe fata,unul crescut,40ochi cu model,unul crescut,20 ochi,3 impreuna,20 ochi,unul crescut,ochi de margine. alinamm attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 6
| Alina,
Multumesc frumos.Maine ma apuc de treaba,sper sa iasa bine.
Am terminat caciula,a iesit foarte frumos.Este pentru o fetita dar, a pozat baietelul meu.
Doina_P attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| am mai facut ceva din seria piticot si apoi am trecut la panda verusca attached the following image(s):
|
|
| Sunt frumoase Verusca |
|
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| noutati verusca attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 11/20/2013 Mesaje: 17
| Felicitari sunt minunate,credeti ca o incepatoare poate face caciula a doua? Ma ajutati va rog cu un mod de lucru de la zero,poate imi iese. Va multumesc! As vrea sa fac o caciula dar nu stiu cum sa incep,nu gasesc asa explicatii pentru incepatori. |
|
Inregistrat: 11/28/2013 Mesaje: 2
| buna tuturor sunt noua pe aici si as vrea sa fac o caciula cosmonaut imi poate explica cineva pas cu pas caciuita sau link ceva daca ma poate ajuta cineva. multumesc |
|
| [quote=ludmilla]Felicitari sunt minunate,credeti ca o incepatoare poate face caciula a doua? Ma ajutati va rog cu un mod de lucru de la zero,poate imi iese. Va multumesc! As vrea sa fac o caciula dar nu stiu cum sa incep,nu gasesc asa explicatii pentru incepatori. Aicihttp://http://forum.7p.ro/lectii-de-tricotat.aspx?g=topics&f=194 gasesti lectii de tricotat pentru incepatoare |
|
| D-na Vera foarte frumoase, felicitari! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Superbe, Vera |
|
Inregistrat: 11/20/2013 Mesaje: 17
| Multumesc,m-am uitat si acolo insa vroiam sa ma apuc efectiv de lucru de aceea aveam nevoie de explicatii de la 0. |
|
|